!!!!!!!!1

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif!!!!!!!!1

אוקיי אנשים, שימו לב. זה שירשור אוף. שרשרו לפה דברים שלא קשורים לפורום! במקום לפתוח סתם הודעות שטוטיות שמורידות שירשורים אחרים חשובים למטה. אני יודעת שלא מתפקידי לפתוח את זה, אבל המנהלים לא פותחים, ואני מניחה שלא יזיק קצת סדר ואירגון לפורום הזה, שכולו מלא בהודעות חדשות. בהצלחה.

einat6

New member
גודננננננננננסס!!!!!!!../images/Emo91.gif

אלוהיייםםםםם עכשיו חזרתי מהקולנוע... יותר נכון מסינימה סיטי.. וראיתי את "בית השעווה" גדדדדדדדד סרט שוווווווווה!!! כולם חייבים ללכת לראות.. מי שלא הולך מפסיד ובגדווול.... סרט מפחידד... וצ'אד מלך שםםםםםםםם..... =]] חחח אתם מכירים את זה שאתם ממש מפחדים וסתירים את העיניים עם הידים אבל בכל זאת מסתכלים בין החורים .... חחחח ככה עשיתי ..... גדדד סרט מעולההה ומפחיד.. פשוט אין מילים. חובה לראות. !!

C o C i T o

New member
אחלה סרט

ביקשו ממני תעודת זהות :/ אז אמרתי ששכחתי בבית:] ונתנו לי להיכנס

danielle13

New member
אני הלכתי עם בת דודה שלי עד עזריאלי

ואמרנו למוכרת שאני שכחתי את הת.ז. שלי בבית (לבת דודה שלי יש...) והיא עדיין לא נתנה לי... כלבהה.. וביקשנו ממישו שיקנה לי כרטיס והיא עדיין לא נתנה כי היא ראתה אותי ררררר! צריך לפטר אותה ומהר!

einat6

New member
מה!?.. חח הגבלת גיל?

לנו נתנו להיכנס בלי הגבלת גיל.. המוכר כניראה אהב אותנו.. חיחיחי אבל אז בכניסה השומר של הכניסה.. כאילו שקורע את הכרטיסים התחיל לעשות קצת בעיות.. והוא אמר לנו שזה עם גיל מוגבל.. אז אמרנו לו .. מה פתאום לא אמרו לנו כלום על זה... ואמרנו לו שלא יעבוד עלינו חח .. ואז הוא שאל אותנו כזה.. אתן רוצות להיכנס לסרט. אב אמרנווו כןןןן! אז הוא אמר.. טוב נו... חחחחחח והוא נתן לנוו.. =]] היה סרט שווה לחלוטין... שווה לשקר שאתם בגיל 18 חח.... אבל יש כאלו שנכנסים בלי לשקר.. [לייק אס! ]

סרט חזק ביותר!!!שמה צ'אד ממש חתיך

צ'אד ממש חתיך שמה יש לי תמונה של רקע מהסרט ששלו שמה ... ופאריס הילטון קרעה אותי חח איפה שם היא שרלילה כזאתי ( סליחה על המילה חח ) אתם יודעים שהשחקן שמשחק שמה את חבר של אחות של צ'אד הוא שיחק בבנות גילמור ... לא מזהים אותו הוא היה ממש שונה ...

אוי השחקן הזה פשוט חתיךךך!!!

ראיתי אותו בגילמור גירלס והוא פשוט חתיך!!!!!!!!!ראיתי אותו גם בסרט אין לי מושג איך הוא נראה בבית השעווה כי לא ראיתי אבל הוא חתיך!!!1 ושחקן טוב...ממש התאהבתי בו ,כזה חתיך!!!!!

תאמת שגם לי לא עשו ממש בעיות...

כי הייתי גם עם בת דודה שלי שהיא אוטוטו בת 17 ושם היא במקרה פגשה את החברות שלה.בקיצור סרט ממשששששששש טוב ושווה ממליצה גם ללכת אליו בחום...

NitsNats©

New member
אם כבר אוף... אז שיהיה טיפה טופיקי:

סתם רציתי להתלהב על זה שסופיה הייתה עכשיו בסברינה... בתוך מעודדת
.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלמישו יש תמונה

שלה שם?..

C o C i T o

New member
תמונה של סופיה מסברינה המכשפה