היום בתפוז Live

../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif היום בתפוז Live

היום ב-20:00 נארח LIVEבפורום הרכבים מוזיקליים את להקת "קספרוב", להקה צעירה ורעננה שיש האומרים שהם הולכים להיות ה"משינה" של שנות ה-2000. יש למה לחכות!
אך לפני כן, ב-19:00 ראש עיריית אילת, מר גבי קדוש מגיע להתארח בפורום נערי החוף אילת ועונה לשאלות הגולשים במסגרת ארועי חגיגות השנה לפורום..
כמו כן, אנחנו מתחילים להערך לקראת חג פורים בתחרות מיוחדת של רעיונות שמחים כיצד להעביר את החג- עכשיו בפורום פורים.

קלואי1

New member
נצלש- אתם לא יודעים איזה יום היה לי

אתם פשוט לא תאמינו!!!! התחלתי לכתוב כתבה על פרק 6X16 כי סתם שיעמם לי במעבדת מחשבים והמשכתי את זה כבר כל היום כי זה לא כאילו שהיה לי משהו יותר חשוב לעשות בבצפר. בקיצור, מי שמכיר אותי יודע שכשאני חושבת על משהו אחד ואומרת משהו אחר יוצאות תוצאות נורא נורא משעשעות..... אבל ממש!!! (מיטה ושולחן זה מילים דומות!! ואז מה אם במיטה אין ל' זה נשמע נורא כמו מילה עם ל'!! אני הייתי עייפה!) בקיצור, היה לי באפי בראש כל היום והנה התוצאות:
מעבדת עיצוב תכנה: קראתי למורה פעמיים בשמות של מורות אחרות אבל השיא היה כשקראתי לפרידה (האישה המוזרה שמדברת בטלפון עם איזה מישהו וחוץ מזה לא עושה כלום) באפי. אני לא יודעת למה... רציתי לקרוא לה ופשוט יצא לי... וזה לא כאילו זה פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט בדרך כלל אני מחליפה מילים דומות כמו באסה למשל בבאפי... אבל להגנתי אני אגיד שזה היה בשעת 0 ואני לא בנאדם של בוקר...
שיעור אנגלית: טוב, אז אנחנו לומדים סיפור דבילי שקוראים לו ALL MY SONS
. אז המורה עשתה כזה דיבייט על האם כריס צריך להסגיר את אבא שלו למשטרה אז בסוף זאת שהייתה הבעד הייתה צריכה לסכם במשפט אחד למה הוא לא צריך לחפות על אבא שלו ונחשו מה היא אומרת?!? Because it's wrong!! אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כמו פיית'! אז אני התחלתי להתפוצץ מצחוק אבל בטירוף ואף אחד לא הבין מה אני רוצה והסתכלו עלי במבט הכי המום בעולם...
שיעור ניתוח קבצים: טוב זה היה הכי מצחיק... אני לא מרוכזת בשיעור סתם חושבת על משהו והמורה שלי מדבר ומדבר ומדבר ומדבר עכשיו זה נורא דומה לאקסס אז יש שדות ויש כתובות והכל... אז בקיצור, המורה שלי מלמד והוא קולט שאני לא מקשיבה וזה מה שהלך: אילן:"רוני את יכולה להגיד לי מי המפתח?!?" רוני:"דון??"
ואז כמה בנים שגם רואים באפי התחילו לצחוק ואני ממש לא הייתי מודעת למה שאמרתי עד שנקלט לי בראש..... ואז גם יש משהו שקוראים לו נזים ואני כזה "נזיר?!? מה נזיר??" ואז הייתי צריכה להסביר לדין שהנזירים הפכו את דון למפתח (או את המפתח לדון...). וגם יש משהו שנקרא הש ואני ישר חשבתי על הג'נטלמנס ישר והם ממש ממש מפחידים אותי (כמעט כמו המפלצות של אסקייפ...)
וגם, היום קראתי לרכזת שכבה בטעות אניה (קוראים לה נאווה. זה דומה! והיא גם ממש נראית כמוה רק הרבה יותר מכוערת...משהו כזה
) והגעתי למסקנה שהמילה דרדסים מתחילה באות ש'... ממש לא יודעת למה..
אז עופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה הסלנג החדש שלנו בהשפעת הילד הורוד... זה כמו חומה רק עופות. ויש גם עופות בדבש... וזה היום שעבר עלי. יום רגיל וממוצע בחיי... סתם, אפילו בשבילי זה יותר מידי... וקרו עוד מלא דברים נורא נורא מצחיקים
. העפתי על מישהו פיתה בטעות!
ורון שוב נפל על העציץ!!!!!!
פעם שלישית!!!!!!!!!!
וגם התחלקתי על הרצפה של המסדרון אבל ממש ממש נפילה נפילתית כזאת מול כל הבצפר....
אוי אני רוצה לישון!!!!
ויש לי מחר מבחן ענק בבינה מלאכותית ואני לא יודעת כלווווווווום!!!!
אז אני הולכת ללמוד עכשיו... יאללה ביי ביי. סתם רציתי לשתף אתכם ביום שעבר עלי.

קלואי1

New member
אוי בנאדם.. חוסר טאקט קל..

אבל לא היית יכול לדעת אז אני אסלח...
נו טוב... תמיד אמרתי שאני וחנה נזדקן ביחד...

B a n j o

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לנצח1

New member
דיייייייייי נקרעתיייי

מהקטע של דון!!!!!!!! איזה ענקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!! איזה באסה.. אם אני אגיד את זה אףאחד לא יבין.. בעצם זה תלוי ליד מי אניאהיה! אבל זה היה ענקקק אני נקרעתי מצחוק. ותגידי- זה לא הפסיק להצחיק אותך שהוא נפל בפעם השלישית על העציץ?! כאילו בפעם הראשונה זה נורא נחמד והשנייה גם...אבל השלישית?!?!?!?!?! וחוץמזה- גם הקטע עם ה- ביקוס איטס רונג הרגהההההה אותי!! איזה ענק! ובקשר לסיפור שאת קוראת- גם אנחנו קוראים את זה אבל סיימנו כבר... ואני כלהזמן הייתי קוראת אנשים שם.הייתי בעיקר קלר... ראיתי את הסרט זה היה כל כך מצחיק.והאמא הזאת- השחקנית המטומטמת הזאת מזה מרגיזה היה בא לי לתקוע לה אגרוף בפרצוף!!!! לי לא היה יום מצחיק... כמעט אף פעם אין לי :\ לא נורא.. בכל מקרה- אני חייבת לסדר את החדר בגללשאני מתכננת לראות את באפי פרק 11 בעונה השביעית ואני רוצה לעשות את זה עם פיצה.. ביי ביי :) נתראה בצ'ט???

איזה פוקית!

חיחיחי..... אהבתי את הקטע עם אול מיי סונס... בלאה... חרא של סיפור...העלילה מטומטמת וכולם מתים בסוף! אולי זה המסר שמנסים להעביר לנו דרכו? שהחיים חרא? אבא שלך יכול להרוג אותך בטעות כי הוא רוצה כסף וזאת שאהבת בסוף תהיה עם אח שלך? הממ...מעניין..:)NOT! בכל מקרה, נשמע בהחלט כמו יום רגיל:)את כיתה י"א?נשמעת ככה..... טובנו, בהצלחה!:)

לiלה

New member
../images/Emo6.gif איזה יפה הקטע עם המפתח....

איזהיום כיפי... ואני לא מאמינה שיש לך בנים בכיתה שרואים באפי לי יש רק את מיכל (Gilmore...) וכל שאר הכיתה חושבת שאנחנו מטורפות (מה שדי נכון) כי אנחנו שרות כל הזמן שירי באפי וכותבות פנפיקים וכותבות..... והם כאלו סנוביים - "מה אתן כותבות?" ואנחנו עונות מה זה משנה ואז הם - "מה אתן דפוקות? למה אתן כותבות?" ואנחנו - "מה זה למה? ככה" והם - בלהההההההההההה! הם כאלו דפוקים!

Lady of Buffdom

New member
שמתם לב

למשהו שונה בפורום? הפרסומת המעצבנת בצד נעלמה! לא עוקבים אחרי יותר!

לiלה

New member
לא! לא! לא! ../images/Emo46.gif

אחרי זה עוקב!!!!! אבל לפחות זה לא ורוד יותר...

למעלה