שני פיגועים באריאל ובראש העין... החלמה מהירה לכל הפצועים...
S slave4brit New member 12/8/03 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif שני פיגועים באריאל ובראש העין... החלמה מהירה לכל הפצועים...
I i4britney New member 12/8/03 #3 החלמה מהירה לפצויים... נקווה שזה יהיה הפיגוע האחרון ולא תיהיה עוד מלחמה למרות שאני יודע שכך לא יהיה אבל לפחות אני מקווה... החלמה מהירה לכל הפצויים בפיגועים הללו!
החלמה מהירה לפצויים... נקווה שזה יהיה הפיגוע האחרון ולא תיהיה עוד מלחמה למרות שאני יודע שכך לא יהיה אבל לפחות אני מקווה... החלמה מהירה לכל הפצויים בפיגועים הללו!
D Dream within a Dream New member 12/8/03 #5 ../images/Emo41.gifרק מקודם שמעתי על זה../images/Emo16.gif בשעות כאלה אני עדיין ישן..
נ נועה המדהימה New member 13/8/03 #7 חברה שלי גרה בראש העין..../images/Emo19.gif|קוביות אבל התקשרתי והכל בסיידר... אבל תחשבו על זה.. שני הרוגים.. שתי משפחות נהרסו
חברה שלי גרה בראש העין..../images/Emo19.gif|קוביות אבל התקשרתי והכל בסיידר... אבל תחשבו על זה.. שני הרוגים.. שתי משפחות נהרסו
T TetiBETTY New member 14/8/03 #8 לי יש יותרמ 10 חברות.... שגרות בר"ה....אבל..לא ממש הספקתי לשאול לשלומן. אבל אני בטוחה שאם היה קורה להם ח"ו מש'ו,הייתי יודעת .
לי יש יותרמ 10 חברות.... שגרות בר"ה....אבל..לא ממש הספקתי לשאול לשלומן. אבל אני בטוחה שאם היה קורה להם ח"ו מש'ו,הייתי יודעת .