ילדההההההההה))))))))))))))) נוווווווווו סידרת את העיניין או לא? איך היה הטכנאי?
R Rinattt New member 28/9/06 #51 ../images/Emo124.gif ילדההההההההה))))))))))))))) נוווווווווו סידרת את העיניין או לא? איך היה הטכנאי?
ש שירלי6 New member 28/9/06 #56 חצופה. שעות אנחנו מסבירות לה איך לעשות אותו ואת רוצה שהיא כבר תגמור בקוויקי?
R Rinattt New member 28/9/06 #62 מהבוקר עד עכשיו זה קוויקי? שיווווווו לא הייתי רוצה לדעת מה זה 'לא קוויקי'
ש שירלי6 New member 28/9/06 #66 אבל רק לפני כמה דקות הוא הסכים להוריד את החגורה. משחק אותה קשה להשגה..
R Rinattt New member 28/9/06 #68 אההההההה הוא כמו אריאל 121 כנראה עוד לא מצא את המילה... נו מה הבעיה שתחבר מצלמת אינטרנט ודרך המסנג'ר נכוון אותה
אההההההה הוא כמו אריאל 121 כנראה עוד לא מצא את המילה... נו מה הבעיה שתחבר מצלמת אינטרנט ודרך המסנג'ר נכוון אותה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 28/9/06 #69 תדיגי... כל הניקים האלו פה,עם התוספת... 3 6 121 זה כאילו פרסומת סמויה למאזדה?
י י ל ד ת האור New member 28/9/06 #72 ../images/Emo124.gifמה את צועקת ככה בצהריים הערת אותי מהחלום המתוק שהיה לי על...... לא סידרתי שום ענינים מכל השרשור הזה יצא לי רק גלי חום ו.....................זהו מה ביקשתי מה
../images/Emo124.gifמה את צועקת ככה בצהריים הערת אותי מהחלום המתוק שהיה לי על...... לא סידרתי שום ענינים מכל השרשור הזה יצא לי רק גלי חום ו.....................זהו מה ביקשתי מה