09.03.06

• פותח הנושא yavin
  • פורסם בתאריך

yavin

New member
../images/Emo42.gif 09.03.06 ../images/Emo42.gif

ואי לא הייתי פה הרבה זמן =] תפוז נהיה מלא פרסומות |-; חוצפהה! מה שלומכם? מה חדש? (אבקר פה בערב
אוהב)

keren007

New member
בוקר טוב!

איזה רוחות הולכות בחוץ מה זה הדבר הזה
תאריך הגיוס שלי שונה סופית ל-6.4, התקבלתי למסלול שהתמיינתי אליו במודיעין, והיום כרגיל- עבודה! יום טוב לכולם

miracle16

New member
יווו איזה רוחותתתתת הבית עף עוד מעט

כמובן חייב להיות מזג אוויר מופרע לחלוטין כשאני הזמנתי את כולם אלי בשביל על האש ביום שישי... אתמול היה לי שיעור נהיגה שברגע של חוסר ריכוז בטעות סובבתי את ההגה יותר מדי וכמעט עליתי על המדרכה
מה אני אעשה איך אני אעבור ככה טסט.. ואני מתגייסת עוד שבוע בול אח"כ הסתובבתי עם אבא ועשינו קצת שופינג ואז נסענו לשמור על יעלי ואח"כ.. אמא ואבא לקחו אותי למקס ברנר! יענו לכבוד הגיוס.. יוו אכלתי ואפל בלגי כל כך טעיםםםם

SuGaRBabe1

New member
חמשוש לפנים!!!!!!!1

חזרתי הביתה אחרי שבועיים... סיימתי טירונות, אתמול היה טקס השבעה והחל מהיום אני כבר לא טירונית מושתנת, אלא קורסיסטית! [עדיין מושתנת, אבל פחות] יא איזה כיף להיות בבית :]]]

SuGaRBabe1

New member
אני יודעת שבמחלקה 2 יש נטלי,

אבל אין לי מושג אם היא חולונית.. אנחנו לא כלכך אוהבים את מחלקה 2

nettus

New member
אני בגימל

הלכתי אתמול בדרך הביתה לקצין העיר בחיפה והוצאתי גימל על הרגליים שלי, כך שיצא לי סוף שבוע ארוך, איזה יף לעשות דבר כזה במזג אוויר כזה יבין מתי רואים אותך?

Squirell

New member
יום נהדר../images/Emo9.gif.

היה כזה פנאן בעבודה
.הייתי במעבדה כל היום,שעתיים מתוכן הייתי בהפסקה[כי אנשי המעבדה היו בישיבה או משהו כזה] וזה מעניין לאללה.אמנם זה הבהיר לי עד כמה אני הרבה יותר הומנית ושמדע ממש לא עושה לי את זה,אבל זה עדיין מעניין.אחרי העבודה,ביקרתי חברה מהעבודה והיה מעולה
. ואז שיעור נהיגה שהלך טוב ואח"כ שופינג קצר(שרפתי פאקינג 500 שקל ביומיים) וקניתי תחתונים ממש יפים
. ומחר יש מסיבת גיוס למרץ 06 שממש לא בא לי עליה,אבל אין ברירה. וזהו,החיים יפים!

למעלה