../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

כמה דברים. 1.עוד שבועעים יש לעברוש יומולדת 2.יש לי שאלה חשובה. האם אתם שומעים את השירים של עברי באותה התדירות ששמעתם לפני...בואו נגיד חודשיים? או אולי אפילו נגיד- מהכמה חודשים הראשונים ששמעתם אותו? כי פשוט תפסתי שאני לא שומעת אותו בכלל.... ועוד שאלה:רמת ההערצה שלכם אליו\האהבה שלכם אליו ירדה או עלתה עם הזמן? או בכלל-עכשיו? זה באמת מעניין אותי וחשוב לי אז תענו. ו...תתעוררו קצת גם.

jeackyh

New member
תשובות...

1. ממש לא..כמעט לא יוצא לי לשמוע..רק לפעמים את הביסייד- שאני ממש אוהבת...(אהוב יקר, פרח, מיכאל וכו'..) 2. אני חושבת שהיא קצת ירדה ולא בגלל שמשהו השתנה אצלו או משהו... להפך, משו מאוד חיובי אצלי שמתחיל להתבהר ונקרא שפיות

תשובות ../images/Emo188.gif

1. כן, באמת עוד שבועיים.. יש לי מבחן מטומטם במשהו באותו יום... 2. אני שומעת את השירים שלו הרבה יותר מהחודשיים האחרונים או מכל הזמן האחרון. אני כל יום, כל היום שומעת את השירים שלו. (אובססיות קלות) 3. הרמת הערצה שלי אליו עולה בערך כל יום... יש לי אהבה עצומה כלפי האיש. והאגדה... עוד 3 ימים! אלינור - כן, אני אובססיבית. אני יודעת.

אני את האמת שומע אותו יותר.. ../images/Emo3.gif

פשוט אני יותר מזדהה עם המוזיקה שלו עכשיו מפעם
ורמת ההערצה והאהבה אליו עלתה מאוד. ואני מת לדבר איתו איכשהו ולהגיד לו מה אני חושב על השירים שלו

lollapalooza

New member
אוקיי-

באותה התדירות של לפני חודשיים כן. זה אומר כמעט ולא. אני לא מקשיבה לו המון, מדי פעם. אתמול דווקא הקשבתי לאנשים החדשים, זה היה כיף. הערצה
אף פעם לא הייתי מעריצה, אז אין פה מה "לדרג" יותר או פחות. אהבתי את המוזיקה שלו, עדיין אוהבת.

oooooOFIR

New member
נועה גם אני

אני ממש בקושי שומע אותו כבר... רמת הערצה? אכן ירדה בצורה מרשימה. אבל עדיין יש משהו

זה לא משנה..

הוא לא מצפה שנשמע רק אותו כל הזמן.בגלל זה הוא אמור להוציא דיסק חדש.. ברור שכשמגיעים ל'שיא' מסוים חייבים לרדת.וזה שאת לא שומעת אותו לא אמור להוריד אפילו קמצוצון של הערכה כלפיו.

אני תמיד ועדיין מעריצה אותו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני אוהבת את היצירה שלוו, וזה לא שיש תקופות...אז נכון לאחרונה אני פחות שומעת...מחוסר זמן לא מחוסר אהבה אלייך עברייי
הדר

נועה

אני שומע את עברי בתקופות פעם יותר , פעם פחות (כמו כל מוזיקה אחרת שאני שומע) עכשיו אני כמעט ולא שומע בכלל מוזיקה (עסוק אתם יודעים) אבל באופן כללי בממוצע זה נשאר אותו הדבר... ואני לא חושב ש הערכה שלי לעברי ירדה או עלתה.... ("...וגם אני נשארתי כמעט אותו דבר...")

מיטקין

New member
מממממ *קול של חשיבה* ../images/Emo108.gif

מממממממ אני לא שם לב לתדירות שאני מקשיב כי אני מקשיב לכל כך הרבה דברים ביום שאני כבר לא שם לב.. אלא שבזמן האחרון אני נרדם כשהמערכת מנגנת "מלטף ומשקר"
רמת הערצה???? לא מכיר מושג כזה כי לפי דעתי הערכה והערצה זה לא מצכלכלי שאפשר לומר שהוא עולה ויורד, אני חושב שהכל נשאר אותו הדבר בעיירך יום טוף לכולם, טים עם כאב גרון וחום

תשובות:

1. בואו נעשה לו מסיבת הפתעה! :))) 2. אמממממ....... לא באותה תדירות... פחות. לא יודעת אם זה אהבה או הערצה, מה שלא יהיה, הרמה עלתה. בגדול.

OfrikiG

New member
הממ...

את האמת, שאין לי כמעט בכלל זמן איכות עם עצמי בחודשים האחרונים, לצערי הרב. ולכן כמות ההאזנה לשירים של עברי התמעטה בהתאם (שוב, לצערי) אבל כשכן יש לי זמן לשמוע, בעיקר בסופי שבוע, אני נהנית כל פעם מחדש, ונזכרת שוב למה אני כל כך אוהבת את עברי ואת המוסיקה שלו

למעלה