הסקר

תגידו אי אפשר פעם אחת לעשות סקר

בלי שאתם תמצאו דרך לקשר את זה להארם ומאק?! הכוונה כאן לא היתה "מי יותר חתיך, הארם או מאק" או "את מי אתם מעדיפים - הארם או מאק" אלא פשוט ולעניין - Navy או Marines - בלי קשר להארם ומאק!! אני בחרתי במארינז פשוט כי הנייבי הם חנאנות

Nushi G

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלעד, אתה ענק!!! וצודק המאה אחוז לגבי הנייבי חוץ מאשר לגבי הארם ואיי ג'יי.... ומה לעשות שכל מה שיש לנו בראש זה הארם ומאק??? אתה יכול בכלל להאשים אותנו!??!

omer landau

New member
מה עם האייר פורס??????

במארינס יש הרבה יחידות והרבה תפקידים חשובים בואו נגיד שהם בעצם אלו שיוצאים לקרב חחחחחחח אבל הנייבי והאיר פורס יש להם המון תפקידים חשובים בין השאר טייסים קרב צוללנים ויש המון המון תפקידים על הספינה שאי אפשר בלעדיהם אני בחרתי נייבי כי שם הייתי רוצה להיות אם הייתי גר בארצות הברית המארינס לא יכולים בלי הנייבי הנייבי כאלה מגניבים יש להם מכשור ומטוסים ואוניות וכל מיני דברים מגניבים בכלל אני אוהב דברים כאלה ענקיים כל ספינה שם היא כמו עיר קטנה המארינס הם חיל רגילים כאלה גם עם ציוד מגניב אבל עדיין לא משהו

AKAKAK

New member
go navy המדים שלהם הכי יפים...

אבל עם מדברים על מטוסים כבר חיל האויר!!! יש להם יותר מטוסים וזה שם אותם בטופ לפי דעתי כמובן.

omer landau

New member
אבל זאת לא תחרות אוקיי פה כן

אבל לכל אחד יש מכשור שונה ותפקידים שונים זה לא סתם ככה זה כל היופי יש את המארינס את הנייבי ואת האייר פורס הם משתפים פעולה יפה מאוד וצריך את כולם מעתיקן רציתי לכתוב גו נייבי ולשים תמונה מזה יפה שיש לי חחחחחח אבל לא נורא הקדמת הנה התמונה בכל זאת

AKAKAK

New member
לא גבנבתי ממך העתקתי מההודעה

הראשית... אז למעשה לקחתי ממשהו אחר ולא ממך.

omer landau

New member
אתה לא מעתיקן פשוט חשבתי על זה

ורציתי לכתוב גו נייבי ואז שמתי לב שכבר כתבו ראיתי את ההודעה כלתי להסתפר ותוך כדי חשבתי על שאני אכתוב את זה זה ממש לא אישי וזה היה בצחוק המעתיקן

shipper heart

New member
כן כן כן קבלו אותה ההיא ששברה את

השיוויון...חחח אוקיי הצבעתי GO NAVY בגלל שלוש סיבות עיקריות...חחחח המדים-סורי לכל השאר אבל יש שימו
להבדל בין המדים של הנייבי ושל המארינס... המדים הרשמיים...DW מול השילוב המזוויע של חאקי אדום וכחול...*נדמה לי שזה זה...* המדי קיץ- מה לעזאזל ההבדל בין המדי קיץ של המארינס למדים הרגילים שלהם?! ולסיילורס [הי הי הי *joey! now its not the time* (סורי...עשיתי גם מרתון חברים בזמן קריסת האינטרטט המטומטם שלי)] יש את הSW המדהימים האלה...ררר חחח... המדי חורף לא כל כך משנה לי למרות שאני עדיין יותר אוהבת את הצבע הכחול של הנייבי...אה והמעיל של הנייבי הרבה יותר מגניב חחחחחח... אוקה נקסט חחח...הנייבי שטים!! חחחח זה במים וזה כל כך הרבה יותר מגניב וסבבה ממארינס...ררר sailors with FS...
סיבה שלישית-GO NAVY פשוט נשמע כוכך טוב כשאיי.ג'יי אומר את זה לסקנב בדה בוסט *נדמה לי שזה זה...כשהשחקן בייסבול ההוא נפגע בראש חחח כן זה זה...חחחח כוכך מצחיק איך שהארם רוצה לכסח את האדמירל ואיך שמאק מנסחת את זה חיחיחיחי* זה פשוט קורע וזה משפט מגניב....חחחחח וזה גם נשמע יותר טוב... סורי על המגילה לא כתבתי הרבה ימים ודי התגעגעתי לזה

Nushi G

New member
אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני חולקת

עלייך.... GO MARINES!!!!!!!!

shipper heart

New member
תמיד יש פעם ראשונה...חחח אבל את לא

שמעת את AJ אומר לסקנב גו נייבי ב909...ואם כן שמעת אני לא מבינה איך את יכולה לקרוא לעצמך אחרת חחחחחח....זה כוכך קורע.. הוא אומר לו כזה שהוא והארם כבר פסדר והוא כבר לא כועס עליו והכל והם אפילו נוסעים ביחד לועדה כלשהי ואז הסקנב אומר לו- AJ you can't fool me. i know you're going to see the navy/marines game או משו כזה ואז AJ עומד כזה עם ידיים משולבות נותן מבט מצחיק כזה ואומר Go Navy חחחחחחחחחחחחחחחח טוב עזבי...חחח

shipper heart

New member
לא לקרוא לעצמך *מאיפה זה יצא?!*

אלא לבחור...חחחחח הידיים מתלבלבות לי...חחח לא כתבתי יותר מדי זמן...

shipper heart

New member
כתבתי לאן...חחחח

I was home... alone with no internet for over a week FCOL I went crazier than I was before... חחחח

למעלה