בוקר

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

d u c k y

New member
בוקר טוב לכולם

מה נראה פשוט יותר מלצאת ביום שישי באמריקה הגדולה??? מסתבר שהכל יותר פשוט כשעדיין אין לך 21!! וכך הסתובבנו במשך שעתיים בניו ג'רסי בנסיון למצוא מקום שיכניסו אותי אליו, אבל כאמור....אני קטינה... נכנענו למוסכמות וחזרנו הביתה אוף אוף אוף ובוקר טוב לכולם

leeloo

New member
למה אני תמיד עייפה?

אני ישנה 10 שעות ועייפה.. אולי כי ישנתי יותר מידי.. בכל אופן, יש לי לעשות תשלומי פיצויים לחברה שלי על ההברזה אתמול ואני מנסה לחשוב על משהו חמוד ומקורי (יש הצעות?). אבא שלי כזה מקסים שאיך שאני באה בבוקר ישר הוא - "את רוצה לאכול", כאילו קורא את המחשבות שלי
וגם אתמול.. איזה מדהים הוא עם משי (הלכבה שלי). כאילו היא הילדה הקטנה שלו- הוא עלה לחדר שינה ומשי כמובן רצה אחריו. הוא אמר לה - "לא משי, את ישנה עם ליאת היום". היא נעצרה. הוא חייך. היא המשיכה לעלות. שוב - "לא משי, את לא ישנה איתנו". היא ממשיכה לעלות כי הוא ממשיך לחייך. "את באמת חושבת שאם תתחנפי ככה את תשכנעי אותי?..... טוב שיכנעת אותי". לאמא שלי - "תראי יש לנו אורחת!". מקסים מקסים. טוב אני הולכת לאכול לפני שזה מתקרר. בוקר טוב!

resputin

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב!../images/Emo42.gif

יש לי מחשב! יש לי מחשב! יש לי מחשב!!! אה, נרגעתי. :))

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר

עכשיו התעוררתי. שיהיה לכולם המשך יום טוב

Dor K

New member
ערב

מתי מחליפים את שם הפורום לפורום "שירשורי בוקר"? אני כבר לא נכנס בזה הפורום, גם כי אין זמן לנשום, התחלתי לעבוד בסלקום ("בשבילי הכוכב זה אתה..
") העבודה הנ"ל משחררת אותך מכל תלאות החיים, פשוט נפלאה, הולכת על השיטה של "לא תראה את הבית, לא יהיו לך בעיות בבית". אבל, מרוויחים טוב, לשם שינוי לא מאיימים לקחת לנו/לסגור לנו/להוציא אותנו (מחק את המיותר) אז אסור להתלונן. מה חוץ מזה, לא יודע. אני מניח שעזבתי את הפורום באופן רישמי, לא מוצא פה עניין כל כך. שיהיו לכם חיים טובים.

shellyland

New member
הצעת ייעול

מכיוון שאני שותפה להרגשה שהפורום מאכלס יותר מדי שירשורי
טוב, אולי נחליט שמשרשרים את אותו בוקר שלושה ימים, עד שהוא מפסיק לקפוץ ורק אז פותחים שירשור חדש? מה אתם אומרים? אה, וגם: דור'קה שוב הביתה
בבקשה אל תעזוב אותנו באופן רשמי כי יש לנו חרדת נטישה נוראית.

nutmeg

New member
הצעת יעול מס' 2

לשנות את שם הפורום ל"פורום בוקר טוב"

zimes

New member
הצעת יעול משופרת

(חזרתי...) רציתי לכתוב את זה עוד לפני שבועיים, אבל נסבצר ממני. אולי לא יהיה שרשור בוקרטוב, אלא רק אם יש משהו ממש פיצוצי לספר, נספר אותו? לדעתי - אם הכלטוב, שגרתי, או מבאס כרגיל - אין מה לומר. ואם יש טרגדיה-זוטא, אנא-ספרו לנו! (טוב, גם אם יש חגיגה). הצעה זו תקצר את שרשורי הבוקרטוב, ותהפוך את השרשור של שלושה ימים יחד למשהו מקנה מידה נסבל.

מסכימה בהחלט,

ומוכנה אפילו לקחת אחריות על זה שיש קצת בלגן בזמן האחרון. על מי אני עובדת? אין שום סיכוי שתפילו את זה עליי !!!!

מירב ד

New member
שיט! כמעט!../images/Emo3.gif

אפי.. אם את כבר כאן... בתקווה שעדיין לא הלכת.. יש לי שאלה קטנה... החיים מסריחים... מה עושים?... בתודה מראש הצ'ק בדרך... מירב

למעלה