כן כן כן קבלו אותה ההיא ששברה את
השיוויון...חחח אוקיי הצבעתי GO NAVY בגלל שלוש סיבות עיקריות...חחחח המדים-סורי לכל השאר אבל יש שימו
להבדל בין המדים של הנייבי ושל המארינס... המדים הרשמיים...DW מול השילוב המזוויע של חאקי אדום וכחול...*נדמה לי שזה זה...* המדי קיץ- מה לעזאזל ההבדל בין המדי קיץ של המארינס למדים הרגילים שלהם?! ולסיילורס [הי הי הי *joey! now its not the time* (סורי...עשיתי גם מרתון חברים בזמן קריסת האינטרטט המטומטם שלי)] יש את הSW המדהימים האלה...ררר חחח... המדי חורף לא כל כך משנה לי למרות שאני עדיין יותר אוהבת את הצבע הכחול של הנייבי...אה והמעיל של הנייבי הרבה יותר מגניב חחחחחח... אוקה נקסט חחח...הנייבי שטים!! חחחח זה במים וזה כל כך הרבה יותר מגניב וסבבה ממארינס...ררר sailors with FS...
סיבה שלישית-GO NAVY פשוט נשמע כוכך טוב כשאיי.ג'יי אומר את זה לסקנב בדה בוסט *נדמה לי שזה זה...כשהשחקן בייסבול ההוא נפגע בראש חחח כן זה זה...חחחח כוכך מצחיק איך שהארם רוצה לכסח את האדמירל ואיך שמאק מנסחת את זה חיחיחיחי* זה פשוט קורע וזה משפט מגניב....חחחחח וזה גם נשמע יותר טוב... סורי על המגילה לא כתבתי הרבה ימים ודי התגעגעתי לזה