NightElf

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo105.gif

אתמול, למי ששם לב או לא, ה
הפציעה ואנשים יצאו בהמוניהם לבתי הקפה השונים, כמו זיקיות שיצאו מהמחבוא
שמתי לב לכך מכיוון שכאשר הלכתי בצהריים לסופר לעשות קניות לשבת, שמתי לב שבתי הקפה באיזור מגורי (הצפון הישן בת"א) היו פשוט מפוצצים ברמה כזאת שהונחו גם שולחנות נוספים על המדרכות, והיו עוד אנשים שחיכו בתור בבתי הקפה. האם גם אתם מנצלים ימי
חמימים שכאלה ויוצאים לבתי הקפה\ים?
או שאולי ההמולה וההמונים גורמים לך לתופעה בדיוק הפוכה, ואתם תעדיפו "להתחבא" בחיק ה
הנעים והמוכר?

omri120

New member
כרגיל...אנשים משועממים

מעולם לא הבנתי את הטרנד הזה של "לשבת בבית קפה אחה"צ". ולעסוק בפטפטת אין סופית....כמו אנשים זקנים בני 70. ליבי ליבי. ממילא,5 דקות אחרי הישיבה בבית הקפה הזה..כל מה שנאמר שם..נשכח.חחחחח עידן הריקנות בעיצומו. תיכף תתחיל עונת הרחצה. בהצלחה

omri120

New member
מה מצחיק אח שלי???

אתה בטח לא חושב כמוני. אבל זו דעתי. תרבות השיעממון בהתגלמותה. אין מה לעשות. אנשים משועממים. חבל

NightElf

New member
כאשר עושים ../images/Emo26.gif ../images/Emo45.gif הדבר אומר

שמסכימים איתך... זה בהחלט משעשע מה שרשמת, למרות שאני לא חושב שזה משהו רע ביסודו שאנשים ישבו באמצע היום בבית קפה וירכלו, אם זה עוזר להם להפיג את השעמום ולהרגיש יותר חיים, מי אנחנו שנגיד להם לא?

kkarinn

New member
זה דווקא כיף

לצערי לא יוצא לי לעשות את זה, אך פעם בשנה כשנופלת בחלקי האופציה לעשות זאת, אני ממש נהנית, ואומרת שכשאני "אהיה גדולה" אני מקווה שאני אוכל לעשות את זה יותר.

kkarinn

New member
לא היה לי עם מי לצאת

כל החברים שלי לומדים למבחנים.אז נשארתי תקועה בבית אתמול. אבל עכשיו חזרתי מהרצליה פיתוח, ישבתי עם חברים היה נחמד. לצערי, תם לו החופש, אני חוזרתהיום לב"ש כדי להתחי ללמוד למבחן...

אני מאוד אוהבת לשבת בבתי קפה

אני בהחלט מבלה זמן רב שם, אני ממש לא אוהבת להפגש עם אנשים בבית שלי/שלהם ובית קפה זו אחלה אופציה וביחוד כשאני תמיד מחפשת דרך מילוט מלשקוע טוטאלית בשיחה אז אני מנתחת את האנשים סביבי בראש.

מותר לי

New member
אני עובדת בשבת, אבל...

אנחנו מסיימים מוקדם, וכשמגיעים הביתה בימים יפים זה הולך ככה: אני: איזה יום יפה היום! י': חייבים לנצל אותו! ר': אז אפשר לשבת בחוץ, לקרוא גם לא' ונ' י': כן, נוציא שולחן לחצר ר': ונביא קצת אוכל, פיצוחים, אני: טוב, תקראו לי! (אני גרה בבית הראשון, נפרדת ראשונה מכולם) וזהו, עד למחרת בבוקר שכולם רצים להסעה יש שקט מי', מר', מא', מנ', ומעוד כמה ש"תיכננו" לנצל את היום המקסים ולשבת בחצר על נרגילה ופיצוחים...

למעלה