חילופי תפקידים

לאיש נמאס מהמצב בו הוא צריך כל יום ללכת לעבודה,בעוד אשתו נשארת כל היום בבית. והוא החליט שזה ממש לא הוגן,שרק הוא יהיה זה שעובד כל כך קשה. לכן רצה שפעם אחת היא תרגיש מה זה לצאת ולעבוד בחוץ... שתבין מה עובר עליו בעבודה הנוראית שלו. בלילה,לפני שהלך לישון התפלל לאלוהים: "או,אלוהים הכל יכול,בבקשה בבקשה עשה משהו שאני ואשתי נתחלף בתפקידים ולו רק ליום אחד! שהיא תוכל לחוות את מה שאני חווה כל יום! ואני אשאר בבית במקומה ואבלה את כל היום בנעימים..!" עם תפילה זו על שפתיו שקע האיש בשינה עמוקה. אלוהים,רחום וחנון,משתדל למלא את בקשותיהם של מאמיניו,דאג להחליף בין הבעל והאישה... בבוקר,כשהתעורר הבעל,מצא עצמו בגופה של אשתו, ואילו היא התעוררה בדמותו. הבעל קם,הכין ארוחת בוקר,העיר את הילדים,הכין להם סנדוויצ´ים לבית הספר,דאג שיאכלו את ארוחת הבוקר שהכין להם,הסיע אותם לבית הספר,חזר הביתה ואסף כביסה מלוכלכת מכל החדרים,שם מכונת כביסה. רץ לבנק למשוך כסף כדי לשלם את חשבונות הטלפון והחשמל. משם הלך לדואר,שילם את החשבונות. משם המשיך לסופרמרקט כדי לקנות מצרכים לארוחת הערב. חזר הביתה,סידר את המצרכים במזווה ובמקרר,העביר את הכביסה למייבש. כשגמר לנקות את קופסת החול של החתול ולרחוץ את הכלב,הייתה השעה כבר אחרי אחת בצהרים. הוא עלה לחדרי השינה וסידר את המיטות,שאב אבק וטאטא ושטף את רצפת המטבח.ניקה את בתי השימוש והאמבטיות,קיפל את הכביסה שבינתיים כבר התייבשה ושם לכל אחד את הבגדים בארון. אחר כך נהג מהר לבית הספר ולגן כדי להספיק להוציא את הילדים בזמן ולהסיעם הביתה. בדרך הביתה נאלץ להתערב בויכוחים ביניהם ולהשתיק אותם,לגעור באחד,להעניש את השני ולנחם את השלישי הבוכה. אחר כך ישב עם הילדים על שיעורי הבית שלהם, ובמקביל העמיד את קרש הגיהוץ והמגהץ כדי לגהץ את מה שיצא מהכביסה והיה זקוק לגיהוץ. בערך בארבע וחצי,התחיל לקלוף תפוחי אדמה לארוחת הערב ולשטוף ירקות להכנת הסלט,ניקה את העוף והכין לו רוטב מתאים כדי להכניסו לתנור. אחרי ארוחת הערב ניקה את השולחן, הכניס כלים למדיח, רחץ את הילדים והשכיב אותם לישון אחרי שסיפר לכל אחד מהם סיפור בנפרד. בעשר בלילה הוא כבר היה כל כך סחוט שבקושי הצליח לגרור את עצמו למקלחת ולמיטה. וגם בכך לא נגמר היום שלו,כי עוד ציפו ממנו לעשות אהבה,הוא לא התנגד והצליח לעבור גם את זה מבלי להשמיע אף תלונה. למחרת בבוקר,איך שהתעורר ומצא את עצמו עדיין בגוף של האישה,פנה מיד לאלוהים בתחינה ואמר לו: "אלוהים היקר,תעזור לי. אני לא יודע מה חשבתי על אשתי לפני כן, אבל עכשיו שראיתי מה היא עוברת כל יום, אני מסיר את הכובע בפניה. רוצה לחזור להיות אני עצמי למרות כל הקשיים שיש לי בעבודה,כי זה כלום לעומת הקושי שלה יש כאן בבית. בבקשה תחליף בינינו שוב." אלוהים,רחום וחנון,מוכן תמיד להיעתר לבקשות של מאמיניו,ענה לו: "בני,אני שמח שלמדת את השיעור שלך, ואשמח להחזיר את המצב לקדמותו. אבל תצטרך לחכות תשעה חודשים, כי אתמול בלילה נכנסת להריון... "

הוא והיא

ערב, הילדים כבר ישנים. הם מתרווחים בסלון ומדברים על כל מיני דברים או ליתר דיוק היא מדברת הוא צופה במשחק מהנהן ומהמם מידי פעם. היא מקשקשת משהו על המתות חסד,חיים או מוות. הוא:אף פעם אל תתני לי לחיות במצב של צמח, תלוי במכונה חשמלית ונוזלים מטפטפים מבקבוק. אם אגיע למצב שתצטרכי לראות אותי במצב שכזה- תנתקי את המכשירים שמחזיקים אותי בחיים. היא:אוקי מאמי שלי,מה שתגיד. היא קמה ניתקה את הטלויזיה וזרקה לו את הבירה לפח. הוא:
היא:
זה מה שביקשת הרגע יקירי.

../images/Emo6.gif משעשע והכי אמיתי. רק ש....

אנחנו הרי תמיד רוצות יותר,ולכן לקחנו על עצמנו לעבוד גם מחוץ לבית במשרה מלאה. וזה לדעתי האבסורד הגדול

בוקר אור אנשושים נשים ותערובת זמנית

יו........... כמה ישנתי..:))) ני רואה שפיספסתי מלא מלא כתוביות פה.. יאללה קפה ותקצירים במיידי אליי...

פפפפפפפ דקה אחת!!!

לא אואבת כחלכלים.. רק כתומים... תגידי.. אפשר תקציר לכל מה שהתרחש מאחריי המסך הזה?? נראה לי פיספוס גדול..

מצוטטת

New member
תראי

זה הכל מהשראה שמקרין המסכצ'יק... את ת'כוונת לתמירירון של האתמול, כאילו להכניס לRוורס לתארת לך את האוטוסטרדה של המילות מאתמול אז יש ת'שרשר ההוא מה ניסו להציג לנו כקורוסות במקום להבחין לנו בטוב מבניית הציפורניים שאנחנו עושות עבור הגברים ויש איזה אחת מה לא Eיבנתי לה למה בדיוק המילות הרסו לה ת'מוּד של המיינד, אבל לא בממש התעמקתי....ויש איזה דוקטור אחד מה גמלו ניראה לי לא הכל סגור עם עצמו.......... ואיזה כמה שפיהקו, ואיזה ק3י3ון שדפקא אתמול בחר את הנושא לדוקטוראט של חייו ויש אותי, שהבנתי כבר מינזמן שלכאן ניכנסים עם האונה נטולת הגיון איך
, פ@וט נכון............

מיעולה...

בגלל זה אפ'חד לא בא להחזיק לי ת'ייד בקורס למאז???? כבר היתחלתי לעשות ויטראזים מרוב נשיפות ושיאיפות... פפפפפפפפפפפפ סמכתי עליכן והפקרתן אותי ככה עם כל הציריות והדלתות המסתובבות להן :((( טוב נו.. אומרים שנשים בהריון מיאוד מיאוד סנטימנטליות ....:) {משו שבהחלט לא ניתן לקשר אליי..}

מצוטטת

New member
מי זה

~ההיפקרתן~, אני דלתות מיסתובות עושות לי בלבלה, מעגלים אולי עשו נעים לחוֹני ~אולי~ לא עולת על קרוסלות הן עושות לי סתם בחילות מיותרות זה למה אני מיתפקדת הכי טוב על טרמפולינות.... ומדירה רגלייייי מרכבות הרים..... המקסימום היום בונת ארמונות בחול..... הכי פ@וט לי ככה~
~

הווווווו...

ב'מת תודות לך מעומק כילייתי... על השלמת החוסרים במלאי... עקב אי נגישות זמנית מטעמים אישיים. עכשיו המורנינג שלי מושלם מחודש ומרופרש. בקידה
...מברכת לך. היה כתוב לי בעיתון,גשם היום...הייתכן?

אז היה כתוב........זה אומר ש.....

במ'ת שלום לך... ככה? נתת לי לנשוף.... לשאוף....... לכווץ ולפתוח לבד???????????? פפפפפפפפפפפ תודה לך מעומק הלבלבית הקטנה והדואבת ש'לי...

יערית

New member
בוקר אחרי לילה סוער../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

והלילה הסוער שלי כלל בתוכו את: מרדף בצ'איינה טאון פיצוץ בבית מלון יוקרתי ברומא חתונה מבוטלת לגבר ואישה ממוצא גרוזיני מציעה לי נישואים-אני מסכימה ובורחת מגלשת מים ענק שאני עומדת בראשה ומתחתיי מלא אורז אלו המקומות המרכזיים שסערתי עליהם הלילה
אין יום שהחלומות שלי לא סוערים:))))) "כי סערת עלי לנצח אנגנך" כך הרגשתי...וואו אילו חוויות

magic40

New member
ורק אני חלמתי על -גזר ואפונה

סנפרוסט נכנס אפילו לחלומות טוב שלא מאמא עוף היתי מתחילה לקרקר (העבודה שלי)

קטי30

New member
בוקר טוב../images/Emo222.gifבוקר../images/Emo42.gifלכולם/ן

דרך נפלאה לפתוח בוקר נפלא ב
Give it up to me ויאללה
להתארגן ליום עמוס ועצבני במיוחד

למעלה