אנשים תעזרו לי.........

מה אתם עושים כדי לצאת מדכאונות? אני ממש צריכה לדעת כדי לצאת המדיכאון שלי זה אומנם לא קשור לרוני אבל עם תעזרו לי אני אספר לכם מלא דברים שראיתי באילת אל רוני......... פליז!!!!!!!!!!!!!!! זה מאוד חשוב לי....... באהבה גיתית!

dinora12

New member
כולם לצ'אט!../images/Emo32.gif

וזה הופך רישמית לשירשור אוף כי הרבה הודעות לא שורשרו לכאן

אנשים..........

בבקשה אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי ..................... אתם כמו משפחה בשבילי וכמו משפחה בבקשה תעזרו לי , יוני , רינת, אין כמו לולי, סוניק הקיפוד, מסטיק והאחרים בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dinora12

New member
ושירשור אוף זה../images/Emo95.gif

שירשור של כל ההודעות האלו של סתם ולהודיע דברים קטנים

dor307

New member
צוחקים...

תראי משהו שמצתחיק אותך... אוחלי תיתקלחי אם יש לך הרבה דאגות זה מרפה את הגוף. תהיהי אם אנשים שאת אוהבת.

הרעיון יפה אבל הבעיה היא

שזה קשור למישהוא שאני אוהבת ...... מישהוא שהיה קרוב אלי קצת מדכא אותי לדבר על זה אז אני אבקש מ'אין כמו לולי' שתפרסם את זה כי היא יודעת.......

../images/Emo24.gif קודם כל - צאי מהבית.

לכי לסרט. קומדיה. יש איזה סרט מצחיק בטירוף, שאני לא זוכר את שמו: משהו עם פולי ... בהצלחה

תיתו'ש מותק זה יעבור!!

את יכולה לשכוח מזוהר! תשמעי רוני! תחשבי על רוני! תראי את המעריב לנוער זה בטח יעלה לך חיוך! את יכולה לצאת מזה! עוברים דברים יותר קשים בחיים! זה כבר יעבור לך עם הזמן! מבטיחה לך!!

את צודקת ............

רק חבל שאני לא יכולה לראות את רוני בטלוויזיה באסה !!!!!!!!!!! אבל עדיין תתנו לי עצות כדי שאני אשכחאת הדכאון יותר מהר נ.ב.תודה על התמכה אתם ממש כמו משפחה בשבילי!!!!!!
:

m a s t i k

New member
חמודה כנסי...

אם זה קשור בבחור הגעת למקום הנכון
חחחח סתם. בכל אופן, התרופה הכי טובה ללב שבור זה לבלות והמון, להעסיק את הראש בדברים אחרים עד ששוכחים... תבלי המון עם חברות, תתעסקי בתחביבים שלך תפתחי אותם, ותהני מכל דבר בחיים. "ויש עוד המון דגים בים" ואת עוד צעירה אז תהני מכל שניה

תודה

תודה רבה לכולם על העזרה שלכם ותודה על העצות מצאתי משהו שמשכיח מימני את זוהר (מי שבגללו אני עצובה) אני שרה!!!!!! אני ממציאה שירים בזמן האחרון בעקבות זה הינה למשל אחד: חושבת עליך , וקורה לי אסון מרגישה אותך כן, ככה פתאום בלעדייך החיים כו קשים בלעדייך החיים שלי לא שווים הראש אומר תשכחי אותו מיד הלב אומר תנסי להתגבר ולחשוב על הדברים הטובים שהיו לא לשכוח כלום כי אז מה ישאר מחייך פזמון: הלב בטוח , הנשמה בטוחה עכשיו רק נשאר שאתה תבוא ותראה לי אתה שאני לא חשובה לך......... ואז אוכל לדעת מה לעשות בחייי , ממה שנשאר מהם, הלב אומר הנשמה מקשיבה את הראש היא דוחה תתגברי אך על תשכחי כי אז לא תוכלי להמשיך בחייך וואו , חושבת עליך , ופתאום עולה ניצוץ טוב, אולי אתה שומע את מחשבותי , או שלא, אבל בתוכי אתה קיים ותישאר תמיד גם כשאתה רחוק הלב לא שוכח, גם כשאתה מתכחש להכול אני יודעת שתמיד אשר בליבך, לא משנה מה יקרה הלב אף פעם לא טועה , אף פעם לא טועה פזמון: הלב בטוח............ ועכשיו , כשהלכת, פתאום אני מרגישה שלעולם לא באמת הלכת כי נשארת בליבי והחיים מחייכים לי כשאני חושבת עליך , ולא שוכחת פזמון: הלב בטוח...............}3 (אני ממש רוצה תגובות על השיר...... אולי רוני תיקח אותו לשיר שלה??????) באהבה גי(תיתוש)

תיתוש אם יש לו חברה לזוהר(נינט../images/Emo35.gif)

סתם...אז תחכי שהוא יפרד ממנה או שתדברי איתו על זה ואז הוא יגיד אוקיי אולי אני אוהב אותה או אותה תנסי להיראות מושכת למשל תסדרי את השיער יפה יותר(אבל לא יותר מדי
תלבשי את הבגדים הכי יפים שלך. תנסי לדבר עם כולם שאולי איזה רגש קנאה יעלה לו...לא יודעת תנסי לעזור לו נניח במקצוע שקשה לו או שתדברי עם אקזיט!!!או אודטה!!!
תביאי מתנה רק לא צפרדע

לא אין לו והבעיה ה-3

חחחח....... אני חולה על כולם שעוזרים לי אבל כל זה קרה באילת אין לו חברה אבל ממש היתה בינינו כימיה טובה עד שביום שאני צריכה לעזוב הוא התחמק מיני כול הזמן ולא הצלחתי להגיד לו שלום ובכלל הוא לא היתיכס אלי וזה פגע בי........................ מה אתם חושבים על השיר שלי?

יש לך איך לתקשר איתו?

את יודעת איך קוראים לו?תעני במסרים יש לי רעיון לעזור לך!

קוראים לו זוהר ו.....

קרואים לו זוהר את השם משפחה לא הבנתי , הוא עובד במלון קלאב אין ואין לי דרך להתקשר איתו יווו אני נורא רוצה לראות אותו מיצידי שלא ידבר איתי אבל הוא כל כך חתיך ונורא בא לי לראות אותו ובקשר לעצה שלך שאני אתלבש יפה באילת היתי עם הבגדים הכי יפים שלי וצמות בשיער מזה יפה אבל אין מה לעשות חתיך בא חתיך הולך.............. מה את מציעה לעשות?!

למעלה