../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

-אל תקומי....אני מביא לך נס למיטה" וואוו...<לא קמתי>ילדה טובה אני כשמבקשים כל כך יפה
הוא הגיש לי נסס עם פרח אדום אחד <מהזר של שבת> בתוך הנס! <איך מצליח לו תמיד לגרום לי לחייך לכעוס לצחוק לאהוב ...הכל ביחד!> פתאום ירד לי האסימון...יום נישואין.....היום.....ממש היום וואוווו........והוא זכר!והכין לי קפה למיטה ופרח.. - תגיד לי......היית מתחתן איתי עוד פעם ? <איך אני עם השאלות שלי ? אהההה? אההה? ועוד על הבוקר,> -עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם...... רק תעשי לי טובה......בלי כל הטארררם ההוא....בבקשה! את אני ומגפיים! חייכתי תמיד התשובות האלה שלו.....שיוצאות בלי לחשוב.....בבלי לסנן,בלי צנזורות יוצאות לו ישר מה
... הן הכי מקסימות בעיניי ובכלל הוא עומד ומגהץ לו חולצה.....אחרי מסע פיזור....עם נס קפה שהוא מכין <כמובן בלי סוכר או..סתם שכח לערבב> ולי לי יש פרח....של יום שישי.... שאפשר לערבב בו את הסוכר! בוקר טוב שוקולדה
13/11/02

יום נישואין שמח ../images/Emo77.gif

מאחלת לכם שנים של אושר ולא לשכוח עם הרב כושר שתמשיכו לפנק אחד את השני עם נס קפה, שהוא או את תתני ולא לשכוח ולא להתרגל תזכרו תמיד לתרגל את ההרמוניה הזו בנישואין לשנים טובות, כדי שתהיו מאושרים

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

וואוו איזה בוקר .... <> מתאהב בך מחדש -יזהר אשדות כל הערב שתינו כבד ודיברנו על אושר ישן עד שלא היה אור והייתי שיכור אז אמרת "תישאר לישון כאן" חתולים משגעים את הלילה כוכבים מתרסקים באוזן המותש והפעם אני מתאהב בך מחדש משתומם מתערבב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש. ממראות ירוקות ורעות ראיתי אותי משתקף צל של חולשה וריח אישה כפו אותי שוב לתוכך. מתעורר מול גופך לאור בוקר משתחרר משינה כמו מנשל של נחש. ושוב פעם אני מתאהב בך מחדש מתרסק מתחרב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש. וכתבנו שירים על עצמנו וניגמלנו מרעל ודבש כשהחושך ירד רקדנו לבד בעולם שכבר אין בו ממש אך הפעם אני מתאהב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש כך אני מתאהב בך מחדש <> שכל יום תתאהבו מחדש....
מזל טוב

סנדי32

New member
מקפיצה ../images/Emo65.gif

יום נישואים שמח שתהיו מאושרים כל ימי חייכם
ש
ו
ק
ו
ל
D
ה

זהר nj

New member
זה יפה ..זה מתוק..זה חמוד

זה אמיתי..זה אני..ואני אוהב תכתיבה שלך מאוד

איזה יופי שוקלית.....

את יודעת.... יש כל מיני רגעים שממש שווה לנצור. נדמה לי.... שזה היה אחד מהם.. בשבילך. פייר? התרגשתי....

תודה למברכים..../images/Emo141.gif

ורגע לפני שהשיגרה תופסת אותנו... הנה שיר החתונה שלי תודה ל פשוט אישה.....שתמיד קולעת לי בול! <שיו כמה שנים לא שמעתי את זה> שוקולדה לא מרירה

למעלה