נושם

New member
סדנאות ריברסינג, (נשימה מודעת)../images/Emo106.gif

שלום ויום נפלא לכולכם, אני מיידע אותכם לגבי אפשרות לחוות תהליך של מודעות עצמית דרך נשימה הנקראת ריברסינג,(לידה מחדש) או בעברית נשימה מודעת. התהליך יכול לכלול סדנאות קבוצתיות, מפגשים אישיים וסדנאות מתקדמות (נשימה במים בים המלח)לפי בחירתכם והוא פתוח בפני כל אדם. הנשימה בטכניקה זו מאפשרת שינוי חיובי במודעות ובדפוסי המציאות שאינם רצויים בחיינו,במגמה להתרכז ביישום השינויים בחיים מתוך איזון בין הפיזי לרוחני, (מזכיר לכם כי מחשבה יוצרת מציאות ואפשר לשנותה). אני חוויתי ועדיין חווה תהליך כזה בליווי מנחה נפלאה המגיעה מתוך אמת ומהלב ועוסקת בנושא מזה כ- 12 שנים. כיום, בנוסף למקצועי הארצי מאוד אני מארגן סדנאות כאלו עבור אנשים נוספים הבוחרים לנשום (לחיות) תוך שינוי חיובי ושחרור מהעבר ודפוסיו ואני מאחל לכל אחד ואחת מכם/ן לחוות מה שאני חווה. לפרטים נוספים אני משאיר כאן אי-מייל וטלפון שלי: מייל: [email protected] טלפון: 710283-053. בברכה ובאהבה, ירון. נ.ב - צירפתי קובץ עם המלצה אישית שניסחתי.

פרקטל

New member
אתר חדש

אתר חדש על אומנות לחימה ומודעות המבוססת על פילוסופיה יהודית זוהי אומנות פנימית ישראלית מקורית

פרסום סדנאות ופעילויות

יכול להיעשות גם דרך הלוחות של פורום לחיות בהרמוניה!! בלוחות, ההודעה לגבי הסדנה, אתר או כל פעילות אחרת נשארת לנצח נצחים, ואילו בפורום הדפים מתחלפים. כידוע, אחרי 72 שעות משליחת כל הודעה שהיא בכל פורום, ההודעה כבר אינה קופצת למעלה. עד הזמן הזה (72 שעות), ההודעה כן תקפוץ למעלה אם מישהו יכתוב להודעה תגובה. מומלץ מאד לפרסם את הסדנאות בלוחות, ובמקביל אפשר לכתוב הודעה בפורום שתפרט יותר על הסדנה (מכיוון שבלוחות אתם מוגבלים בכמות התווים שאתם יכולים לכתוב). רצוי כמובן לתת בלוחות קישור להודעה שרשמתם בפורום.
המשך יום נעים
נ.ב.-בכל בעיה, שאלה, הבהרה, הערה ניתן לפנות אלינו למסרים!

למעלה