It's me, coming home

שמש27

New member
../images/Emo42.gif It's me, coming home ../images/Emo42.gif

ובכן, לא תאמינו מי חזר מהכפור... (תרתי משמע)... שלום לכולם ! וואו, יש לי כל כך הרבה לספר, שאין לי מושג מאיפה להתחיל. טוב, נספר בעירבוביה... קודם כל, תודה רבה לכל מי שדרש בשלומי ובהעדרותי, וגם למי שלא, אכן לא הפסקתי לחשוב עליכם לרגע - וגם קראתי קצת מתי שיכולתי. שינוי גדול עבר על חיי לפני שבוע וחצי, עת החלטתי לעזוב באחת (באחת בלילה...חחח) את מקום מגוריי (מושב בשרון) ואת מקום עבודתי (ניהול פרוייקטים בחברה בנתניה) - ולעבור צפונה. מאד צפונה. אני כותב אליכם עכשיו מעבודתי החדשה בחברת "ישקר", הנמצאת בתפן - מעל כרמיאל. היום-מחר אני נכנס לדירה מושכרת בנהריה, ולאט-לאט יהיה גם אינטרנט מהיר והכל - ואז אחזור לפעילות מלאה בפורום, אם כי נראה לי שאצטרך לדבר עם מנהל המפעל (טוריקן) שיאשר לי לעבור למשמרת ערב... מה עוד ? תודה לחפי ולטליה של התשובות היפות לשאלה האחרונה ששאלתי פה (בקשר ל"גנב הלבבות" וג'רמייה ג'קסון) אם כי שאלתי בנוגע ל Blue Zoo נותרה פתוחה... לא נורא. אני יותר משמח על ההתפתחות של הפורום, וממש כיף לראות פה עוד ועוד אנשים שהמוזיקה בשבילהם (ולא משנה אם אייטיז או לא, למרות שעדיף, 'תם יודעים...) היא דרך חיים, פילוסופיה שלמה, ואמצעי לאושר תמידי... כך זה עבורי. וכמובן שאחרי הודעה כזאת אני אקח את לפיד הבוקר, טוריקן, והנה לכם שיר מקסים, רגוע ומתאים בול לבוקר הזה, שימו פליי במוח - ותישענו אחורה...
Kate Bush - Wuthering heights Out on the wiley, windy moors We'd roll and fall in green. You had a temper like my jealousy: Too hot, too greedy. How could you leave me, When I needed to possess you? I hated you. I loved you, too. Bad dreams in the night. They told me I was going to lose the fight, Leave behind my wuthering, wuthering Wuthering Heights. Heathcliff, it's me--Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window. Heathcliff, it's me--Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window. Ooh, it gets dark! It gets lonely, On the other side from you. I pine a lot. I find the lot Falls through without you. I'm coming back, love. Cruel Heathcliff, my one dream, My only master. Too long I roam in the night. I'm coming back to his side, to put it right. I'm coming home to wuthering, wuthering, Wuthering Heights, Heathcliff, it's me--Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window. Heathcliff, it's me--Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window. Ooh! Let me have it. Let me grab your soul away. Ooh! Let me have it. Let me grab your soul away. You know it's me--Cathy! Heathcliff, it's me--Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window. Heathcliff, it's me--Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window. Heathcliff, it's me--Cathy. Come home. I'm so cold!​

turrican

New member
יהההההההההווו ../images/Emo42.gif

שלום לך אורח פורח. תקרא את המדריך למתחיל מאת שמש27 , איזה מישהו נחמד שרשם את זה פעם
ברכות על שינוי המקצועי והפיזי שלך בחיים (בטוח שזה לטובה) מעבר לשעות הערב? נחשוב על כך. הכי חשוב אתה מגיע למסיבה של אלפא??

שמש27

New member
מי זה הפועל הזה בתמונה ???

קבל קולאז' קטן שעשיתי מכל מיני תמונות שהיו זרוקות לי במחשב... זה הרקע שלי כאן בעבודה, ואנשים כאן עושים תחרות מי מזהה יותר (למרות שזו דוקא אסופה של אומנים לא הכי-הכי... אני מתכונן לגערות-האהבה של אבא אלפא ואמא אלאדין...) תודה על הברכות
ובקשר למסיבה - אכן לא יעלה על הדעת להפסיד את אלפא מתקלט, ואני אתחיל לרקום את החוטים כך שאגיע. בעיה מס' 1: מרחק. בעיה מס' 2: אני קם כל יום בחמש בבוקר. בעיה מס' 3: אין.

alpha80

New member
הו..... בוקר טוב יקירי!!!!

קודם כל - שיהיה בהצלחה, כל שינוי הוא לטובה, ואני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם, שיהיה רק טוב ותהיה מאושר בעבודה החדשה ובחיים החדשים. שנית - היות ואין בעיה מס' 3 אז נראה לי שאין לך ברירה אלא להגיע, והמסיבה מתחילה בכוונה בשעה 8 כדי לאפשר לחברים הטובים להגיע , להנות, וגם לא לחזור כל כך מאוחר ולהתחיל את השבוע בכייף. מקווה מאוד לראות אותך!!! ואת כולם, כמובן. אורן

שמש27

New member
../images/Emo9.gif אחחחח ../images/Emo9.gif

אחרי קבלת פנים כזאת - איך אוכל לא לבוא ???
ותגיד אפשר במקרה בטעות בלי שתשים לב בהחבא בגניבה - לבקש איזה שיר קטן ? אז The Great Commandent של הקמופלאג' בגרסת ה 2.0 בלבד - יהיה שיגעון.

turrican

New member
לא יודע באיזה גרסא זו אבל קבל

קאמופלאז' שתמיד קשה לי לאיית באנגלית. אחד השירים הגדולים שלהם..
Some people supress you they partch you and reap a disaster. Reeducation For the enfants who demanded for an innocent instance. The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment - The needies believe you they treat you like survivor disaster. Reeducation for the enfants who demanded for an innocent instance. The great commandment shows the contempt . . . The great commandment shows the contempt . . . The great commandment shows the contempt . . .​

alpha80

New member
למה דוקא את הגירסה הזו?...

אני לא כל כך אהבתי.... אבל.... ביקשת - קיבלת.....

ברוך הבא !!! אתה דפוק???!!!

אין לך מה לעשות בחיים חוץ מלהיכנס לסדנאות הזיעה של סטף???? ומה יש לך מנהריה? לעשות סקי מים בגעתון???? הזכרון הטוב היחיד שלי מנהריה הוא ששמעתי פעם את הראשון של הקליק מאחת הדירות...

turrican

New member
אלאדין , קרעת אותי מצחוק..

מה רע בסטף?? יש לו מוזיאון מכוניות ענתיקות לא רע..חוצמזה..די יפה בכפר ורדים.. נהריה היא עיר פשוט .. פשוט... פשוט (לא יוצאות לי המילים) שמישהו אחר ישלים..

חתיכת שינוי עברת,

גם להחליף מקום מגורים, גם מקום עבודה. כל הכבוד על האומץ, זה בטח יכניס קצת עיניין לחייך. שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה, ומי ייתן שתזרח עליך ה...שמש! טל.

שמש27

New member
לאלאדין, משקפי שמש ואלפא...

לאלאדין - חחחחחחחחח גדול אתה... באמת מצער אותי הניתוק החד מאיזור המרכז המשופע באוהבי אייטיז כמוכם - אבל אני מקווה שבעזרת הפורום ומפגשים מדי פעם, לא אאבד לגמרי את ה"סצינה" (אם יש כזאת בכלל). מה שבטוח, מי שעובר בדרכו בצפון - מוזמן תמיד להכנס אליי (וזאת הזמנה אמיתית!), לדירה שבה המוזיקה שולטת בכל שעות היממה... מי שרוצה סוף שבוע פרוע בקיץ - הנה יש לו דירת נופש...
למשקפי שמש - תודה תודה, ואני אכן מקווה שהמהלך הזה יצלח. לאלפא - חשבתי על זה, ומכיוון שאני יודע כמה קשה לתקליטן להשמיע שיר שהוא אינו מחבב (ואגב - למה ? אני התלהבתי מה 2.0 בגלל השילוב של התופים הלייב עם הסינטים - זה נותן לשיר מימד חי וקופצני יותר מהדיכאון ששורר בגירסה הרגילה, לא ?) ולכן החלטתי לתת לך 3 בקשות שונות, בטוח שתאהב אחת מהן: 1. Breath of life של אירייז'ר - נו, הסינגל עם הדולפינים, אתה יודע...
2. StangeLove של דפש - בגרסת הסינגל\ עם הבאס המוקפץ... סוף הדרך. 3. כל שיר שתשים !!! חחח סוף שבוע נעים לכולם, ונתראה במסיבה !!!!!!!!!
אוהב

turrican

New member
היי שמש

לגבי השירים שביקשת יש לי את כל הסינגלים של Breath of life ואתה יודע מה? אתאכזבתי קשות.. אין כמו האורגינל. אם אתה רוצה גירסא מיוחדת אני יכול לשלוח לך.. אפשר להזמין את הדירה שלך לעוד שבועיים? (יוצא יותר זול מצימר וגם שומעים מוסיקה נה-דרת)

DJ Dawn

New member
תתחדש ובהצלחה!

כאחת שבילתה כמעט שנתיים מחייה לא רחוק ממך... אני מבינה את האהבה שאתה מגלה לצפון. אבל לגור שם? הממממ... הממממ... רחוק לי מדי מכל האקשן התל-אביבי. באמת לא הבנתי איך "פיספסת" מסיבת דפש. תהנה ותמסור ד"ש לגעתון, ענת.

למעלה