Good Morning

SupermanZW

Well-known member
בדיחות

חצי שנה אחרי החתונה שואלת החמה את הכלה: "מתי כבר תביאו לי נכד ראשון?". עונה לה הכלה: "אנחנו מנסים כל הזמן, אבל אני לא מצליחה לבלוע את הגועל הזה". ***** בעל אומר לאישתו לפני יחסי המין: "אני רוצה שתגידי לי ברגע שתקבלי אורגזמה". האישה: "אתה רוצה שאני אטריד אותך מחר בעבודה". ***** אישה אחת נכנסת בטעות לשירותי גברים ותופסת כושי עם איבר מין ענק בחוץ. האישה נבהלת ונרתעת לאחור. "זה בסדר", אומר הכושי, "אני מחזיק אותו". ***** בחורה מכוערת מטיילת עם שני ילדים במדרחוב כשלפתע ניגש אליה בחור ושואל: "סליחה האם הילדים, שאת מחזיקה הם תאומים?". עונה האישה: "לא, הם לא תאומים. מדוע אתה שואל?". "פשוט אני לא מאמין שזיינו אותך פעמיים". ****** פעם אחת, לפני הרבה הרבה שנים, תא מוח נשי הגיע בטעות למוחו של גבר. התא הסתובב חסר אונים בין כל החללים הריקים וצעק "יש פה מישהו?". לאחר כמה נסיונות שמע התא קולות עמומים: "כן, אנחנו כאן, אבל למטה...". **** אישה אחת לא שפר עליה מזלה וכל הבעלים שלה היו מניאקים: אחד ברח לה, אחד היה גרוע במיטה ואחד היכה אותה. היא פרסמה הודעה בעיתון: "דרוש בעל שלא יכה, לא יברח ויהיה טוב במיטה". יום אחד היא שומעת צלצול בדלת. כשהיא פותחת היא רואה נכה על כיסא גלגלים ובלי ידיים. היא שואלת אותו מה הוא עושה כאן. הנכה אומר לה שהוא בקשר למודעה: לברוח הוא לא יכול, כי אין לו רגליים, להכות הוא לא יכול, כי אין לו ידיים. האישה שואלת אותו "ומה עם טוב במיטה?". הנכה: "גברת איך נראה לך שצילצלתי בפעמון?". ***** אדם ניגש לאישה יפהפיה בסופרמרקט הומה אדם ואומר לה: "איבדתי את אשתי, את יכולה לדבר איתי לכמה רגעים?". האישה ההמומה לא מבינה בדיוק למה הוא צריך לדבר איתה, ולשאלתה הוא מסביר: "בכל פעם בה אני מדבר עם אישה עם שדיים יפים כמו שלך, אשתי צצה משומקום

mooska

New member
אני צריך עזרה ../images/Emo53.gif

התחלתי ללמוד רוסית ואני מחפש אתר בטינטרנט של ימילון עברי-רוסי יש למישהו? ממש תודה

SupermanZW

Well-known member
חיים בבית?

מרצה לפסיכולוגיה מסביר איך אפשר לעצבן בן אדם, ואומר, "יש 3 סוגים של מצבים בהם אדם יכול להימצא. לצורך הדגמה הוא מרים שפופרת ומחייג למספר כלשהו. בחור עונה לטלפון והמרצה שואל אותו, "חיים בבית?" "זאת טעות", עונה הבחור ומנתק בכעס. המרצה מסביר, "מצב ראשון, הבחור כועס, אבל עדיין שולט על עצמו." המרצה מחייג שוב לאותו מספר, ושוב שואל את הבחור, "חיים בבית?" הבחור מעבר לקו מתחיל להתעצבן ואומר, "מה קרה, לך אין פה אדם בשם חיים, עזוב אותי כבר." המרצה מסביר לסטודנטים, "זה מצב עצבנות שני, הבחור מתחיל לצאת מדעתו." המרצה שוב מחייג לאותו המספר, ושואל, "חיים בבית?" הבחור מעבר לקו מתעצבן, מתחיל לצעוק, מקלל את המרצה ובסוף מנתק. המרצה מסביר לתלמידיו, "עכשיו ראינו איך האדם לא שולט על מעשיו ודיבורו. הוא נורא עצבני ולכן הוא איבד קשר עם המציאות." פתאום סטודנט אחד אומר, "יש עוד מצב אחד שלא הזכרת, מצב של עצבנות קיצוני ואבדן שליטה מוחלט." המרצה המופתע אומר, "בבקשה בוא ותראה." הסטודנט מרים את השפופרת ומתקשר לאותו המספר, וכשנענה הוא אומר, "שלום, אני חיים, מישהו חיפש אותי?"

beatman

Member
לקט נבחר משיחות טלפון למוקד YES

לקוחה: לבן שלי יש ממיר גדול וכל הערוצים ולי יש ממיר קטן ורק חלק מהערוצים, אז אני רוצה להחליף לממיר גדול שאוכל לקבל את כל הערוצים. נציג יס: מה הטלפון שלך? לקוחה: נוקיא. נציג יס: לא.. מה המספר? לקוחה: 6610 לקוח: אני כבר 10 שנים אצלכם! נציג יס: אדוני, אנחנו קיימים רק 4 שנים. לקוח: אתה מתחכם איתי?! נציג יס: נתק בבקשה את הממיר מהחשמל. לקוח: איזה חשמל? אתם לא צריכים חשמל. אתם טלויזיה בלווין. לקוח: יש לי אינטרנט של 750 מטר ואני מעוניין להגדיל אתו ל 1.5 קילומטר. לקוח: אני לא מנוי שלכם ויש לי תקלה טכנית. אני רוצה שתטפלו בזה, כי אחרת לא אתחבר אליכם בעתיד. לקוח: אני רוצה להזמין פלייבוי ל 10 דקות. נציג יס: אפשר לפתוח ערוץ מינימום ללילה. לקוח: לא. יספיק לי 10 דקות. אני לא צריך יותר. לקוח: תעבירי אותי למנהל. את לא מספקת אותי... לקוחה: שלחי לי טכנאי לתקן שלט כי אני עושה הכל ביד. נציג יס: איך נראה הכבל מאחורי טלויזיה? לקוחה: נראה טוב לקוחה: אני רוצה סרט כפיצוי נציג יס: אין בעיה. יש לנו 4 ערוצי סרטים. את יכולה לבחור כל סרט שאת רוצה. לקוח: הזמנתי חבילת המשחקים וחסר לי משחק אחד. נציג יס: איזה? לקוח: PlayBoy לקוחה: אני רוצה שתפתחו אותי ....... לערוץ פלייבוי

IReI

New member
שלום אנשים!

מה הפירוש של vredina בעברית? תודה מראש IReI

דוברה אוטרה

מה פירוש השם סלבה . אני יודע שיש שם שם סלבה אבל איך קוראים לסלבה בעברית. ספסיבה בולשוי.

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

goblinit12

New member
חחחחחחח

מאיפה לקחת את הבדיחות האלה? כי אני מכירה מיליון אתרי בדיחות ואף פעם לא פגשתי באלה....

Janem

New member
דילמה.

או שאני אצל הבן דוד ואז יש ערב שירה ונגינה בציבור... או שאני אצל החברים משריון, ואז יש ערב נרגילה, השתכרות ושטויות.

Kingeh

New member
הממם

אני יודע על שני שמות שאפשר לקצר לסלבה. אחד זה ויאצ`סלב והשני זה סטניסלב. אני מכיר מישהו שעברת את השם שלו מסלבה לשלומי. אבל אין לי מושג מה הפירוש.

M a r U s k A

New member
יש עוד ../images/Emo13.gif

יש כמובן את הסטניסלב , יש רוסטיסלב, ואני מכירה עוד שם אבל אוף יצא לי מהראש
...

למעלה