freedom

../images/Emo42.giffreedom../images/Emo42.gif

מודחים: Hermione66 YoYo1995 לא הגשתם את המשימה... עוברים: כדור המזל שולט DOLLS GIRL parrotia המשימה: הסים שלכם מרגיש בודד וצריך לבלות עם חבר/חברה קחו את הסים שלכם לבילוי זוגי! הסים שלכם צריך ללכת למסעדה ולהזמין שתי מנות, עם מישהו לא משנה מי חבר/חברה/קרוב משפחה או כל מי שתרצו.. סה"כ 5 תמונות. תמונה אחת יושבים מדברים ומחכים לאוכל. תמונה אחת אוכלים מנה ראשונה. תמונה אחת אוכלים מנה ראשונה ועושים פעילות כלשהי בישיבה. תמונה אחת אוכלים מנה שנייה (אפשר גם קינוח). תמונה אחת יוצאים מהמסעדה. תאריכי הגשה: יום שבת בשש בערב. הערכות: יום שני בחמש. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

parrotia

New member
מממפפף

אני נאלצת לפרוש בקרוב אני נוסעת ואין לי כל כך הרבה זמן על המחשב... בגלל זה אין לי זמן לעשות את המשימות.. סליחה.. =|

../images/Emo42.gifהודעה!../images/Emo42.gif

מכייון ש parrotia פרשה אז נשארו רק שתי משתתפות בתחרות! כדור המזל שולט וDOLLS GIRL. למרות שלא תיכננתי שזאת תהיה המשינה האחרונה, המשתתפת שתעשה את המשימה הטובה ביותר תנצח ותזכה בפרס! המתחרה שלא תזכה תקבל פרס ניחומים. אז בהצלחה!

kuik0kuik

New member
אמממ

אם אני אוכל להצטרף אני ישמח ,אם זה אפשרי כמובן...

כנס..../images/Emo55.gif

אני מעדיפה שלא כי זה לא הוגן כלפי המתמודדים האחרים שהצתרפו קודם ועשו את המשימות, שאתה תצטרף עכשיו רק למשימה האחרונה... סורי.. אבל גם אתה עשית תחרות לא? שמרת לי מקום... מה איתה?

kuik0kuik

New member
אף אחד לא נרשם...

רק אחד נרשם ולך נשמר מקום אז אי אפשר

בגלל שזאת משימה אחרונה....

אולי תשני אותה? אני לא רוצה להישמע חצופה =] אבל המשימה הזאת היא .... לא מתאימה למשימה האחרונה.... המשימה האחרונה צריכה להיות גדולה, מסכמת ו... קשה יותר =)

אממ..../images/Emo55.gif

כמו שאמרתי לא תכננתי שזאת תהיה המשימה האחרונה.. אני בדיוק צריכה לצאת מהבית אז אני יתן משימה סופית חדשה מאוחר יותר. את המשימה הזת לא צריך להגיש!

למעלה