נצלש- אתם לא יודעים איזה יום היה לי
אתם פשוט לא תאמינו!!!! התחלתי לכתוב כתבה על פרק 6X16 כי סתם שיעמם לי במעבדת מחשבים והמשכתי את זה כבר כל היום כי זה לא כאילו שהיה לי משהו יותר חשוב לעשות בבצפר. בקיצור, מי שמכיר אותי יודע שכשאני חושבת על משהו אחד ואומרת משהו אחר יוצאות תוצאות נורא נורא משעשעות..... אבל ממש!!! (מיטה ושולחן זה מילים דומות!! ואז מה אם במיטה אין ל' זה נשמע נורא כמו מילה עם ל'!! אני הייתי עייפה!) בקיצור, היה לי באפי בראש כל היום והנה התוצאות:
מעבדת עיצוב תכנה: קראתי למורה פעמיים בשמות של מורות אחרות אבל השיא היה כשקראתי לפרידה (האישה המוזרה שמדברת בטלפון עם איזה מישהו וחוץ מזה לא עושה כלום) באפי. אני לא יודעת למה... רציתי לקרוא לה ופשוט יצא לי... וזה לא כאילו זה פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט בדרך כלל אני מחליפה מילים דומות כמו באסה למשל בבאפי... אבל להגנתי אני אגיד שזה היה בשעת 0 ואני לא בנאדם של בוקר...
שיעור אנגלית: טוב, אז אנחנו לומדים סיפור דבילי שקוראים לו ALL MY SONS
. אז המורה עשתה כזה דיבייט על האם כריס צריך להסגיר את אבא שלו למשטרה אז בסוף זאת שהייתה הבעד הייתה צריכה לסכם במשפט אחד למה הוא לא צריך לחפות על אבא שלו ונחשו מה היא אומרת?!?
Because it's wrong!! אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כמו פיית'! אז אני התחלתי להתפוצץ מצחוק אבל בטירוף ואף אחד לא הבין מה אני רוצה והסתכלו עלי במבט הכי המום בעולם...
שיעור ניתוח קבצים: טוב זה היה הכי מצחיק... אני לא מרוכזת בשיעור סתם חושבת על משהו והמורה שלי מדבר ומדבר ומדבר ומדבר עכשיו זה נורא דומה לאקסס אז יש שדות ויש כתובות והכל... אז בקיצור, המורה שלי מלמד והוא קולט שאני לא מקשיבה וזה מה שהלך: אילן:"רוני את יכולה להגיד לי מי המפתח?!?" רוני:"דון??"
ואז כמה בנים שגם רואים באפי התחילו לצחוק ואני ממש לא הייתי מודעת למה שאמרתי עד שנקלט לי בראש..... ואז גם יש משהו שקוראים לו נזים ואני כזה "נזיר?!? מה נזיר??" ואז הייתי צריכה להסביר לדין שהנזירים הפכו את דון למפתח (או את המפתח לדון...). וגם יש משהו שנקרא הש ואני ישר חשבתי על הג'נטלמנס ישר והם ממש ממש מפחידים אותי (כמעט כמו המפלצות של אסקייפ...)
וגם, היום קראתי לרכזת שכבה בטעות אניה (קוראים לה נאווה. זה דומה! והיא גם ממש נראית כמוה רק הרבה יותר מכוערת...משהו כזה
) והגעתי למסקנה שהמילה דרדסים מתחילה באות ש'... ממש לא יודעת למה..
אז עופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה הסלנג החדש שלנו בהשפעת הילד הורוד... זה כמו חומה רק עופות. ויש גם עופות בדבש... וזה היום שעבר עלי. יום רגיל וממוצע בחיי... סתם, אפילו בשבילי זה יותר מידי... וקרו עוד מלא דברים נורא נורא מצחיקים
. העפתי על מישהו פיתה בטעות!
ורון שוב נפל על העציץ!!!!!!
פעם שלישית!!!!!!!!!!
וגם התחלקתי על הרצפה של המסדרון אבל ממש ממש נפילה נפילתית כזאת מול כל הבצפר....
אוי אני רוצה לישון!!!!
ויש לי מחר מבחן ענק בבינה מלאכותית ואני לא יודעת כלווווווווום!!!!
אז אני הולכת ללמוד עכשיו... יאללה ביי ביי. סתם רציתי לשתף אתכם ביום שעבר עלי.