אמרתי לך שבפגישה הבאה עם לירז אתה שם :)
B BravE NeW BoY New member 29/12/03 #30 ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif יש לי תיאוריה לגבי זה...אבל אני אשמור אותה לעצמי
B BravE NeW BoY New member 29/12/03 #13 ../images/Emo42.gifלפחות אתה מתחנף..גם טוב ../images/Emo8.gif
D Dream within a Dream New member 29/12/03 #14 ../images/Emo41.gifממתי שמאלנים חכמים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני יודע ששמאליים הם מוכשרים.. אבל שמאלנים חכמים לא ידוע לי על זה כלום..
../images/Emo41.gifממתי שמאלנים חכמים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני יודע ששמאליים הם מוכשרים.. אבל שמאלנים חכמים לא ידוע לי על זה כלום..
B Breathe On Me New member 29/12/03 #31 יאוווו איזה מעצבן זה היה אתמול!! כשהתחילו להגיד את המספרים... דווקא שהגיעו למספרים שלנו פתאום הפסקת חשמל!!! אז לא ידענו מה התוצאות.. אחרי כל הערב הזה...
יאוווו איזה מעצבן זה היה אתמול!! כשהתחילו להגיד את המספרים... דווקא שהגיעו למספרים שלנו פתאום הפסקת חשמל!!! אז לא ידענו מה התוצאות.. אחרי כל הערב הזה...
B BravE NeW BoY New member 29/12/03 #32 ../images/Emo42.gifספיר http://www.iqtelad.msn.co.il/ כנסי לשם ותגידי לנו מה הiq שלך
B Breathe On Me New member 29/12/03 #33 אני לא עניתי על זה... כי הייתי בטוחה שאני לא יידע לענות על כלום.. ואחרי כמה שאלות ראיתי שאני דיי יודעת.. אבל כבר פיספסתי... לא נורא! כמה יצא לכם?? לאח שלי יצא 127... עכשיו בדקתי! אהה ו.. תודה אסי על האתר
אני לא עניתי על זה... כי הייתי בטוחה שאני לא יידע לענות על כלום.. ואחרי כמה שאלות ראיתי שאני דיי יודעת.. אבל כבר פיספסתי... לא נורא! כמה יצא לכם?? לאח שלי יצא 127... עכשיו בדקתי! אהה ו.. תודה אסי על האתר
B BravE NeW BoY New member 29/12/03 #34 ../images/Emo42.gifבבקשה מותק ../images/Emo13.gif ו-127 זה טוב! לאינשטיין יש 160 ^_^