Sonia Culochi101
New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif שאלון ה-100 (3)
הפעם בתיושששששששש חלק 1 1. שם: בתיה/תמר/לאה/עופרי/שושנה/רותי/נעמה/דורית/נעמי/רווית/מיקי/דנה/נועה/חגית/גלית/גילה/עינת/............. 2. שם משפחה: ליפסקין/פוטרמן/שחרוב/כהן/לוי/רוזמן/קורמן/תקווה/גלידש/כחלגדיכ/כגךלדחגיכך/לדג/גיןדי/גכדלךגמ/כלשדךיג/כלךגי/דןנו/גןם'/גםןי/.......
3. גיל: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 ............ 100000000000 4. מאכל אהוב: ראשה של ריקי 5. צבע אהוב: כל צבע שלא היה בבית המשוגעים שממנו ברחתי לפני 10 שנים 6. לבוש: סטייל ריקי (חיקוי מזויף) 7. נשיקה ראשונה: עם ריקרדו/תומר (הסיבה שהתחלתי איתו היא כי יש לי ולו דבר במשותף-לשנינו יש כמה שמות) חחחח 8. סקס ראשון: עם ריקרדו/תומר (פיכככככס) 9. ביגוד מועדף: סטייל ריקי (שוב...חיקוי מזויף) 10. חברה הכי טובה: נירה (לא סתם אנחנו חברות.....שתינו "שפויות" 11. זכרונות מילדות: איך פעם כשהייתי בת 3 שרפתי את הבית וההורים שלי היו בו ומזה הם נהרגו
12. מעשה טוב שעשיתי: קשה לזכור..... (כי בעצם אין) 13. מעשה רע שעשיתי: נולדתי 14. תכנית טלוויזיה מועדפת: זאת שקיבלה אותי לראיון אצלה (בטח המפיקים שלה מאפיונרים אם הם קיבלו אחת כמוני
15. שמיכה עבה או דקה: אני לא ישנה...כל הלילה אני יוזמת מזימות להרוג אנשים. 16. פאשלה: פעם היתה אצלי מטופלת, אז נתתי לה בטעות במקום כדורי מרץ....כדורים שהיו נכונים לטיפול במחלה שלה (בטעות....) איזה פאק זה היה...היא באמת הבריאה בגלל הטעות שלי 17. מתנה מיוחדת שקיבלתי: לא קיבלתי...אבל אשמח אם אקבל על מגש את ראשה של ריקי
18. משקה אהוב: הדם של ריקי 19. יום או לילה: לא משנה לי...בשניהם אני יוזמת מזימות...אז זה לא קריטי 20. משחק מחשב אהוב: הרוג את ריקי (אני אמציא משחק כזה) 21. חדר אהוב בבית: לצערי...יש בביתי רק חדר אחד...ולצערי גם ביתי הוא משרדי...כך שהחדר המועדף עלי הוא הקליניקה 22. אהבת אמת: איך אישה רעה כמוני וחסרת לב יכולה לאהוב מישהו? ובכל זאת...הכדורים הממריצים שבארוני
23. הליכוד או העבודה: הליכוד...עדיף שתהיה מלחמה וכולם יהרגו...ואז ישארו רק אני והכדורים שלי 24. מחשב או טלווזיה: אין לי לא זה ולא זה
25. משחק ספורט אהוב: קליעה למטרה (בתור מטרה...הראש של ריקי) 26. עבודה: "פסיכולוגית" 27. אורך של איבר המין: 2 ס"מ 28. אויב: ריקי, או בעצם...כל העולם 29. משאלה: 2 משאלות...1. שריקי תמות...2. שריקרדו\תומר יקום לתחייה (כדי שאוכל להרעיל גם אותו) 30. גיל שבו למדתי לעשות בסיר: 5 31. חיה מועדפת: איכס.......חיות...... 32. תקופת המשבר בחיי: בית המשוגעים
33. תקופת האושר בחיי: אמנם תקופה קצרה...התקופה שחשבתי שריקי מתה
34. מעשה שנורא הרגיז אותי: שריקי נולדה, שכל העולם נולד
35. סדרה אהובה: אין לי טלוויזיה, כאמור
36. תחביב אובססיבי: לשים לאנשים כדורי מרץ במקום כדורי הרגעה
37. צמידים: זה ילדותי מדי בשביל אישה בוגרת (היתה מתה) כמוני
38. מעשן? כן...כידוע....או שלא כידוע....אני גם סוחרת סמים בזמני הפנוי 39. אחים ואחיות: היו לי 2 אחים....את הראשון הרעלתי אחרי יום בכדורי הרזיה...ואת השניה רצחתי...וכדי שלא יחשדו בי....אכלתי לי לבריאות את גופתה
40. דעתי על הומואים ולסביות: צריכים להרעיל אותם בכדורים
41. דעתי על זונות: אהה החברות שלי...טוב....גם אותם צריכיפ להרעיל
42. האם אני בזבזן? כן...את כל כספי אני מוציאה על קניית כדורי מרץ
וכדורים מזוייפים
43. בן זוג עכשווי? קובי (כך נדמה לי כרגע) 44. איסיקיו או מסנג'ר: חחחחחחחחחחחחח אני לא שמה על השטויות האלה
45. מסנג'ר 0.5 או 0.6: כנ"ל 46. ויוה או ויוה פלטינה: אני בוגרת מדי כדי לראות תוכניות בערוצים האלה 47. לימודים או חופש? חופש...ככה יש זמן להרוג יותר אנשים
48. טלנובלות-בספרדית או בעברית: בשום שפה...אמן ימותו כל הטלנובלות והמפיקים שלהם (וואלה...יש כמה מפיקים שעוד לא הרעלתי) 49. שפה מועדפת: כל שפה...במבטא מתנשא ופסיכולוגי 50. חו"ל או הארץ: חו"ל, שם יש יותר אנשים שעוד לא הרעלתי ורצחתי חלק 2 מתחת
הפעם בתיושששששששש חלק 1 1. שם: בתיה/תמר/לאה/עופרי/שושנה/רותי/נעמה/דורית/נעמי/רווית/מיקי/דנה/נועה/חגית/גלית/גילה/עינת/............. 2. שם משפחה: ליפסקין/פוטרמן/שחרוב/כהן/לוי/רוזמן/קורמן/תקווה/גלידש/כחלגדיכ/כגךלדחגיכך/לדג/גיןדי/גכדלךגמ/כלשדךיג/כלךגי/דןנו/גןם'/גםןי/.......