Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo32.gif

תגידו למה אתם מתחפשים השנה?!
אה והחלטתי לאמץ את האייקון
! כי הוא נורא יפה

jennifer rox

New member
למה אני מתחפשת.......

את כבר יודעת! ואת גם יודעת למה אני לא אומרת את זה פה!!!!!! אחרי פורים אני אומר לכם! וגם אני אצטלם.......

QueIronia

New member
אני מתחפש ל

שדון!!! אולי זה יהפוך לשטן - תלוי מה אני אעדיף, זנב או גלימה... מה אתם מציעים? לדעתי שדון יותר חמוד, אבל לא בטוח שיהיה לי כוח להתובב עם זנב מעצבן.

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifאז אתה לא

לא רוצה זנב ולא גלימה נכון? אתה לא חייב אף אחד מהם..לדעתי שדונים לא חייבים זנב/גלימה ושטן זה כבר חרוש..

jennifer8

New member
../images/Emo51.gifמנדי כנסי../images/Emo26.gif

וואי מנדי לא הייתי פה מלא זמן אבל ראיתי עכשיו את כל התמונות ששמת בפורם, הם ממש מהממות.... תודה .....

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifהיי! מה שלומך?

לאן נעלמת? ראית את התמונות מהעמודים הקודמים?

jennifer8

New member
מנדי כנסי....

כן ראיתי את כל התמונות מהעמודים הקודמים.... אני בצופים... אז לא היה לי זמן להיכנס... וגם שישי שבת אני לא יהיה כי אני בטיול....

jennifer8

New member
אני מתחפשת......./images/Emo148.gif

אני מתחפשת עם ידיד שלי.... אנחנו מתחפשים לכבשים כי כולם קוראים לנו כבשים כי יש לנו תלתלים.....

jennifer rox

New member
אז עכשיו אני אוכל לזהות אותך......

כשתתחפשי....... את יודעת שמאז שנכנסת לכאן, אני רואה אותך דווקא דיי הרבה.....

jennifer8

New member
jennifer rox כנסי....

אוףףףףףףףףףף.... זה לא פייר.... שכחתי שאת פה..... לא נורא.... איפה את רואה אותי? בבצפר?

jennifer rox

New member
בטח.........(שאני רואה אותך בביצפר)

שחכת שאני פה? תרדי למטה ותראי את התמונה שלי(אם תתצליחי) למרות שזו לא תמונה עדכנית....תנסי לקשר.... אל תדאגי-אני לא אגלה...חחחחחח

jennifer8

New member
אבל אמרת שאת לא ראית אותי...

מתחילת שנה בביצפר.... אני לא מצליחה ליראות את התמונה אבל תשלחי לי אותה באיי סיי קיו...
שאת לא מגלה.... שכחתי שאת פה.....יש לי זיכרון של

אני מתחפשת ל...

סנובית..כל הבגדים שלי יהיו ורוד בייבי ותיהיה לי פאה בלונדינית והרבה מסטיקים ורודים..

למעלה