רעות

הדרומית

New member
איפור ג'ניפר מהקליפ החדש../images/Emo80.gif

בבקשה: מייק אפ בגוון העור שלך, פודרה בגוון שמתאים לך (את זה את יודעת יותר טוב ממני) סומק בגווני אפרסק. ג'ניפר מאופרת בהרבה איילנר בשילוב של צללית שחורה וחומה נוצצת ואולי קצת ורוד אם אני רואה טוב. קחי איילנר ותמשחי אותו בפס שמתחיל דק מהזווית הפנימית של העין ומתעבה (בטיפה!!!) בקצה, את זה את עושה בעפעף העליון. וכעת את עוברת לעפעף התחתון, צמוד לריסים את מושחת איילנר דק דק (להשתדל באמת שיהיה דק כי אז זה יהרוס את היופי של השחור) וכאילו "מחברת" את האיילנר בעפעף התחתון לעפעף העליון. קחי צללית שחורה (טיפה צללית) ומהקצה העליון של העין (קרוב לנקודת החיבור של העפעפים, איפה שחיברת מקודם את האיילנר) תמשחי צללית שחורה בתנועה מעגלית ותיצרי מעין חצי גורן כזה שכאילו "יתחום" את קצה העין. תשתדלי לא להגיע עד הגבה. בעפעף את מושחת צללית ורודה (קצת ורודה, ואני באמת שלא בטוחה שהשתמשו כאן בורוד) כאשר הורוד כאילו מתמזג עם הצללית השחורה. את עצם הגבה ואת החלק ה"ורוד" יש לטשטש עם צללית חומה נוצצת (אני ממליצה על הצללית הנוצצת של ג'אד, יש להם את הגוון הזה בול!). כמובן לשים מסקרה (הרבה הרבה מסקרה) ואם את רוצה גם עיפרון שחור יכול להועיל
בהצלחה.

הדרומית

New member
איפור ג'ניפר 2 (חליפה ורודה)../images/Emo80.gif

בתמונה הזו ג'ניפר מאופרת באיפור בובתי בולט. תתחילי כמו מקודם, מייק אפ בגוון עורך כנ"ל לגבי הפודרה, קונסילר... טיפה סומק ורדרד והייתי ממליצה לך (כהמלצה אישית שלי) להוסיף לסומק טיפונת (אבל ממש מעט) צללית לבנה נוצצת, זה יקנה לך מראה זוהר יותר. את הסומק לא למשוח על עצמות הלחיים אלא על הלחיים עצמן, שייראה טיבעי. את העיינים באמת שלא בעייה לאפר. את לוקחת שלוש צלליות: לבנה, ורודה, וורודה בהירה יותר. תמשחי על כל העין צללית ורודה בהירה, ואח"כ על העפעף העליון בחלק שקרוב לריסים, מושחת את הצללית הורודה הכהה יותר. תמשחי אותה בדרך כזו שהיא כאילו תהייה מטושטשת בנוכחות הצללית הורודה הבהירה. על עצם הגבה למשוח צללית לבנה. ועוד המלצה אישית שלי, בזווית העין (החלק הקרוב לאף) תוכלי ל"טפטף" מעט צללית לבנה. כמובן לשים מסקרה, הרבה מסקרה. (אין מה לעשות ג'ניפר משתמשת בהרבה מסקרה). ליפס גלוס ורדרד-שקוף. וזהו. בהצלחה

הדרומית

New member
בבקשה../images/Emo80.gif

העיינים של ג'ניפר שוב מאופרות בהרבה איילנר וצללית ורודה כהה במיוחד. כמובן שיש שימוש בצללית לבנה. ובעוד גוון בהיר יותר של ורוד. למשוח איילנר משני צידי העפעפים ולחבר אותם בקצה העין, ליצור מעין צורת מסגרת לעין. לקחת צללית ורודה בהירה למשוח אותה על פני כל שטח הפנים של העפעף. ואז בעפעף העליון, בחלק הקרוב לריסים למשוח צללית ורודה כהה, כאשר בזווית העין "גובה" הצללית נמוך יותר מ"גובה" הצללית בחלק הקרוב לאף. ליצור מעין חצי עיגול בעין. בעפעף התחתון, ממש מתחת לאיילנר שמשחנו מקודם, יש למשוח פס דק דק של אותו גוון ורוד של צללית. על עצם הגבה למשוח מעט צללית לבנה בגוון מט.
בהצלחה.

למעלה