../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

דיאה אלגרה,קמינוס דה לצ'ה אי מייל אל דיו קמוס וואד'רה דה מאל, קמוס אנבייה סנאדאד,פרנסה בואנה פאס אי אמור, גאנה דה קנטר אי ביילאר, אמוזוטרוס אי אטודוס אנ ישראל

Sarika

New member
בואן דיאה ../images/Emo185.gif

קי טינגאמוס דיאה פריסקו פורקי יה סאלי לוקה די לה קאלור.

tsiporganeden

New member
בואן דיאה אי דה מי פארטה, אייר לה

נוצ'ה אויה לאמפאגוס אי טרואלוס, מה פארסיו קה יה וא אה וור לוביה, אמה נו, דוס טרס דאמלאס אי קאלמו, אל חאיירה קה מוס איזו אסטה לוביה צ'יקה סולו אמבטאקו טודו אל אוטו, לאס ונטאנאס, יה מה אסטה אספראנדו אצ' אן דיאה דה וירנס. היידה קרידוס דיאה בואנו.

Sarika

New member
אמרות עממיות

טאנטו ביין סי קיירין אסטה קי סי קיטאן לוס אוז'וס
איל דיו קי טי גואדרי די מידייו חכם אי מידייו גוארקו
מארידו אין קאזה, דולור די קישאדה
גואיי, קוואנדו איל עם הארץ אב'לה לשון הקודש.

tsiporganeden

New member
שריקה לגבי הראשון אצלנו אמרו

טאנטו טה קיירה ביין מושוניקו פין אסטה קה טה קיטה אל אוז'יקו.

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gifאי מוזוטרוס טנמוס אצ'ו

קון מושוניקו. אי קואנדו איי טרואלוס פוארטס - מי מאדרה דיזי: סה אסטה דסטרויינדו אל מונדו

may55

New member
האימרות ניפלא !!! וקישור לאתר

אוניברסיטת בר אילן פתחו אתר בנושא הלאדינו מרכז יהושוע ונעימה סלטי נחמד כי כשפותחים שומעים את ברטה אגואדו שרה כזכור לכם סיפרתי שהיא מבוגרת השרה ניפלא "קון מיאמור קרו אי אייר מאדרה..." הקישור נימצא גם באתר שלי

Sarika

New member
ביקרתי באתר, ממש מחמם את הלב

לקרוא עד כמה מתרחב ומתפתח כל נושא שפת הלאדינו ותרבותה. מסגרת כזו מכובדת היא נדבך נוסף בחיזוק שורשיה של המסורת הנפלאה הזו שידעה ימים יפים יותר, נקווה שבני הדור הצעיר יגלו בה עיניין וישכילו לשמרה.

תודה שמחונת יופי טופי ../images/Emo24.gif

מי אמר שיש זמן לגימלאים? מבוקר עד שעה זו פעילות מלאה, אין לי זמן להכנס לכאן לקפה. מה שלומכם קרידוס? התגעגעתי .את פשריקה , חונה וציליוני אני פוגשת מדי שבוע, את מואיס ולונה, רותי, מאי וחיים פגשתי השבוע בחולון. ביום שני היה ערב נפלא עם דולסה דה לאדינו, שאירגנה מאי שלנו. היה בו טעם של עוד , נהננו מאד מאד, שירבו תוכניות מוצלחות כאלה בעתיד.

אסטרלו

New member
איילה קרידה, קומו אסטה מושון

קון לאס פאלמאס??
דה לה סאלודוס, סאנו אי רזיו

SuzieRS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifSarika מוי בואנאס דיצ'אס

טומה אי אונה די מי: קירה לה בוטא ייאנה אי לה מוז'יר בורראצ'ה.

למעלה