בוקר

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

מירב ד

New member
בטח שחסויה...

אם לא הייתה חסויה.. לא היית יכולה להיות המנהלת של פורום "בוקר טוב" הזה..... מירב

זאת לא עבודה,

זאת שליחות. וד"ש לכולם מיגאל צור והטלפון הלוייני שלו. יאללה, המשכנו לכיוון קירקוק.

taz512

New member
ברור שאת אשמה

את מי רצית שנאשים את סאדם?????? טאז, השד המאשים

taz512

New member
בוקר טוב עולם

ואני בכוונה אומר בוקר טוב כי קמתי לפני שעה בערך. אחרי שהלכתי לישון בשעה 10:00 בבוקר, אחרי מסיבה מעולה בצורה שלא תיאמן, מסיבת טבע פצתתית, ביד מרדכי, פשוט מסיבה מעולה. ד"א לכל מי שמתעניין ללמה אני כל כך עסוק בזמן האחרון, אתם פשוט יכולים ללחוץ על הפרסומת שמופיעה פה למעלה מידי פעם. או ללחוץ על הקישור עם הפרסומת לא מופיעה, זה למה אני עסוק תחת, וזה למה אני הולך להיות עסוק בשבועיים הקרובים עוד יותר... טאז, השד והלחץ

De-Panther

New member
בוקר חולה וחולני לכולכם וגם...../images/Emo42.gif

חילוני למי שרוצה
מיום שבת כשהתעוררתי אני חולה ישנתי אז אצל אמא שלי בסלון והתעוררתי עם כאב גרון והרבה אפצ'י זה לא היה כל כך רציני אבל היום זה היה סיוט כל הזמן האף שלי דלף והרגשתי ממש רע ושי(אפיג'י) צחק עלי שבגלל זה אני מדבר לאט
ואמרתי לו שיהיו כמה חבולים בפורום אז הנה הם
הגעתי לבית הספר רק כי הייתי צריך להביא לחבר שלי איזושהי קלטת עם משהו שהבטחתי לו מזמן שאני אקליט לו וגם בגלל שלא רציתי לשמוע עוד צעקות מאבא שלי
בכל מקרה אחרי שחזרתי מבית הספר הרגשתי כל כך נורא שאני סתם ישבתי בסלון וראיתי טלויזיה בלי להצליח לזוז יותר מידיי וכשנגמר דרגון בול אני מייד עליתי למעלה הורדתי בגדים ונכנסתי למיטה הראש שלי ממש התפוצץ כל הגוף התפוצץ איכשהו הצלחתי לרדת למטה ולאכול משהו וגם נתנו לי אקמול אבל עכשיו אני לא מצליח לחזור לישון ורציתי גם לבדוק מה קורה עם הפורומים אז נכנסתי לכאן

The Charmd One

New member
בוקר בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

מחר יש שביתה בסוף? הממ אתם מאמינים שבכל דבר שאומרים בצחוק יש גרעין רצינות קטן או שזאת תאוריה שאני המצאתי
ובזמן האחרון התלבטתי בין משהו אם לעשות או לא..אז הלכתי לישון בהרגשה שאין בבוקר אני חייבת לדעת סופסוף כי זה שיגע אותי...ושקמתי ממש הרגשתי את הלא...חיחי זה היה ממש כיף
(ולא נורא אם לא הבנתם כלום
)

De-Panther

New member
למה?? מישהו מהמנהלים כאן מה שאומר..

רוב הפורום הזה מישהו מוכן להסביר לי איך זה שכל הזמן נותנים למנהלי פורומים לנהל עוד ועוד פורומים?? למה לא נותנים כמעט לחדשים?? אני כרגע עשיתי סיור בפורומים השונים ואני מגלה שרוב המנהלים מנהלים יותר מפורום אחד איך זה?? למה לא כל אחד מנהל פורום אחד וזהו??
אני גם רוצה!!

miss tamborin

New member
זה פשוט..

א. אם הוא מנהל פורום אחד כלומר יש לו ניסיון בניהול. ב.כל מנהל מקבל מתנה אינטרנט חינם (?) וזה פשוט משתלם יותר לתפוז...

למעלה