../images/Emo42.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יש לי אינטרנט סוף סוף
לא היה לי כמעט שבוע (סיוט
) אבל היום סידרו לי.. בקיצור, חזרתי עכשיו.. מהמופע של האקדמיה
היה פשוט מ-ד-ה-י-ם
באנו יחסית מוקדם וחיכינו וראינו את מיכל.. אז הלכתי אליה והיא חתמה לי (היא ממש חמודה
) ואז ראינו את טלי (היא באה למיכל) והיא הייתה ממש סנובית.. ביקשתי ממנה חתימה והיא אמרה לי "אחר כך.. אחר כך" בצורה סנובית
ואז מי בא?? פורמן
(
) ביקשתי ממנו חתימה והוא אמר (חחח הוא היה כזה מותק) שהוא עולה למעלה ותכף בא (אבל הוא לא בא
).. ואז ראינו את טירן (שהוא סנוב
).. ופתאום חברה שלי אומרת לי "וואי הנה יוסי! הנה יוסי!" ואני (שהייתי בלחץ טוטאלי חחח) מיד נבהלתי ורצתי אליו.. הוא כזה חמוד
הוא חתם לי וביקשתי שיחתום לחברה שלי (שלא באה והיא ביקשה חתימה ממנו) והוא אמר שהוא חייב לרוץ.. אבל אח"כ הוא בא שוב ואמר לי "את יודעת מה? תביאי אני אחתום לה! יהרגו אותי על זה.." (חחחח חמוד).. ההופעה עצמה הייתה מעולה
נוסבאום (
) לא היה משהו... היו לו בעיקר בדיחות שובינסטיות (
) אבל הוא היה בסדר.. מיכל וטלי עשו קטע ממש עלוב.. פורמן היה ממש חמוד אבל הוא סתם עשה קטע בצחוק.. אח"כ הוא, מיכל וטלי עשו מן קטע ראפ חביב... נחמן היה קורע
חחח הוא כזה חמוד הדר הייתה מעולה
וגם מירב
יוסי וטירן כרגיל היו גדולים
הם עשו את שבלול וטבלול ועוד קטע (שחלקו היה דוחה בטירוף...) ואורי חזקיה גם היה מצחיק
והיו גם את אביעד ולא זוכרת את השני שהיו מעולים
ועוד שניים חדשים- הראל ודניאל שעשו קטע על אתיופים והם כל שניה צחקו חחחחחח.. וכמובן שבסוף יוסי וטירן שרו ציצים גדולים
אה, ואם זה מעניין מישהו- גיא אריאלי (שהוא מדהים
) היה בקהל! בסוף ההופעה יצאנו החוצה ואני הייתי מאוכזבת שלא ראיתי את נוסבאום
... ופתאום מי יוצא?? נוסבאום
מיד רצתי אליו וביקשתי ממנו חתימה והוא אומר לי "כן מאמי שניה!" בצורה הכי חמודה בעולם!!!!! ובזמן שהוא חתם אמרתי לו שהוא גדול ושאני מתה עליו והוא אמר תודה וחייך חחחח.. ואחרי זה גם ביקשנו חתימה מגיא אריאלי
ובסוף בסוף רצנו למונית וראינו את הדר! אז מיד קראתי לה ודיברנו איתה והיא הייתה כזאת מותק!! אז אמרתי לה שתמסור לכולם ד"ש ושהם גדולים והיא הייתה ממש חמודה! ובזמן שדיברנו איתה ראינו את פורמן מרחוק (צעקתי כזה "יאא הנה פורמן!" והדר אמרה לנו לרוץ לתפוס אותו חחחחח) אבל היינו חייבות לרוץ למונית
אבל לא היה אכפת לי כי יש לי חתימה מנוסבאום
והוא קרא לי מאמי
טוב, אז מצטערת על המגילה (ומחר אני מבטיחה לסרוק את החתימות) (וואי איך התגעגעתי לאינטרנט
)

mominman

New member
יאיייייייייייייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo96.gif

כיף לךךךךךךך .. יאאאאאאא!! איך אני מקנא בך .. אני חייב ללכת לזה בקרוב ... !!

../images/Emo42.gif אני רוצה שובבב../images/Emo6.gif

אין היה ענק
איך הודתי לאלוהים
בדיוק מתי שהייתי עצובה כי לא ראיתי את נוסבאום הוא יצא

Lucy88

New member
גמני רוצה שוב..ואני הולכת שוב!

יוווו איך בא לי לבוא שבוע אחרי שבועעעעע זה משאיר כזה טעם של עוד!!!

../images/Emo42.gif יאא כיף לךךךךךךך../images/Emo9.gif

אני מתה ללכת שוב! אבל החברות שלי לא מוכנות לבוא איתי (איך שיגעתי אותן אתמול- "נוסבאום חתם לי!!" "הוא קרא לי מאמי!" "ראיתי את נוסבאום!" "דיברתי עם יוסי!"
) אבל כמו שאמרתי, בסוף החופש הם באים למודיעין!!!!!!!! ולזה אני אלך (מן הסתם
) אה וגם שכחתי להגיד שכשדיברתי עם הדר אז שאלתי אותה אם היא נכנסת לפורומים וכאלה אז היא שאלה לאיזה אני מתכוונת ואמרתי לה פורום ביפ בתפוז והיא שאלה אם קוראים לי צחי1 (או משהו כזה) אז אמרתי לה שלא ואמרתי לה שאני כותבת פה.. ואז היינו חייבים ללכת

Ronush14

New member
ואיי! הם באים למודיעין?? ../images/Emo13.gif

את יודעת בדיוק באיזה תאריך? ואיפה הם יהיו שם? כי סבא וסבתא שלי גרים במודיעין ואני יוכל נגיד לנסוע אליהם ואז ללכת להופעה הזאת!

../images/Emo42.gif היה רשום בעיתון

שבשבוע האחרון של החופש יהיו פעילויות ובניהן מופע של האקדמיה (וגם מופע של שי, שירי ונינט מכוכב נולד
אין לי מושג באיזה יום אבל אני אברר.. ונראה לי שזה יהיה בשמשוני (היה לפני כמה חודשים מופע סטנד אפ וזה היה שם).. אני אודיע כשאני אדע פרטים מדויקים.. תבואי בטח יהיה שולט
נעשה מיני מפגש פורום

Ronush14

New member
אההה מגניב! תודה! ../images/Emo9.gif

הנה האיסיקיו שלי... 176829990 בבקשה תוסיפי אותי!

darkman 36

New member
אליאור, בוא נקים כת!

כת ה"גם אני רוצה להיות במופע של האקדמיה"!

mominman

New member
חחחחח כן אההה.. ../images/Emo96.gif

לדעתי נקים כת של - " גם אני רוצה להיות באקדמיה (ואני יהיה בקרוב) " ויש לי כמה שאלות אליך - אתה אוסף תקליטים ? אתה הולך לניצנים [קוקה קולה ] ? אתה הולך לצמח ? היית ברוק עצמאות השנה ?

darkman 36

New member
התשובות שלי!

אני אוסף תקליטים, כל האוסף של שייגעצ והיהודים! אני עובד להשלים גם את של משינה
אני כנראה לא הולך לניצנים וצמח
ההורים שלי מעאפנים והם בטח לא ירשו לי ללכת.. ולא הייתי ברוקצ מהסיבה שאמרתי מקודם

mominman

New member
אז אור ככה - ../images/Emo13.gif

לבן דוד שלי , הוא אוסף המון תקליטים ויש לו הרבה משינה כמעט פעמיים והוא ממש רוצה להפטר מזה .. הוא גם אוסף של עוד מלא יש לו הרבה .. אז תדבר איתי באיסיקיו ואולי נעשה משהו .. אני הייתי ברוק עצמאות
ואני הולך לצמח בטוח לניצנים אני עוד לא יודע..
דבר איתי באיסיקיו [ יש אותו בכרטיס האישי שלי]

Ronush14

New member
שווה!../images/Emo9.gif

העיקר שנהנת!
ושפגשת את אבי
עוד 14 יום!!!!
אבל כבר יום שבת... אז בעצם... עוד 13 ימים!!! ישששששש שזה יגיע כבררר!!!

../images/Emo42.gif אביייי../images/Emo99.gif

הבן אדם פשוט מדהים
כולם רשמו לי באהבה והוא רשם לי בהמון אהבה
(החתימה שלו למעלה, למטה זה מגיא אריאלי
)

למעלה