שאלון ה-100 (3)

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif שאלון ה-100 (3)

הפעם בתיושששששששש חלק 1 1. שם: בתיה/תמר/לאה/עופרי/שושנה/רותי/נעמה/דורית/נעמי/רווית/מיקי/דנה/נועה/חגית/גלית/גילה/עינת/............. 2. שם משפחה: ליפסקין/פוטרמן/שחרוב/כהן/לוי/רוזמן/קורמן/תקווה/גלידש/כחלגדיכ/כגךלדחגיכך/לדג/גיןדי/גכדלךגמ/כלשדךיג/כלךגי/דןנו/גןם'/גםןי/.......
3. גיל: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 ............ 100000000000 4. מאכל אהוב: ראשה של ריקי 5. צבע אהוב: כל צבע שלא היה בבית המשוגעים שממנו ברחתי לפני 10 שנים 6. לבוש: סטייל ריקי (חיקוי מזויף) 7. נשיקה ראשונה: עם ריקרדו/תומר (הסיבה שהתחלתי איתו היא כי יש לי ולו דבר במשותף-לשנינו יש כמה שמות) חחחח 8. סקס ראשון: עם ריקרדו/תומר (פיכככככס) 9. ביגוד מועדף: סטייל ריקי (שוב...חיקוי מזויף) 10. חברה הכי טובה: נירה (לא סתם אנחנו חברות.....שתינו "שפויות" 11. זכרונות מילדות: איך פעם כשהייתי בת 3 שרפתי את הבית וההורים שלי היו בו ומזה הם נהרגו
12. מעשה טוב שעשיתי: קשה לזכור..... (כי בעצם אין) 13. מעשה רע שעשיתי: נולדתי 14. תכנית טלוויזיה מועדפת: זאת שקיבלה אותי לראיון אצלה (בטח המפיקים שלה מאפיונרים אם הם קיבלו אחת כמוני
15. שמיכה עבה או דקה: אני לא ישנה...כל הלילה אני יוזמת מזימות להרוג אנשים. 16. פאשלה: פעם היתה אצלי מטופלת, אז נתתי לה בטעות במקום כדורי מרץ....כדורים שהיו נכונים לטיפול במחלה שלה (בטעות....) איזה פאק זה היה...היא באמת הבריאה בגלל הטעות שלי 17. מתנה מיוחדת שקיבלתי: לא קיבלתי...אבל אשמח אם אקבל על מגש את ראשה של ריקי
18. משקה אהוב: הדם של ריקי 19. יום או לילה: לא משנה לי...בשניהם אני יוזמת מזימות...אז זה לא קריטי 20. משחק מחשב אהוב: הרוג את ריקי (אני אמציא משחק כזה) 21. חדר אהוב בבית: לצערי...יש בביתי רק חדר אחד...ולצערי גם ביתי הוא משרדי...כך שהחדר המועדף עלי הוא הקליניקה 22. אהבת אמת: איך אישה רעה כמוני וחסרת לב יכולה לאהוב מישהו? ובכל זאת...הכדורים הממריצים שבארוני
23. הליכוד או העבודה: הליכוד...עדיף שתהיה מלחמה וכולם יהרגו...ואז ישארו רק אני והכדורים שלי 24. מחשב או טלווזיה: אין לי לא זה ולא זה
25. משחק ספורט אהוב: קליעה למטרה (בתור מטרה...הראש של ריקי) 26. עבודה: "פסיכולוגית" 27. אורך של איבר המין: 2 ס"מ 28. אויב: ריקי, או בעצם...כל העולם 29. משאלה: 2 משאלות...1. שריקי תמות...2. שריקרדו\תומר יקום לתחייה (כדי שאוכל להרעיל גם אותו) 30. גיל שבו למדתי לעשות בסיר: 5 31. חיה מועדפת: איכס.......חיות...... 32. תקופת המשבר בחיי: בית המשוגעים
33. תקופת האושר בחיי: אמנם תקופה קצרה...התקופה שחשבתי שריקי מתה
34. מעשה שנורא הרגיז אותי: שריקי נולדה, שכל העולם נולד
35. סדרה אהובה: אין לי טלוויזיה, כאמור
36. תחביב אובססיבי: לשים לאנשים כדורי מרץ במקום כדורי הרגעה
37. צמידים: זה ילדותי מדי בשביל אישה בוגרת (היתה מתה) כמוני
38. מעשן? כן...כידוע....או שלא כידוע....אני גם סוחרת סמים בזמני הפנוי 39. אחים ואחיות: היו לי 2 אחים....את הראשון הרעלתי אחרי יום בכדורי הרזיה...ואת השניה רצחתי...וכדי שלא יחשדו בי....אכלתי לי לבריאות את גופתה
40. דעתי על הומואים ולסביות: צריכים להרעיל אותם בכדורים
41. דעתי על זונות: אהה החברות שלי...טוב....גם אותם צריכיפ להרעיל
42. האם אני בזבזן? כן...את כל כספי אני מוציאה על קניית כדורי מרץ
וכדורים מזוייפים
43. בן זוג עכשווי? קובי (כך נדמה לי כרגע) 44. איסיקיו או מסנג'ר: חחחחחחחחחחחחח אני לא שמה על השטויות האלה
45. מסנג'ר 0.5 או 0.6: כנ"ל 46. ויוה או ויוה פלטינה: אני בוגרת מדי כדי לראות תוכניות בערוצים האלה 47. לימודים או חופש? חופש...ככה יש זמן להרוג יותר אנשים
48. טלנובלות-בספרדית או בעברית: בשום שפה...אמן ימותו כל הטלנובלות והמפיקים שלהם (וואלה...יש כמה מפיקים שעוד לא הרעלתי) 49. שפה מועדפת: כל שפה...במבטא מתנשא ופסיכולוגי 50. חו"ל או הארץ: חו"ל, שם יש יותר אנשים שעוד לא הרעלתי ורצחתי חלק 2 מתחת

חלק 2

51. פעם ראשונה בחו"ל: אין לי כסף לחו"ל בגלל שאת כל כספי אני מוציאה על כדורים מזוייפים
52. גובה: אני עסוקה מדי בלהרעיל אנשים כדי לבדוק גובה 53. משקל: כנ"ל 54. זמן על המחשב: פעם במיליון שנה... 55. אבא או אמא? איכסססס לא זה ולא זה... 56. לצחוק או לבכות: לבכות...כי אני יותר מדי צוחקת כבר 57. לישון או להיות ערה: מצד אחד...להיות ערה....בזמן הזה אני יכולה להרעיל יותר אנשים ויותר ליזום מזימות לחיסול ריקי (כידוע...האישה שרצחה לי את הגבר
) ומצד שני...לחלום...כי רק בחלומות שלי ריקי מתה
58. דבר 1 שעושים בבוקר: שמים בושם נרקיסים (ע"פ סגנון ריקי) על השיער
59. דבר אחרון שעושים בלילה: מרעילים איזו זקנה שבאה לטיפול אצלי) 60. שעת קימה ממוצעת: כמה שיותר מוקדם...עדיף כדי להרעיל כמה שיותר מטופלים 61. שעת שינה ממוצעת: מאוחר...אני עסוקה מדי כל היום בלרצוח מתנחלים ובלסמם מטופלים
62. אח או אחות: בעע 63. מצלמה-וידאו או רגילה: אין לי כסף לזה מהסיבות הידועות 64. חג אהוב: שונאת את כולם שפה מועדפת: קשה לי להגיע למסקנה...הרי אני בעצמי תחפושת מהלכת
66. WINDOWS: אין לי מחשב 67. סרט אהוב: כל סרט שלא הסתיים בהפי אנד! 68. הצגה אהובה: כנ"ל 69. נענע או תפוז? אין לי מחשב 70. צ'אט או פורום? כנ"ל 71. לחיי האהבה או לגעת באושר? אין לי טלוויזיה מהסיבות הידועות (אני אחזור עליהן...אני מוציאה את כל כספי על כדורים מזוייפים כך שנגמר לי הכסף לדברים אחרים) 72. מקלדת או עכבר: עכבר...עכבר אמיתי (אני והעכברים שותפים לחיסול מטופלים) 73. בי"ס יסודי או מקיף: בי"ס לילדים מוגבלים (זה הבי"ס היחיד שבו למדתי) 74. פרי מועדף: הראש של ריקי
75. ירק מועדף: כנ"ל 76. ת"א או ירושלים: ת"א, כי היא עיר יותר גדולה...ושם יש יותר אנשים לרצוח, לאנוס ולהרעיל) 77. אוטו או אופנוע: אין לי כסך לזה
78. טלפון או פלאפון: טלפון...את זה אני איכשהו השגתי כסף לקנות... (כדי שלא יחשדו בי שאני מתחזה...הרי בכל משרד ראוי לשמו יש טלפון) 79. מים מינרלים או מהברז: מהברז...כי הם יותר מגעילים
ואני אוהבת גועל
80. צד שישנים עליו: אני לא ישנה...אני עסוקה 24 (או יותר נכון 25) שעות ביממה בלרצוח, להטריד, לאנוס ולהרעיל מטופילם) 81. פגישה עיוורת או אהבה ממבט ראשון: אהבה ממבט ראשון...כך התאהבתי בכדורי המרץ שלי) 82. בריכה או ים: אני לא יודעת לשחות (הייתי עסוקה מדי בילדותי בלרצוח שכנים ולכן לא למדתי) 83. עט או עפרון: עט...יותר רשמי ומתאים לפסיכולוג ("כמוני") 84. הומואים או לסביות: שיחנקו...אמן
גם אלה וגם אלה (ואם הם לא יחנקו...אני אגיע כדי לחנוק אותם) 85. וילון או תריס: וילון...זה מה שיש לי בקליניקה
86. כפכפים או נעליים: כפכפים (רק שיהיו עם ציור של ריקי מתה) 87. כסא או שולחן: שניהם חשובים לי להעמדת הפנים) 88. במבה או ביסלי: הפלולה של קובי 89. חטיף או שוקולד: כדורי הרעלה 90. השקפת עולם: לפי "שיטת בתיה"...רצחי את כל האנשים בדרכים שונות 91. מים או קולה: מים...הכי זול בשוק...ואין לי כסף ליותר מזה 92. ריצה או הליכה: הליכה...אם אני ארוץ כל הרחוב יצחק עלי 93. שינה-באור דלוק או מכובה: אני לא ישנה...אני עסוקה מדי בשביל לישון 94. קיץ או חורף: קיץ...צריכים ללבוש פחות בגדים בקיץ ולי הרי אין הרבה כסף לקנות הרבה בגדים 95. אביב או סתיו: אביב (העונה שבה בסדרה 'משחק החיים' נהרגו סוניה, ריקרדו וגנגנה (בעלי האמיתי) מסיבות שונות...הרי אני אוהבת מוות של אנשים) 96. שיר אהוב: אשליות (שיר שמאפין אותי) 97. זמר אהוב: אייל שכטר (חולה עליו..למרות שהוא בקבר...או שבעצם לא) חח 98. מתמטיקה או אנגלית: פסיכולוגיה 99. סרט או ספר: ספרים...היה לי מאוד קשה להשיג כסף כדי לקנות את הספרים שבקליניקה שלי (שהזהות האמיתית שלהם...פו הדב, אצבעונית ומרקו) 100. תן ציון לסקר: 0, אני בנאדם שלילי מחר....ראיון עם שאול

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif תראה

אני גם לא מחבב כ"כ את המשחק החיים בסגנון תנכ"י אבל את דעתי לגבי זה אני שומר לעצמי! אז אני מציע לך שתנהג כמוני!

MrJacKasS

New member
ביקורות מתקבלות בברכה

אין לי בעיה עם זה שאתה לא אוהב את זה.

S m e l l y Cat

New member
מכיוון שההודעה הזאת מפגרת../images/Emo108.gif

אני מנצלשת לכפתור חדש שהכנתי בהשראה של חברי הטוב אורי

S m e l l y Cat

New member
לא אמרתי שזה אמור להיות מצחיק../images/Emo108.gif

אם אני חושבת שנירית נראית כמו סנאי מיערות הגשם המערביים של אינדונזיה זאת זכותי.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifיאללה נו מה זה משנה../images/Emo35.gif

לכל אחד יש דעה משלו... חלק חושבים שהיא יפה חלק חושבים שהיא מכוערת חלק חושבים שהיא לא זה ולא זה אז מה זה משנה

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifכל מי שאומר לך משהו על מה שאת

עושה תגידי לו: VAFA NAPOLY

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif כמה עלוב

אתה מחקה בסעיף הראשון והשני והשלישי בדיוק את דניאל. ואתה מזה לא מצחיק. לך תחפש חיים..

למעלה