הסקר

../images/Emo42.gif../images/Emo124.gifהסקר

הסקר של הפעם לא מסובך או מתוחכם מדי... פשוט אני מבקש מכם להכריע מאבק שנמשך כבר שנים על גבי שנים: Go Navy - או Go Marines! ההחלטה היא שלכם
-אלעד

Dark Storm

New member
החלטה קשה....

ל navy יש את ה seals אבל מצד שני למארינס יש גם יחידות מיוחדות וגם טייסים (חוץ מזה שיש להם את מאק... הלואי עלינו כאלה מארינס
) אז אני הולך עם !Go Marines

אההה...סקר בהחלט מתוכחם....

אל תיתמם... אתה גורם לנו לבחור בין הארם למאק....נונונו...לא יפה...
. אז ככה...מצד אחד בNAVY יש לנו טייסים חתיכים והורסים....(האהההם...) מצד שני בMARINNES יש לנו את החבר'ה הכי קשוחים ותותחים ואפ'עם לא מיילים כמו בנות קטנות.. המממ...
???? ...אני משוכנעת שגם במארינ'ס יש כמה חבר'ה חסונים שהמראה שלהם עושה טוף לאנושות....ובנייבי יש בטח הרבה מאוד חרגולים עקומים.אז....אני לא אהיה הוגנת אם אני אשפוט רק לפי המראה ...חח... חוצמזה שיש לי הרגשה שזו שאלה שלא צריכה להתבסס רק על מראה..
...לכן... אני אחליט כך: ...יש את המשפט שאומר: הטובים לטייס...הטובות לטייסים... חחח....אז תיחכמתי אתכם... הטובים שילכו לנייבי...הטובות למארינס...ואז יהיו הרבה בייבים נייבי/מארינס....חחח....

יו! גם אני הצבעתי!

ואחרי שהצבעתי ראיתי שהצבעתם כמוני!!!!!! חח...בחרתי בסוף צד...וחשבתי שזה יהיה בשקט...אבל אפ'חד עוד לא הצביע נייבי...אז נפלתי בפח....ועכשיו דעתי חשופה לכל!!!!! אז אני אוסיף...שהארמי מאמי...הוא הטייס הכי הורס...ואני בהחלט אבחר גם בנייבי אם יש צורך (כדי שאף אחת מהבנות שלי לא תהרוג אותי למה לא בחרתי נייבי..) אוף!!! אלעד!!! הבאת סקר ממש ממש ממש קורע מוחות (ולבבות...)

Nushi G

New member
הצבעתי GO MARINES למרות שאני

די נקרעת ביניהם... רק כי אני מתה להיות כמו מאק-kick-ass marine... חחחחחחח

omer landau

New member
תראה........

מרינס זה הכל יש להם פחות או יותר הכל חוץ מספינות אולי גם את זה אבל לא נראה לי יש להם יחידות מיוחדות קרביות טנקים גיפים ועוד מלא דברים יפים ומגניבים לנייבי יש ספינות נושאות מטוסים וכמובן מטוסים זאת החלטה קשה אבל זה לא שיש מה לבחור הם עובדים בשיתוף פעולה וכל אחד יש תפקיד אחד ככה שזה לא לחינם ההפרדה במבט ראשון כמובן ש הצי

מסרבת לענות! ../images/Emo46.gif

אלעד! תפסיק לגרום לנו לבחור בין מאק והארם!! זה ממש לא יפה! לאות מחאה אני על הסקר הזה- לא עונה! :) אה וד"א- אההההההההההההההההההההההההההה הפאנפיק הזה מממדדדדדדדדהההים!!!!! אני אגיב בנרחבות אח"כ... אני רוצה לסיים אותו מהר כדי להיות כאן ב10 בלי הסחות דעת~

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifמה אמרנו לגבי החוק במפגשים?:-

????????לא קוראים פיקים בזמן המפגש!!! מה עובר עליכם אנשים????
נו!! יש חוק!!!

Nushi G

New member
אל תהיי.. אם תתחילי לקרוא אותו, את

תביני שאי אפשר להפסיק באמצע... ודניאל התחילה לקרוא לפני המפגש כדי להיות פה בזמן אבל זה אחד ממש ארוך...

א. אני לא אוהבת פיקים.

ב. דניאל הבטיחה שהיא תהיה פה. היא ביטלה משמרת של עבודה! ג. אוף....עשיתם אותי כ"כ עצובה.

למעלה