מלאכית 815
New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
יש לי אינטרנט סוף סוף
לא היה לי כמעט שבוע (סיוט
) אבל היום סידרו לי.. בקיצור, חזרתי עכשיו.. מהמופע של האקדמיה
היה פשוט מ-ד-ה-י-ם
באנו יחסית מוקדם וחיכינו וראינו את מיכל.. אז הלכתי אליה והיא חתמה לי (היא ממש חמודה
) ואז ראינו את טלי (היא באה למיכל) והיא הייתה ממש סנובית.. ביקשתי ממנה חתימה והיא אמרה לי "אחר כך.. אחר כך" בצורה סנובית
ואז מי בא?? פורמן
(
) ביקשתי ממנו חתימה והוא אמר (חחח הוא היה כזה מותק) שהוא עולה למעלה ותכף בא (אבל הוא לא בא
).. ואז ראינו את טירן (שהוא סנוב
).. ופתאום חברה שלי אומרת לי "וואי הנה יוסי! הנה יוסי!" ואני (שהייתי בלחץ טוטאלי חחח) מיד נבהלתי ורצתי אליו.. הוא כזה חמוד
הוא חתם לי וביקשתי שיחתום לחברה שלי (שלא באה והיא ביקשה חתימה ממנו) והוא אמר שהוא חייב לרוץ.. אבל אח"כ הוא בא שוב ואמר לי "את יודעת מה? תביאי אני אחתום לה! יהרגו אותי על זה.." (חחחח חמוד).. ההופעה עצמה הייתה מעולה
נוסבאום (
) לא היה משהו... היו לו בעיקר בדיחות שובינסטיות (
) אבל הוא היה בסדר.. מיכל וטלי עשו קטע ממש עלוב.. פורמן היה ממש חמוד אבל הוא סתם עשה קטע בצחוק.. אח"כ הוא, מיכל וטלי עשו מן קטע ראפ חביב... נחמן היה קורע
חחח הוא כזה חמוד הדר הייתה מעולה
וגם מירב
יוסי וטירן כרגיל היו גדולים
הם עשו את שבלול וטבלול ועוד קטע (שחלקו היה דוחה בטירוף...) ואורי חזקיה גם היה מצחיק
והיו גם את אביעד ולא זוכרת את השני שהיו מעולים
ועוד שניים חדשים- הראל ודניאל שעשו קטע על אתיופים והם כל שניה צחקו חחחחחח.. וכמובן שבסוף יוסי וטירן שרו ציצים גדולים
אה, ואם זה מעניין מישהו- גיא אריאלי (שהוא מדהים
) היה בקהל! בסוף ההופעה יצאנו החוצה ואני הייתי מאוכזבת שלא ראיתי את נוסבאום
... ופתאום מי יוצא?? נוסבאום
מיד רצתי אליו וביקשתי ממנו חתימה והוא אומר לי "כן מאמי שניה!" בצורה הכי חמודה בעולם!!!!! ובזמן שהוא חתם אמרתי לו שהוא גדול ושאני מתה עליו והוא אמר תודה וחייך חחחח.. ואחרי זה גם ביקשנו חתימה מגיא אריאלי
ובסוף בסוף רצנו למונית וראינו את הדר! אז מיד קראתי לה ודיברנו איתה והיא הייתה כזאת מותק!! אז אמרתי לה שתמסור לכולם ד"ש ושהם גדולים והיא הייתה ממש חמודה! ובזמן שדיברנו איתה ראינו את פורמן מרחוק (צעקתי כזה "יאא הנה פורמן!" והדר אמרה לנו לרוץ לתפוס אותו חחחחח) אבל היינו חייבות לרוץ למונית
אבל לא היה אכפת לי כי יש לי חתימה מנוסבאום
והוא קרא לי מאמי
טוב, אז מצטערת על המגילה (ומחר אני מבטיחה לסרוק את החתימות) (וואי איך התגעגעתי לאינטרנט
)
יש לי אינטרנט סוף סוף