חג שמח

emmy5

New member
תמונות שעשו לי בעיה ,מחקו לי תגובה

עבודה קשה ,זמן יקר .. ואני טיפשה לעתקתי לי את זה ...שבת שלום .. מצרפת עוד פינה של הגינה

maxima

New member
אמי התמונה הזו נהדרת כמוך../images/Emo24.gif

תודה על התמונות

pazi66

New member
אממי אין כמוך בעולם../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

מלאה רגשות ...את חברה טובה ואמיתית ועל כך אני מודה מכל הלב. אנא שלחי לי תמונות

emmy5

New member
פזי , אם לא קבלתה תמונות ,תבדוק

את האי מייל ,,שלחתי יחד עם מקסימה ..והיא קבלה אותם

HAVA159

New member
emmy5 שבת שלום מצתרפת לברכות

לאוריאל והרבה נחת לך אמי בריאות ואושר אוהבת
חוה.

נֵנָה

New member
ערב טוב לכוווולם ../images/Emo24.gif הנה חזרתי

הביתה. הנכד המתוק שוכב על המטה מאחורי וצופה בקלטת מס' 7 מהסידרה "בלי סודות" הותיקה והמעולה שלא נס ליחה. אני עוד זוכרת כאשר אמו בקטנותה היתה צופה מרותקת באותה סידרה בכל יום ... איך שגלגל מסתובב לו, ודור עוקב אחרי דור
אגלה לכם בסודי סודות, שגם אני אהבתי לצפות בסידרה ביחד עם ילדי, כמו הרבה מהסדרות הטובות שהוגשו בטלויזיה באותה תקופה
והנה היום אני צופה בהן ביחד עם נכדי
ולאממי היקרה
ליום ההולדת של נכדך אוריאל. מסתבר שבירכתי את מנורה ליום ההולדת של נכדתה ולכבוד נכדתה החיילת של חוה ולא ידעתי אז שגם לנכדך יש יום הולדת באותו תאריך
והמון המון תודה על התמונות היפות ששלחת לי וגם על אלה שהבאת אלינו לפורום. אני לא כל כך זריזה. אמנם העברתי את התמונות למחשב אבל כדי להעביר אותם בכמויות רציתי להקטינן. ניסיתי להקטין בשתי אפשרויות, אבל התוצאה לא נראתה לי. מחר אנסה להקטינן בעזרת תוכנה אחרת, ואם לא אהיה מרוצה, אעביר לכם אותם שתיים-שתיים בלי הקטנה כמו בפעם הקודמת. ילי קרוב ל-20 תמונות. בכפולות אבחר לכל אחד את התמונה שבה הוא הכי מוצלח
ערב נעים לכולנו
וסוף שבוע נעים ומהנה
ותודה על שזכינו לשבעת פלאי העולם הנפלאים ביותר
אוהבת

misu0071

New member
שלום חברים יזו חבל אתה הפסדתה

אני מצתרף למילים היפות ונכונות של מנורה כל הכבוד לפאזי ואשתו על עירגון וקבלת הפנים, כמובן לגיוד ,כל מה שהיה על השולחן היה בטוב טעם אנחנו מאד נהנהנו מפגישת החברים והמטעמים ויזו אתה יכול להצתאר שלא הגעתם אבל העיקר הבריאות שוב מזל טוב לפאזי וגידי שבת שלום

emmy5

New member
יזו ,באמת היתה חסר , שבת שלום

הרבה בריאות ושבת שלום !!!!

emmy5

New member
כל אלה שרוצים תמונות ,נא לשלוח לי

במסר את האי מייל ..משום מה אין לי את הכתובת לכולם

pazi66

New member
תודה חברה, תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

כבר כתבתי לכם אתודתי זו מוקדם יותר אך נראה לי שמיקמתי אותה במקום לא נכון....אז אני מודה לכם שוב ..... אני אוהב אתכם, גרמתם לי אושר רב היום. יום מלא שמחה ואהבה..ידידות אמיתית, שבא מהלב וכל הלבבות התחברו ללב גדול אחד, לב של פורום נפלא. תודה על השתתפותכם, תודה על המתנות ותודה שאתם חברים שלי. הלואי ונדע הרבה ימים כאלה . הרגשנו את הביחד עם כל המשמעות האמיתית של מילה זו...ביחד כמו מוסיקה נפלאה שלא נמאס לשמוע עוד ועוד. אהבתי אותכם, שמחתי איתכם והיה לי עצוב שהלכתם.

pazi66

New member
מישו מאד נהנתי בחברתך../images/Emo24.gif

תודה על המילים הטובות והאיחולים. שניפגש רק בשמחות

דרדרית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo65.gifלמארח שארח בצורה כל כך

נפלאה. לא יודעת איך ומה קורה במפגשים - אבל היה נ פ ל א זכינו לשמש חמימה, לאירוח מכל הלב ולמאכלים מדהימים. (אוףףף אצטרך להתחיל לאכול קרקרים דאייט ומים דאייט
בחודש הקרוב... בגלל העוגות...) החברה הייתה נעימה ונהנינו מכל רגע במחיצתכם. קבלת הפנים לה זכיתי הייתה חמה ומרגשת. (נו.. טוב.. לא כל יום אני שומעת שקוראים לי ה- ילדה של הפורום.) היה נעים להכיר את האנשים החדשים ולהפגש שוב עם כמה שכבר הכרתי. מצפה בכליון עיניים למפגש הבא.

pazi66

New member
מאד מאד שמחתי להכירך../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אותך ואת חברך הנחמד. מה עוד שהזכרת לי שאני אשם בזה שא בפורום. אני מודה על כך ולא מצטער אף רגע. גם אני מחכה כבר למפגשנו הבא

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif|תודה

תודה חברים על יום נפלא...
על יום של שמחה, חיוכים ואוכל משובח,
לפזי ונילי שפתחו בפנינו את ביתם, ו
לאלוהי האינטרנט שהיפגישנו כאן! ושלא ייגמר לעולם....

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב שוב לחברי הפורום הנרגשים

שלום כולם
מה ההתרגשות? בעוד שבועים יש שוב מפגש אז אפשר להרגע. רציתי לשאול את אמי, דני, מרים ועוד מי שצילם אם יש לכם את כתובת הדואל שלי. אם לא אנא כתבו ואשלח במסר. מתה לראות את התמונות

../images/Emo140.gifערב טוב ושבת שלום

תודה נילי ופזי על ארוח מקסים בביתכם, תודה לחברי הפורום שקיבלו אותי בברכה . תודה לחונה ג'וד ונילי על האוכל והעוגות הנפלאות,
נהנתי מאוד בחברתכם,נחמד היה להכיר את האנשים שמאחורי המקלדת, נחמד היה לפגוש חברים ותיקים ומוכרים,,יום של כף ושמחה.

למעלה