לונה..

New member
../images/Emo42.gif

הייתי חולה בימים האחרונים... סחרחורות בלתי פוסקות, לא יכולתי לקום מהמיטה.. וכל כך רציתי שהיא תהיה שם. שלא תדבר, שלא תיגע, רק שתהיה שם, לראות את העיניים שלה מולי. אבל היא לא הייתה. ורק חברה שלי ישבה לידי, ואבא שדאג להתקשר כל שעה... ופתאום אמרתי לחברה שלי "את יודעת, זה תמיד היה ככה." היא לא הבינה למה התכוונתי.. "זה תמיד היה ככה. היא הייתה יושבת לידי כל היום, מלטפת, ומכסה, דואגת שאני אוכל משהו, ואבא היה חוזר בערב ומכין חביתה, ותה.. ומתקשר כל שעה." היא הביטה בי בשתיקה. לא ידעה מה לומר. גם אני שתקתי. חשבתי לעצמי, אבא נשאר. התה נשאר. החברים נשארו. אפילו השפעת באה לבקר פעם בכמה זמן. כל הדברים ה"רגילים". ואז חשבתי עוד קצת והגעתי למסקנה ששום דבר מהדברים האלו אינו "רגיל". כל דבר שיש לנו, כולל חיינו, הוא דבר זמני. וזה לא חדש, ידעתי את זה מזמן. אבל כל פעם אני מגיעה למסקנה הזאת מחדש.. וזה עושה לי רע. חוץ מזה, אתמול לאבא שלי היה יום הולדת.. אז הכנתי לו כרטיס ברכה.. אף פעם לא ידעתי מה לקנות לו.. תמיד אמא הייתה קונה משהו, ואומרת שזה גם ממני.. אולי היא הכירה אותו הכי טוב, ידעה מה הוא אוהב, מה משמח אותו, מה משעמם אותו.. אז הוא אבא שלי, ואני לא יודעת. נכון שזה נורא? אנחנו גרים באותו בית כבר 16 שנה, ואין לי מושג מי זה אבא שלי.. וגם לו אין מושג מי אני.. חוץ ממה שהוא יודע מהמורה שלי, מהיועצת שלי, מהפסיכו (לוגית) שהייתה לי. אז אני אסיים את ההודעה הזאת בקצת אופטימיות, ואגיד שהוא היה די שמח מהברכה, ואפילו הפגין קצת חיבה. אז אולי אני עומדת בפתחה של דרך חדשה... מי יודע? בטח לא אני.. יום טוב

noor נור

New member
לונה- מאחלת לך שתרגישי יותר טוב...

ואכן עושה רושם שאת בפתח של תקופה חדשה. "...אבא שדאג להתקשר כל שעה...", איזה יופי לראות את חצי הכוס המלאה. ואכן היא מלאה.ברור שהוא שמח עם הברכה, ואולי תמיד היה שמח, רק שעכשיו היית מסוגלת להסתכל עליו באמת ולראות את השימחה שלו?! בכל מקרה, תהני מכל רגע, לימדי להעריך את הקיים ולא את שחסר.

liat1953

New member
לונה יקרה../images/Emo140.gif

קודם ומעל הכל תרגישי טוב, מבינה את כאבך ...חסרונה ...במיוחד כשלא מרגישים טוב. מזל טוב ליום ההולדת של אבא, יפה שהכנת לו כרטיס ברכה מתנה פרי עמל ומחשבה אין יפה ממנה בעיני... ואל תחושי רע עם כך שלא ידעת מה לקנות... ובאשר לאופטימיות אני מאחלת לך מכל ה-
שאכן את בפתחה של תקופה חדשה טובה ומאושרת יותר ליאת

אורי_ח

New member
אני בטוח לונה שאבא מכיר ואוהב אותך

יותר ממה שאת משערת לא יודע למה אני חושב כך. אולי לפי מה שמצאתי אצלך בין המילים. ויש לך חברה טובה שיושבת אתך. נכון, זה אף פעם לא יהיה בדיוק כמו אימא. תרגישי טוב לונה. אורי

לונה..

New member
.

אני רוצה, דבר ראשון, להודות לכולכם. אני באמת מרגישה קצת יותר טוב. דבר שני.. אולי זו אכן דרך חדשה הנפתחת לפני.. בכל אופן, כולי תקווה שבאמת דברים ישתנו, זה יועיל לכולם. ופתאום שוב אין לי מה לומר. אז אני אודה שוב לכולכם.. ואאחל סופ"ש נעים.

yaffa123

New member
לונה

אני חושבת שהלחשוב באופטימיות כבר תוביל אותך לדרך חדשה. זה הדבר המשמעותי הטוב ביותר שאת יכולה לתת לעצמך, עם כל הקושי. שיהיה לך רק טוב

BooBee

New member
לונה ../images/Emo23.gif

פתחה של דרך חדשה. איזה יופי. ותוותרי על ה"אולי". הנה, אתם מדברים, ויש הפגנת חיבה, והוא שמח על כרטיס הברכה. ואת יכולה לתפוס אותו לשיחה ולספר לו דברים בעצמך. ואפשר פעם אחרת סתם לשבת ביחד, לשתות משהו ולדבר. אפילו על שטויות. העיקר לדבר ולראות שאפשר. ואיזה תובנות יש לך. בגילך
... החיים זה דבר זמני. ואללה. בדיוק ככה. ובינתיים אנחנו כאן, אז למה לא להפיק את המיטב? אני מחכה לפגוש אותך, שתדעי. אני שומרת לך חיבוק אחד מיוחד. רויטל.

למעלה