תודה
תודה רבה לכולם על העזרה שלכם ותודה על העצות מצאתי משהו שמשכיח מימני את זוהר (מי שבגללו אני עצובה) אני שרה!!!!!! אני ממציאה שירים בזמן האחרון בעקבות זה הינה למשל אחד: חושבת עליך , וקורה לי אסון מרגישה אותך כן, ככה פתאום בלעדייך החיים כו קשים בלעדייך החיים שלי לא שווים הראש אומר תשכחי אותו מיד הלב אומר תנסי להתגבר ולחשוב על הדברים הטובים שהיו לא לשכוח כלום כי אז מה ישאר מחייך פזמון: הלב בטוח , הנשמה בטוחה עכשיו רק נשאר שאתה תבוא ותראה לי אתה שאני לא חשובה לך......... ואז אוכל לדעת מה לעשות בחייי , ממה שנשאר מהם, הלב אומר הנשמה מקשיבה את הראש היא דוחה תתגברי אך על תשכחי כי אז לא תוכלי להמשיך בחייך וואו , חושבת עליך , ופתאום עולה ניצוץ טוב, אולי אתה שומע את מחשבותי , או שלא, אבל בתוכי אתה קיים ותישאר תמיד גם כשאתה רחוק הלב לא שוכח, גם כשאתה מתכחש להכול אני יודעת שתמיד אשר בליבך, לא משנה מה יקרה הלב אף פעם לא טועה , אף פעם לא טועה פזמון: הלב בטוח............ ועכשיו , כשהלכת, פתאום אני מרגישה שלעולם לא באמת הלכת כי נשארת בליבי והחיים מחייכים לי כשאני חושבת עליך , ולא שוכחת פזמון: הלב בטוח...............}3 (אני ממש רוצה תגובות על השיר...... אולי רוני תיקח אותו לשיר שלה??????) באהבה גי(תיתוש)