slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo32.gif

למרות שאני לא רואה את משחק החיים, ראיתי אתמול אצל ידידה שלי, וזה היה ממש עצוב... "אני לא ממש יודעת מה לעשות. אני מרגישה שהגעתי למבוי סתום. הקרקע נשמטת תחת רגליי. כל מה שידעתי וכל מה שהכרתי התגלה לי כשקר אחד גדול. מסתבר שאמא שלי שיקרה לאבא שלי כל החיים. מסתבר שאבא שלי חי עם אשה שהוא לא אוהב במשך 25 שנה. בעלי בגד בי עם אחותי במשך שלוש שנים מבלי שידעתי דבר. וכשסוף-סוף מצאתי את האהבה האמיתית שלי, התגלה לי שזהו אחי, ואז גם נודע לי שאני בהריון ממנו. אין לי מה לחפש בעולם הזה יותר. הכל נראה לי מזויף ושחור, ואין לי מקום בתוך הסיוט הזה. אני מצטערת על המעשה שאני עומדת לעשות ומבקשת מכם סליחה מראש. ירון, אני מצטערת, אבל אני פשוט לא מסוגלת לעשות את זה. אני לא מסוגלת להרוג את הילד הזה. ובעיקר אני לא מסוגלת לחיות עם הידיעה שאני לא יכולה להיות איתך. ירון שלי, אני לא יודעת איך מתמודדים עם דבר כזה. אני לא מספיק חזקה בשביל זה. איך אני יכולה להמשיך לחיות אחרי שאהרוג את התינוק שלנו? אני מעדיפה לא לחיות מאשר לרצוח אותו ולעבור את החיים האלה בלעדיך. עכשיו, אחרי שטעמתי ממך, זה ברור לי ואני שלמה עם ההחלטה שלי, אז בבקשה, אל תצטערו. אני משביעה אתכם. אל תסבלו בגללי. ככה הכי טוב לי. אין לי מה לעשות בתוך עולם שלא מרשה לי להיות עם אהבת חיי. פשוט אין לי".

Golden apple

New member
../images/Emo7.gifלזכר שני אנשים מדהימים!../images/Emo7.gif

למה עשיתם את זה???? דופקים! הייתם צריכים רק להרים טלפון אליי, הייתי מסביר לכם הכול... החלום הזה כל כך אמיתי מתעורר ואת עדיין איתי לא פגשתי כמוך מימיי, בשבילך- אוותר על חיי החלום הזה שלי ושלך תתעורר אני עדיין איתך זה אתה מלווה לילותיי, בשבילך- אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה, שלא תיגמר לעולם החלום הזה בינינו נמחק לא אזוז מכאן עד רדת הליל והשמש כבר עולה במרחק לשובך אהוב שנים אתפלל לא פגשתי כמוך מימיי, בשבילך בשבילך, אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות... ושוב העולם סוגר חונק... כמו סיפור של אגדות עם רדת המסך עוד נמשיך, נמשיך ללחוש אני שלך, אני שלך לא נפסיק את החלום עד הסוף המר עוד נשיקה אחת לפני שהכול נגמר ושוב העיניים נפגשות... ושוב העולם סוגר חונק... לפני שהכול נגמר שלא תיגמר לעולם שלא ייגמר לעולם

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאבל זה לא הסוף......

הם יינצלו בבית חולים והם יגלו שהם לא אחים ולא ייקרה לתינוק כלום ובקיצור- סוף טוב הכל טוב.....

Golden apple

New member
היית חייב להרוס לבת אל?../images/Emo6.gif

לא נורא בת אל! תתבגרי, ותתגברי........

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifיש עוד מלא דברים שאני יודע../images/Emo123.gif

אבל אני לא יספר כדי לא להרוס לבת אל......

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאה...*מרגיש מפגר* ../images/Emo122.gif

אז תואילי בטובך להסביר...

Golden apple

New member
בוא נגיד, שהמונח שבעה אצלה בהקשר של

המוות שלהם הוא "שבעת ימי משתה"

למעלה