מותר לי

New member
קורה...

השירשור מתבצע בחלון נפרד, ודיי מבלבל לשרשר... אז 99% מההודעות משתרשרות כמו שצריך, וקורה לפעמים נפילות קטנות על האחוז שנשאר... מתנצלת על השירשור ההפוך

העכביש2

New member
אוי משי משי חמדתי

מי אמר שלא שירשרתי כמו שצריך???
העדפתי שהבוקר טוב של סופה יהיה ראשי כי היא השקיעה בתוכן. את רק רשמת "בוקר טוב" (שזה לכשעצמו כן?) אז נתתי קרדיט לסופת ההוריקן שלנו. אני כן יודע לשרשר!!
אל תפטרו אותי!! בבקשה...

משיייי

New member
אם כל הכבוד ויש כבוד

אבל בתור אחת שהיתה מנהלת כמוך וגם אצלה היו כותבים אם תוכן אז השעה יותר חשובה תאמין לי יש כבד לשעה בא אני קמה וכך גם להודעה אם וכתבתי רק נושא

מותר לי

New member
ביקורת על ניהול- בבקשה במסרים...

(זו בקשה לכלל חברי הפורום, לא בקשה אישית) להבא, כל ביקורת על אופן ניהול פורום- בבקשה אלינו במסרים או ישירות להנהלת תפוז [email protected]
כל מנהל והשיקולים שלו, כל מנהל וההעדפות שלו, ואם מישהו חושב שהשיקול שהופעל שגוי (ולא מחייב שיהיה בעניין של חיים ומוות, גם הערות על הדברים הקטנים והלא חשובים תתקבלנה בברכה
) מוזמן להאיר את עינינו במסרים

סופה10

New member
../images/Emo52.gif

שגרמתי לכל הבלאגן הזה.... אני טעיתי שלא ראיתי שרשור לפני רק בלי לריב כאן לא באתי לעשות בלאגן! באהבה!

סופה10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא לקחתי את זה ברצינות אבל בכל זאת.... נו טוב.... הכל לטובה!

העכביש2

New member
זה כתוב איפשהו?

ולמה לא ענית לי היום במסנג'ר? היינו מדסקסים על סודות הניהול שם
בכל אופן -- לא מסכים איתך

סופה10

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב! לאור העובדה שאף אחד לא פתח שירשור בוקר טוב אז אני אעשה את זה! אז שיהיה לכם אחלה יום ועבודה נעימה וכמובן לנסות לחשוב חיובי החיים קלים תלוי איך את/ה מסתכל עליהם!

למעלה