Sunday Morning

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo42.gifSunday Morning../images/Emo42.gif

"...That may be all I need In darkness she is all I see.."​
אלוהה אנשי פורום שקסים
, והרי פינתי (הלא מוערכת מספיק
): והפעם פוסט של הטור דיירי מיום שישי שכתב (סוף סוף) ריאן

Why Not? -------------------------------------------------------------------------------- Well, we're in London for three nights, so why not write three entries in three days. I have to say that the audience tonight at the Brixton Academy in London was one of the most amazing crowds I have seen in my life. I feel so blessed to have been in London for this night. The venue was beautiful, and the people were even more so. I feel that perhaps our fans need a little update on my condition, so I will report to the best of my ability. The extent to which I injured my arm and shoulder from touring for two years was definitely greater than I could have possibly imagined, but I am seeing the light at the end of the tunnel. There has been nerve damage, tendonitis, muscle spasm, you name it, but I've been working with an incredible athletic trainer, and I feel that I am on the path to recovery, although it will take a significant amount of more time. I hope that all of our friends understand the extent to which my absence from performing bums me out, because I wish nothing more in my life than to be on stage with my beloved band. I love our friends and fans more than almost anything. Keep the faith. I am. love, Ryan​
בגלל שמשעמם לי כ"כ, ואין לי כוח להתכונן למתמטיבע, אני אתרגם (כן כן בבקשה
): "למה לא?" ובכן, אנחנו בלונדון לשלושה לילות, אז למה לא לרשום 3 רשומות(פוסטים). אני חייב להגיד שהקהל הערב בבריקסטון אקדמי היה אחד מהקהל הכי מדהים שראיתי בחיי. אני מרגיש כ"כ מבורך שהייתי בלונדון באותו לילה. המקום היה יפה, והאנשים היו אפילו יותר. אני מרגיש שאולי המעריצים שלנו צריכים עדכון קטן בקשר למצבי, אז אני אדווח (לא הבנתי את המשפט הזה). גודל הפציעה של הזורע והכתף שלי מסיבוב ההופעות במשך שנתיים הייתה גדולה ממה שיכולתי לדמיין, אבל אני רואה את האור בסוף המנהרה. היה נזק בעצבים, דלקת בגידים, התכווצות שרירים, מה שלא תרצו, אבל אני עובד עם מאמן אתלטי מדהים, ואני מרגיש שאני בדרך להחלמה,למרות שזה יקח כמות חשובה של יותר זמן. אני מקווה שכל החברים שלנו יבינו את הגודל של ההעדרות מלהופיע מבאסת אותי, בגלל שאין משהו שאני רוצה יותר מאשר להיות על הבמה עם להקתי האהובה. אני אוהב את את החברים והמעריצים שלנו יותר מכל דבר. תשמרו על תקווה.אני שומר. אוהב ריאן
איזה חמוד...מקווה שהוא יחלים במהרה
וזהו להיום או וסתכלו שנייה בתמונה פה
ביד ימין של אדם, זה נראה כמו קעקוע חדש
(ה2) חיבוקים וטופי אני
הילע

סוף סוף!!../images/Emo41.gif

סוף סוף אני יכולה לקרוא את זה (כי קשה לי לקרוא באנגלית
) איזה מסכן ריאן.. שיחלים במהירות!!!

galevine

New member
יאווו!!!!!

כל פעם מלכעעע מחדששששש! הילולעע טנקס בובית!!!!!את גדולעעעע...!ובטח שמעריכים את הפינה שלך היא מהממממתתתת!! מממ עוד 2 דברים...: 1.מממ אנחנו אמורים לעשות באנגלית פרויקט כזה שכל אחד עושה על מה שהוא אוהב..ואני עושה על מארון 5!אז אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמועעע! 2.היום היה אצלנו מורה מחליף שהיה בול כמו ג'סי!!!!!!!1אהההההההההההה!!!!השתגעתי התחלתי להתרפן זה היה מש מצחיק!הוא היה כל כך דומה לו בעעע!!!!!מחר אני אצלם אותו:)בדיגיטלית!

CiNdErElLa3887

New member
בבקשה בובות../images/Emo24.gif וכנסו שניה../images/Emo26.gif

הנה תמונה יותר טובה של הקעקוע החדש..
אין לי מושג למה הוא בחר לקעקע 222 או מה זה אומר..
אבל שיהיה. אני מקווה שזה הקעקוע האחרון שהוא יעשה

אין ספק שהוא משועמם

אבל מי אני שאבקר קעקועים?!?!?! יחי המקועקעים (שאני מבניהם אהמ...) צ'או לכולם...

איזה מאמי:) תודה הילההההה

חחחח עכשיו כבר לא בדיוק "סאנדיי מורנינג" עכשיו (שאני קוראת את זה) כבר מאנדיי מורנינג ואני חולה בבית:0( בכל מקרה תודה הילה! כל פעם את מוצאת משהו ממש טוב לשים בפינה שלך:) רונה.

NoWords

New member
ריאן? *עיקום פרצוף*

זה לא ראיין? איזה שם מוזר! טוב, אני מקווה שיחלים בהקדם האפשרי ויחזור לתופף עם הלהקה!

KerenWelling

New member
ממממממ ביום ראשון בבוקר...

הייתי בדרך לג'וערה (ג'ורה) חחחח... ופשוט שרתי לאנשים את סאנדיימורנינג וחשבתי לעצמי: ג'י! אם היה עכשיו גשם זה היה פשוט מושלם!!!!! ד"א נכון כל יום ראשון בבוקר אתן שרות סאנדיי מורנינג לאנשים בביצפר חחחחח בואנה אני ילדה חולה. לגמרי.

KerenWelling

New member
קראתי! איזה כוסון יא אללהההה

ואני מזה לא אוהבת שאנשים מקעקעים מספרים.... שואתי...
בכל מקרה... רואים את ה-2 ממש ממש חזק אז אני לא בטוחה אם זה באמת מקועקע.... אני אנסה לברר באתרים של הלהקה מה הקטע. על פי מה שהבנתי יש לו קעקוע של המספר הרומי X שאומר 10 בעצם...10 שנים ללהקה...כאילו...אז אמממ..כן.

למעלה