../images/Emo42.gif../images/Emo53.gif../images/Emo42.gif../images/Emo206.gif

חייבת עזרה
במסגרת הבוקר טוב שלי ושל הבן שוב עלו קולות הדציבילים שוב צעקות שוב ריב ושוב גנבתי לו את הכרטיס של הממיר
אבל הפעם גם..........גזרתי אותו
עכשיו התקשרתי למוקד........ הם רוצים על הכרטיס 200 שקל על טכנאי עוד 200 שקל אמרתי תודה יפה וניתקתי סאאאאאאאאאמק מה עושים עכשיו
איפה יש אפשרות להשיג כרטיס כזה....
בוקר טוב
אמרתי

יערית

New member
בוקר אור מרוקו../images/Emo124.gif

קודם כל תירגעי שלא יהיו נזקים יותר!!!!! שנית,צריךלמצוא ממירים של אנשים שעוברים לYES א כאלו שנשארו להם בבית עם כרטיס.אני אברר בבית,אבל מעבר לזה לכל כרטיס יש מס' סידורי,לא פשוט לקבל של אחר כי האחר רשום במערכת שלהם וכו',הם לא יקבלו ממך כרטיס של מישהו אחר. נראה לי שאין מנוס מלרכוש חדש:(. ולהבא ,הפסקת חשמל קטנה היתה פוטרת הכל

יערית

New member
שאני אגיד תודה?

את יודעת איזה מרחק יש ביננו כרגע?
הסופה הזו לכאן לא תגיע בטוח!

יערית

New member
בלי הורים או קיי!!!

אלא אם כן ,את האמא האוריגינאלית שלו אז קללי חופשי

תדיגי...

ההוא עם התשבץ...את עם הפאזל... מה יש לכם על הבוקר? ואומרים...כושלאימאימממממששש'לו...ויערית אמרה להדגיש. עכשיו... שאני ארכיב????????? שאני???????????????????????? שירכיבו אותי

Rinattt

New member
יווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo12.gif

לפחות אם את הולכת לשלם הרבה תדרשי טכנאי חתיך
תזכירי לי לא לעצ'בן אותך...
בוקר טוב

ורד 3

New member
אני ....

חשבתי שאני יצירתית...מאדדדד אבל לגזור כרטיס של ממיר .....זו יצירתיות לשמה. אני מציעה לךלהתקשר להוט או YES ולבקש דיל כרטיס וטכנאי....1+1 חינם קחי את הטכנאי בחינם ...(רק בתנאי שהוא שווה כן ? ) תכיני לו קפה תציעי לו קראוסון תהיי חנדלה...(לא להראות לו חלילה אתהצד המרוקאי ...אלא את הצד הדרום אפריקאי )..ועל החשבון שיכניס את הכרטיס כטיפ. הצעת ייעול מאד פשוטה ..וחסכונית ! בוקר אור ילדת האור !

ורד 3

New member
את לא יודעת

שהדרום אפריקאיות הן מנומסות להפליא .... רק מה יש להן קול מעצבן והן מפונקות.

מצוטטת

New member
../images/Emo207.gif

ב'חייייי, כל יום מחדש אני מגלת, ששפיותי עוד עומדת במקום)))))))....... עכשף גם בטח תגידי שיש עלק רק ממיר אחד? הידעת, כל דציבל והמח{מ}יר שEלו.....
)))))))))))))))))))))

ariels1

New member
כרטיס לממיר

שלום לילדת האור במקום לומר להם שגזרת את הכרטיס , תאמרי שהכרטיס אבד, שהילד בשעת כעס הוציא את הכרטיס והחביא אותו, חיפשתם ולא מצאתם, הפרודה שלי נהגה לעשות את זה לי , להעלים לי את הכרטיסים של הממירים, היו באים ומחליפים ללא תשלום בהצלחה אריאל

למעלה