?

MAX D

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif?

מה שלומנו היום? יאללה פורום חיפה- להתעורר- יום ראשון היום, איך היה הסופ"ש?

היה פדלאי למדי...

כל העונת מעבר הזו גרומת לי למעין בטלנות וחוסר חשק לפעילות פיזית. תוסיף לזה 34 ארוחות חג...

MAX D

New member
../images/Emo6.gif

מה שלומך איש? מתי מתארגנים על איזה ערב פוקר? שנים לא היה לנו
אני מנדב את הבית של טיגר, לכם אין בעיה עם זה ולו בטח שלא תהיה בעיה

tygger

New member
אין לי כל בעיה עם זה.

מתי? באופן כללי השבוע הזה מעולה. רק צריכים לדאוג לפיצה,
ושאר אבות המזון.

MAX D

New member
אני חושב שכבר אמרת הכול

אולי חוץ מניקוטין, אני הונג גאר ואחותך צורכים את זה בכמויות

MAX D

New member
מה קרה? נרדמתם?

תחזרו לפורום ובואו נתחיל להתנענע שיהיה איך לגמור את החודש...

GS2003

New member
מה שלומך באמת ??

איך היה היום בפזיו' ? מה חדש ? אני קמתי רק ב-6 בערב כי חזרתי הביתה רק ב-11 בבוקר. היה בן זונה !! משהו מטורף !! ראית כבר ??? איזה אקשן...! ערב טוב

MAX D

New member
חזרתי הביתה-

הרצתי את הקלטת אחורה ומהשניה שעזבתי את ה-250 ראיתי.... היה חביב, למרות זאת שהמרוצים הקודמים נתנו הרבה יותר אקשן. פיזיו' היה חביב, הרגה אותי המנוולת, נתנה לי ללכת על מסלול הליכה ממונע 10 דקות בהליכה מהירה... חזרתי מת...

GS2003

New member
לפחות זה מתקדם...

ודי טוב עד עכשיו ! לפחות נדמה לי... אהה..עוד משהו..על מה אתה מדבר ?! מה "יותר אקשן במרוצים האחרונים" ?? מה עישנת ?? ראית מה הלך שם היום ? רוסי המלך ! והיידן הביא אותה גם כן...תותח קטן... לדעתי, מרוץ סוף הדרך ! הרבה יותר טוב משבוע שעבר... קיצר, אני צריך לזוז לי לענייני אז לילה טוב לכל הפורום ! לילה מקס...

MAX D

New member
כשתחזור תראה את זה-

במרוץ שעבר אתה זוכר מה היה? רוסי עושה טעות פתאלית ונדחק למקום ה-9 ומצליח להעפיל למקום ה-2, טמדה ב- 2 המרוצים הקודמים הגיע משום מקום והגיע למקומותבפודיום, במרוץ האחרון טמדה נתן דחיפה מטורפת לג'יברנאו וכמעט העיף אותו מהמסלול דבר שפסל אותו והעיף אותו מהפודיום. אני יכול להמשיך, היה פי 10 אקשן במרוצים הקודמים... לילה טוב לך, נדבר מחר.

tygger

New member
לא יודע.

דווקא נהנתי לראות את הקרב של היידן עם צ'קה. עונה ראשונה של הילד והוא פשוט נתן רכיבה חלקה בצורה מדהימה.

MAX D

New member
נכון

אבל במרוץ הקודם כשהוא נלחם והגיע למקום 4 וכשטמאדה נפסל הוא נכנס לפודיום הראשון שלו בעונה הראשונה שלו.

S H I L G I

New member
סופ"ש רגיל ומשעמם למדי....

הזמנתי חברה
הזמנו פיצה
הורדתי כמה דברים מהקאזה שהביאו לי וירוסים
הצלחתי עם האנטי-וירוס להוריד תוירוס אבל המחשב עובד קצת איטי עכשיו..
ניסיתי לארגן יציאה לסרט ביום שישי אבל אף אחת מהחברות לא יכלה, חוץ מ2 בנות (התקשרתי לאחת שהיתה אצלה במקרה גם חברה אחרת שהיא די מעצבנת תאמת..)..והחברה שהיתה אצל זאת שהתקשרתי אליה לא היתה מוכנה ללכת לסרט שרצינו!!! אררגגגגג...

MAX D

New member
פשששש....

לך היה סופ"ש מעניין
יפה לך, את לא כמונו, זקנים וחסרי מוטיבציה לעשות דברים

למעלה