freedom!!

../images/Emo42.giffreedom!!../images/Emo42.gif

לקראת החופש הגדול אני עושה תחרות שבה הסים שלכם צריך להנות כמה שיותר! היו משימות וצריך לעקוב אחריהן מומלץ שתהיה לכם את חבילת ההרחבה חיי לילה אבל לא חובה! צריך להירשם עם סימ/סימית בגיל מבוגר בלבד. התחרות תכלול כל מיני דרכים לכייף ואולי סוף תצליחו להגשים לסים שלכם את החלום הגדול שלו! המשתתפים מתחרים על פרס ממש שווה שבסוף התחרות תגלו מהוא! (יש גם פרסי ניחומים..) בכל פעם יודח משתתף אחד אלא עם חלק מהמשתתפים לא יגישו (אל תעשו את זה..) אז קדימה להירשם: שם: כינוי: שם סים/סימית: מין: תחביבים: למה מגיע לי לזכות: תמונה:

../images/Emo42.gifמצב../images/Emo42.gif

רשומים: Just Princess עם מישל Miss T B עם סנדרה קרוגר Manga136 עם נורל הוסטון DOLLZ GIRL - חסר שם של הסימית YoYo1995 עם נטאשה בלאו שמור: כדור המזל שולט

צלילוש13

New member
נרשמת..

שם:צליל כינוי: צלילוש שם סימית: אנדי ברוק מין:נקבה תחביבים: לצלם, לצאת לקניות למה מגיע לי לזכות: אנדי: אני מאוד אוהבת תחרויות.. אשמח להשתתף זה התחרות הראשונה שלי , אז שווה לנסות. תמונה: מחר אשים תמונה..

אממ..../images/Emo55.gif

החופש הגדול... אם את ביסודי זה ב 30.6 אני חושבת.. ואם את בחטיבה/תיכון זה ב 20.6!

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifאוקי אני בחטיבה:)

אז ניראה לי שאני ישתתף, תשמרי לי מקום:)

כמו שכבר ביקשתי ../images/Emo46.gif

תשמרי לי מקום ותשלחי לי מדריך כדי להעלות תמונה לפה... ואני לא כועסת פשוט הסמיילי הזה ממש חמוד!

הקפצה מקפיצה!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo55.gif

נו!! פליז תירשמו!! 1 2 3 4 5 -------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @@ ## $$ %% ^^ && ** )) (( __ ++ אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה לא קופץ??../images/Emo55.gif

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ! ! ! !

../images/Emo42.gifמצב../images/Emo42.gif

רשומים: Just Princess עם מישל Miss T B עם סנדרה קרוגר Manga136 עם נורל הוסטון DOLLZ GIRL עם וונסה דפ YoYo1995 עם נטאשה בלאו צלילוש13 עם אנדי ברוק שמור: כדור המזל שולט shirarditi

../images/Emo6.gifסופסוף!

בזמן האחרון למחשב שלי היו בעיות עם תפוז... וסופסוף זה מעלה לי את הפורום! שם: נועם (בת!!!) כינוי: כדור המזל שולט שם סים/סימית: קתרין קונור מין:
תחביבים: לנגן בגיטרה, לצאת למועדונים, לרקוד למה מגיע לי לזכות: "כיף תמיד היה השאיפה העיקרית שלי... אני לא עושה שום דבר שאני לא נהנית ממנו" תמונה: הבנתי את ההסבר שלך לגבי העלאת התמונה אבל כשאני שמה את התמונה ועושה "שלח" זה עושה שיש בעיה כלשהי... אוףףף

זה מה שהוא כותב לי:

"ישנה בעיה בשמירת הקובץ שלך: At least one of the uploaded files exceeds the maximum allowed size. לחץ/י על מנת לחזור להודעה ונסה/י לשלוח שוב"

למעלה