סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

הגעתי למסקנה שימי חמישי מ-מ-ש חרא../images/Emo70.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי-משיח קרטון,שירי מיימון-שהלכת משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- שנכשלתי בטסט היום
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הישרדות" ו"מהיר ועצבני 3" מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים
וליום חופש הזה חח
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- קחו כולכם..

kepit

New member
ורק מתרחקת יותר

שיר השבוע של איגי- ממ אין.. שיר השבוע לא של איגי- ממ און דה רדיו של רג'ינה המלכה
משהו שעשה את השבוע-הופעה של שלומי שבן ללא ספק!
משהו שהרס את השבוע-ממ לאדעת..אבל יש כמה.. בילוי השבוע-הופעה של שלומיייי!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ כרטיס להופעה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממ פורים,לצבוע כבר@!#$^#! ולגלות אחרי הצילום בראש שהכל תקין שם..: \ תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מאתמול:] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו!D:

פרח לכולם

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- קצת ג'נגו קצת מורן גמליאל קצת אביב..הרבה קצתים משהו שעשה את השבוע- הודעות על הופעות
משהו שהרס את השבוע- מממ בילוי השבוע- בנק
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חומר מקומי מה קניתם השבוע?- כלום.. אסור לקנות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקנות כרטיסים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם..

A m 0 s

New member
אני; לא יודע לאן..

שיר השבוע של איגי- סוף הטיול שיר השבוע לא של איגי- יום יום, דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- אהממ.. משהו שהרס את השבוע- לא חסרים דברים כאלה!! בילוי השבוע- אהממ.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הבורחות" - וי. ס. אנדרוס (ספר) מה קניתם השבוע?- אוזני המן... חחח!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי מושג.. תמונה שבא לשים- הייתה תמונה כזאת אבל אני לא זוכר איזה.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ---***... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי. יאלה ביי.

A t z a

New member
אה ניו פאנטאסטיק פוינט אוף ויו...../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-פעם אחת
אני ממש אוהבת אותו ורוצה אותו בדיסק. אצלי. בבית. שיר השבוע לא של איגי-שוב אמונה ואול יו וואנטד..גם היי דר צליליילה משהו שעשה את השבוע-ההופעה
משהו שהרס את השבוע-כמו תמיד הבצפר...אה והתקרית של אתמול,שה' יעזור... בילוי השבוע-ההופעה והיום בערב אני מניחה..גם עכשיו היה כיף סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מיקודית בתנך
מה קניתם השבוע?-פרוזן יוגורט וסנדוויץ'
! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר מהמבחן בתנך ובספרות ומהעבודה באנגלית ומהאנסין בביולוגיה וכו' תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי פאקינג כוויה על העפעף..זה מפחיד תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאתי על הפרח המאמם לכולם
ולאיגי,כפרה.

A t z a

New member
../images/Emo207.gifמזכירה לכם,מחר בין 16:00 ל18:00../images/Emo80.gif

תוכנית מגניבה לאללה שכולה איגי וקסמן בערוץ 24
(איגי בוחרת קליפים שלה ושל אחרים) אז אל תהיו טמבלים,תראו את זה!

Ronushnush

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo48.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- Gwen Stefani - Early Winter משהו שעשה את השבוע- ירדתי כבר 4 וחצי והקיבה עוד נטויה משהו שהרס את השבוע- Obsession. בילוי השבוע- ים במקום ביצפר. ואולי מחר לאירוע התרמה מגניב בנמל כי לי יש הזמנה ולכם לא
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- משאלה אחת ימינה בשביל העבודה בספרות, ועכשיו אני קוראת את פתאום בעומק היער של עמוס עוז, ספר חמודי
מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חצי שכבה טסה לפולין ויהיה שבוע מעפןן תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תראו איזה יום מדכא בחוץ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
:) חררררררררר

שיר השבוע של איגי- תישא אותי לאישה בבקשה :) חח שיר השבוע לא של איגי- צליל מכוון:) ניראלי שכבר כתבתי את זה.. משהו שעשה את השבוע- אמ.. היום :) נחמד לי כזה אני מחויכת משהו שהרס את השבוע- הפלאפון שלי איתחל את עצמו אוף!! בילוי השבוע- אמממממ.... הבית המוזר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ... ספר..אמ... כן. מה קניתם השבוע?- זמן:) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

a d i 8

New member
:)

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-המון זפלין והמון נירוונה[
] משהו שעשה את השבוע-שהמורה שלי לאופרה אמרה שאם היה לי זמן היא הייתה שולחת אותו לתחרויות על מלגות וכאלה
משהו שהרס את השבוע-חוסר בשינה...?...חחחח בילוי השבוע-חזרות!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אבודים
מה קניתם השבוע?-כמה בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממממ פוריםםםם!!!!!! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל טוב:) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לבמאית שלי,שקורעת את התחת יותר מכולנו

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי - בעדינות שיר השבוע לא של איגי - Something משהו שעשה את השבוע- היה שבוע בסדר, לא מיוחד. משהו שהרס את השבוע- 4 משמרות ובצפר. בילוי השבוע- חדר עריכה? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא היה לי ממש זמן, אבל ראיתי "ארץ קשוחה" שוב. מה קניתם השבוע?- פיצה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד.. תמונה שבא לשים- שיגור
אני דומה לו קצת, איזה פדיחות
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ורד לאמילי, כי זה סיפור יפה

לאיור

New member
כשאני נושם,כשאני נוגע,פוקח עיניים מביט ויודע"

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- מוקי-אלוהים, ניצוצות, עוד חוזר הניגון- ברי סחרוף, Jimi Hendrix - Hey Joe Pink Floyd - Money משהו שעשה את השבוע- יום רביעי, חילקנו לילדים בשניידר משלוחי מנות והם היו כל כך שמחים, חמודים, ויום חמישי, היה מצחיק ולא למדנו בכלל P: משהו שהרס את השבוע- להיכנס לשיעורי מתמטיקה, ולדעת שאני עומדת להיכשל במבחן בילוי השבוע- הופעת ג'אז עם המגמה..ביום חמישי וביום שישי עם חברים במושב
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה-70, הישרדות מה קניתם השבוע?- אמ.. כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים ויום חופשי תמונה שבא לשים- ... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נמאס לי מפורים, החג הזה נהיה מעצבן! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכוולם

למעלה