חג שמח

izuizu

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif חג שמח

הפורום שומם. כולם בחגיגת יום הולדת של גיוד ופזי. ברגע זה ביקרתי בקומונה של פזי אותו הדבר שומם. אבל עוד מעט קט וכולם יחזרו וימשיכו את החגיגה כאן ובקומונה לסרוגים . היות ואני לבד אני יכול לתפוס פיקוד . לפתוח שרשור ולעשות כרצוני בפורום כך צריך להיות כשהמפקד איננו והסגן גם כן אז אחד החיילים תופס פקוד. ובכן שימו לב אני המפקד כאן תישמעו להוראות . " אף אחד לא עונה" טוב אני מדבר לעצמי . אבל עוד מעט יחזרו כולם ויספרו את החויות ואז תראו איזה חגיגה תהיה פה.טוב הרשיתי לעצמי להשתולל קצת . לא כל יום יש אפשרות כזו . רק ביום חג שכזה . אז חברה תחגגו יפה תחזרו בשלום הביתה ותעלו את חויותיכם בלי לקמץ בבמילים

HAVA159

New member
izuizu שלום גם אני נשארתי לשמור

על הפורום, אתה צריך אולי סגנית
המשך יום טוב ושבת נפלאה. אוהבת
חוה.

izuizu

New member
HAVA159../images/Emo50.gif המינוי ניתן

מרגע זה את סגנית פורום 60+. מינוי מכובד .

מנורה

New member
איזו וחוה יופי ששמרתם על הפורום

אבל הרגשנו בחסרונכם פזיזי ונילי
על האירוח הנעים
בגינה המקסימה ועל האוכל הטעים.
לג'וד
על המאכלים המיוחדים והמתכונים
היה בוקר נפלא בחברת אנשים מקסימים ומלאי שמחת חיים. היתה אוירה משפחתית של חום ואהבה וידידות אמיתית. שבת שלום לכולם ולהתראות בשמחות

נֵנָה

New member
אין מה להוסיף, רק לחזור על הדברים

לפזי היקר ואשתו המקסימה נילי, על האירוח הנפלא בגינה היפיפיה שלכם. מה טוב ומה נעים היה, שבת אחים גם יחד
לכם ולג'ודי המופלאה, תודה על המעדנים הטעימים, ולריקי ומנורה על העוגות הטעימות שמילאו אותי עד אפס מקום, אבל בשום פנים ואופן לא הייתי מוותרת עליהן אממממממ יאמי יאמי
איזה אנשים נהדרים, נחמדים, ומעניינים יש לנו בפורום המקסים שלנו. וכמה שמחתי להכיר את הבנות החדשות, פורפורית ודרדרית החמודות ואת כל בני הזוג הנפלאים
אוהבת אתכם אחד אחד ואת כולכם ביחד אפילו עוד יותר. כמו ששרים בחג החנוכה הקרב ובא, כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן
נוווו? אז מתי המפגש הבא
עוד מעט קט, אכניס את התמונות למחשב, ואשלח לכל אלה שיש לי את האי-מיל שלהם. כל מי שמעוניינים בתמונות ועדיין לא נמצאים ברשימת הדיוור שלי, מתבקשים לשלוח לי את כתובת האי-מייל שלהם במסר ואשמח לשלוח גם לכם
שלכם
לייצ'יק - ננה

offe

New member
מהו אושר ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo63.gif../images/Emo82.gif|נשיק

וכו'. בדיוק כשחזרתי שוחחתי עם חברה ומשום מה קפץ לנו הנושא מהו אושר? נכנסתי מיד למילון ושם הופיעו המילים: תענוג, הנאה, סיפוק, קורת רוח,עונג, שמחה. אפשר להגיד שהיום הייתי מאושרת - כי במפגש התחברו לי מילים המרכיבות את המילה אושר. זה היה יום מלא הנאה, לראות את כל חברי הפורום קרובים אלי. זה היה יום מלא תענוג מהאוכל הדליקטסי - אין אין מילים, הריר עדיין זולג על שפתיי. זה היה יום מלא שמחה להיות בחיק הטבע - בין הצמחים - העצים. זה היה יום מלא עונג להכיר אנשים חדשים שעדיין לא היו במפגשים:פורפורית, דרדרית וסבאורי. ובנות/בני זוג של חלק מהחברים. ג'ודי ופאזי היקרים:
על הבוקר הנפלא - מי ייתן ותמשיכו לשמוח ולשמח עד 120.
חם מכל ה-
בידידות offe

offe

New member
פינת הצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

קבלתי זה עתה במייל: איש מכירות חדש מתראיין למשרה בחברה מכובדת. למרות שכישוריו משביעי רצון, אומר לו המראיין: "לצערי לא אוכל לקבל אותך לעבודה - יש לך 'טיק' בעין, אתה נראה קורץ כל הזמן..." "אה, בעניין הזה אין בעיה..." עונה המועמד. "אני לוקח כדור אספירין וזה נפסק מייד..." "תראה לי, בבקשה" אומר המנהל. המועמד פותח את תיקו, ושם, אחרי חיטוט נמרץ בין עשרות חפיסות קונדומים הוא מוצא את מבוקשו, בולע כדור אספירין, ואכן, תוך דקה מפסיק לקרוץ. "שבע רצון?" הוא שואל את המנהל. "כן - אבל לא אוכל לקבל לעבודה רודף שמלות כמוך!!!" אומר לו המנהל. "רודף שמלות??? אני נשוי באושר!!!" תמה המועמד. "אז מה עושים אצלך כל כך הרבה קונדומים?" מקשה המנהל. "מה אתה חושב שתקבל כשתיכנס לבית מרקחת, תבקש אספירין ותקרוץ?"

נֵנָה

New member
אופינקה, אפשר לקבל אספרין בבקשה ../images/Emo8.gif

ובכן, לצערי, משלוח התמונות יתעכב קצת, עי עוד מעט אנחנו נוסעים לקחת את תומר החמוד אלינו. מחר תהיה אצלנו בתי עם כל הזעטוטים עד הערב, כך שאולי, אולי, אספיק לשלוח לכם מחר בלילה... ואם לא מחר אז מקסימום מחרתיים. חכו בסבלנות ובסוף תהנו. מי שעוד צילם היום, ויכול לשלוח, אשמח מאד לקבל בינתיים את תמונותיו
להתראווווות

pazi66

New member
offe גם בשבילינו זה היה יום מאושר

אהבנו כל רגע, אהבנו אותכם, נהננו בחברתכם....כן זה באמת אושר. תודה על השיר הנחמד...אשמור אותו במקום בולט תודה לך

אופי, מתחברת למה שכתבת ול"אושר".

מרגישה שהמסיבה אצל פזי בגינה הייתה יוצאת דופן מכמה בחינות. מקום מקסים, אנשים נפלאים, אוירה חברית וחמה. התברכתי בחברים כמוכם!!!

לננה, לבריאות.... רק לא לעשות לך

הרגל לאכול כאלה דברים כל יום. פעם ב... לא נורא.
מצטרפת למה שכתבת על האנשים בפורום ועל האורחים שלנו.
לפעמים אני חושבת לעצמי, איך מתגלגלים דברים. נכנסתי לפורום כדי ללמוד איך זה עובד כדי ללמד את זה בשעורי המחשב שאני נותנת במועדון המחשב שלנו. הצצתי, נפגעתי, נתפסתי ונשארתי... ממש הרווחתי אנשים מופלאים ונחמדים. לפעמים שם למעלה מסדרים לנו דברים...

pazi66

New member
תודה ננה, התענוג היה כולו שלנו../images/Emo39.gif

נילי ואני אהבנו כל רגע הבוקר. היה נפלא...היה מרגש...היה ...אין לי יותר מילים... אנא שלחי לנו תמונות

ora11

New member
מצטרפת למנורה ננה ואופי../images/Emo24.gif

לפאזי ונילי אלפי תודות על המפגש המהנה והטעים החברה מליון דולר תודה לאורי ולבתו שהסיעו אותי נהנתי. שבת שלום ומבורך לכווווווווווולנו.
לכל אחד ואחת מהחברים.

pazi66

New member
אורה היה מאד נעים להכירך../images/Emo24.gif

תודה על המילים החמות. מקווה שעוד יהיו הרבה מפגשים כאלה

pazi66

New member
מנורה הרבה תודות../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

הינו באמת משפחה אחת גדולה ומאושרת. אלה רגעי קסם שזוכרים אותם הרבה הרבה זמו. חבל שזה נגמר כל כך מהר. אנא שלחי לי תמונות תודה

נֵנָה

New member
שלום לך איזו. אני מאד שמחה לראותך

כותב בפורום כי זה סימן שמצבך השתפר. מה שלום העין? מאחלת לך החלמה מלאה ומהירה, ושתחזור אלינו בכוחות מחודשים ושבפעם הבאה ניפגש כולנו ביחד בהרכב מלא

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם, רק עכשיו הגעתי../images/Emo73.gif

שלום חברים
נהניתי מאוד להיות בחברתכם היום אלא ש... ודאי סיפרתי לכם על סטודנט שלמד איתי באחד הקורסים וקרתה לו תאונת דרכים. חצה את הכביש ואופנוע ממש עזר לו לעבור. העיף אותו למרחק רב. מחודש יוני הבחור מנותק מהעולם. הוא בבית לווינשטיין ואני ראיתי חובה לבקרו. כבר הוציאו לו כמה פעמים נוזלים מהמוח בגלל הלחץ. היום ראיתי שממש הוציאו חלק גדול מעצם המצח. הלוואי שרק יבריא הבחור ממש גאון. באתי עייפה ורצוצה כי גם ערכתי קניות בדרך, עכשיו אני חייבת לרוץ לתלות מודעות השכרה, הזמנים עכשיו קשים להשכרה מקווה שיהיה בסדר. שבת שלום לכולם

maxima

New member
שבת שלום חברות/ים ../images/Emo24.gif

בעזרת ביתי החכמה סידרתי את המחשב והנה אני אתכם לפזי שוב מזל טוב הרבה בריאות ואושר ולכולם היה כייף כייף כייף לשבת ולשוחח בחברתכם ולהנות ממהמטעמים שהכינ אישתו של פזי

pazi66

New member
תודה מקסימה..אני מאושר../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

שנהנית והיה לך כף. גם אנחנו חווינו אותן הרגשות

emmy5

New member
חזרתי מגן העדן הקטן של פזי ../images/Emo82.gif

התגובה שלי ברחה לי אבל הזר הענקי על הראש יש לי ..לכולם שמו לנו זר של פרחים על הראש ,חלום או מציאות? אני אכתוב יותר מאוחר תגובה שלי ....חבל שזה נגמר ...פזי , מאחלת בריאות ואושר ונחגוג שנה הבא עוד פעם ...שבת שלום לכולם !!!! חוואלה , ורה ,אריקה וזיגי היתם חסרים לנו .

למעלה