בוקר טוב! אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות

מזג אויר נפלא, קפה מאחריי ושלולית ליד מכונת כביסה. נזילה! מעצבן,כי בשבוע האחרון אני לא יוצאת מהתקלות והוצאות בלתי מתוכננות. היה לי פנצ'ר ובאותה הזדמנות נתבשרתי כי 8 שנים זה יותר מדי לגלגלים שלי ואך לא בטיחותי. אז, החלפתי את כל הצמיגים. נשרפה מנורה במטבח ויומיים הייתי בחצי חושך. ועכשיו הלכה לי מכונת כביסה והטכנאי היחיד שאני מכירה לא עונה לנייד ודרך דפי זהב לא בא לי לחפש. בקיצור, אמרתי שיש לי בוקר נפלא?

ליבליב1

New member
הנה זוית חיובית...

המחשב עובד /tapuzforum/images/Emo8.gif העיקר הבריאות! שיהיה אחלה יום!

ettieh

New member
יש הפתעות לטובה

בוקר טוב למשפחה עם 3, אתר דפי זהב עשוי להיות מענה נפלא לכל התקלות שציינת, ואפילו מאפשר לך להשוות בין בעלי המקצוע ולקבל הצעות מחיר שיאפשרו לך לבחור את המתאים ביותר עבורך. סביר להניח שגם הטכנאי שאת מכירה מופיע באתר דפי זהב - האם זה הופך אותו למקצועי פחות בעינייך?
חבל לפסול מראש. גלישה לאתר אורכת מספר דקות בלבד, ואם לא תמצאי את מבוקשך - לא הפסדת, אך אם תמצאי - הרווחת בגדול! נסי אותנו.
שירות למכונות כביסה ומייבשים צמיגים - תיקון ומכירה תיקונצ'יקים - הנדימן שיהיה שבוע נהדר, דפי זהב

rrredshay

New member
אח שלי,

תחפש ביוטיוב את השער, ניסיתי להקדיש לך אותו אתמול.... ההתאחדות האנגלית חסמה אותו... כנראה שהם יודעים למה.....

Rtitan

New member
אנשים כאן עסוקים בנהיגה בפקקים של יום ראשון!!

לא לכולם יש זמן ללכת לעבודה ולכתוב בפורומים
, חלק עסוקים בללמד את האמריקאים איך נוהגים במזה"ת דרך פקקים
. איזה סופ"ש משובח...
ומחר - חוזרים לעבודה עם מצברים טעונים לגמרי
(אלא אם הם יתרוקנו עד הבוקר...
) בוקר אור
לילה טוב
...

Rtitan

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif עכשיו... בוקר אור ../images/Emo42.gif

אם לא היה צריך להחזיר את הרכב לסוכנות ההשכרה הייתי נשאר עוד שעתיים במיטה לפני תחילת העבודה...

למעלה