תכנ"ש!!!

sky darkens

New member
הרבה עבודה וכלום. ../images/Emo12.gif

היום: ישנתי עד איזה 7 וחצי בערב, ואז הלכתי לעבודה. ואז יצאתי, סתם היה משעמם-מפגר-מצחיק, כרגיל. שני: עבודה, מ4 עד איזה 11. נראה כבר הלאה.. שלישי: עבודה.
ובדיקות דם בבוקר.
רביעי: שוםדבר מיוחד. אמורה להיות מסיבה בהרצליה פיתוח, נראה אם יהיה לי כסף.
חמישי: משהו בעבודה, מסיבת קיץ או משהו כזה של זקנים.
שישי: לא יודע. נראה כבר. ~ סתם התבכיינות ~ אמ, אני רוצה לעשות דאבל בגבה, ולקנות חולצה ממש יפה, אך גם יקרה. יש לי כסף, אבל חברים שלי רוצים אילת. ובא לי אילת, אבל אם אני אסע לאילת, זה אומר שמצבי הכלכלי יהיה רעוע במיוחד, ומכאן נובע שלא אעשה את הדאבל בקרוב, אך אם לא נסע לאילת - יהיה גם דאבל, וגם חולצה. (!!!) מיציקיפט, אכן דילמה קשה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

ראשון-הייתה חתונה בערב.. והפסדתי קומזיץ בגלל זה
שני-פסטיבל בשקל בנתיבות
יש מאיר בנאי ודן תורן
שלישי-אולי הולכת לראות את שרק 3 רביעי-מפגש שייגעצ
חמישי-אין ל מושג

liorhikri1991

New member
אני...../images/Emo13.gif

היום:כמעט שכלום,אולי אלך להסתובב לי איפשהו. יום שלישי:אלך עם חברים לראות את שודדי הקראביים 3(עוד לא ראיתי כי לא היה לי זמן). יום רביעי:נראה. יום חמישי:נראה. אני מאוד ספונטני אז נראה כבר

Under the GUN

New member
מגהדת'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<הייתי חייב לפרוק את זה> ואחרי זה? בטח למצוא עבודה וזהו

למרות שכבר שני

ראשון:בבוקר טלפונים לחניכים,אחה"צ יום עבודה ובערב הופעה של הבנות של הריקוד שני:בבוקר טלפונים לחניכים,אחה"צ יום ניקיון שלישי:טלפונים אחרונים לחניכים,אחה"צ פעולה,ישיבת שכב"ג ואולי לצאת בערב? רביעי:לא יודעת מה בבוקר,אחה"צ יום עבודה.. אולי לצאת חמישי:יש ב4 איזה ישיבה של צוותי ד'-ו'..נו טוב,בערב משהו של ט' וצריכה מתישהו בשבוע לנסוע לחוה בשביל הקורס מסכם

Double U

New member
בדיליי

ראשון - התחלתי לעבוד בעירייה, סחבתי שולחנות וכיסאות במסגרת שיפוצים באחד היסודיים בכפר סבא. אחה"צ הלכתי למועצת הנוער ולערב סטנדאפ עם שגיב פרידמן! שני - עוד פעם עבודה. הפעם היה פחות קשה, יותר סתלבט. אח"כ הלכתי למועצה והיה מעייף
. שלישי - עבודה בבוקר, אחה"צ ישיבת מזכירות מועצה, ארגון הישיבה של מחר וישיבת צוות שוק ספרי לימוד משומשים (שאני בראשו). רביעי - עבודה בבוקר, ישיבה של תס"א, אולי יולינוער בערב. חמישי - עבודה בבוקר. סופשבוע - הכל עוד פתוח
אבל יש מצב לים.

hkatsman

New member
מאחר כרגיל

ראשון-ליאור בא ועשינו דבים לא חוקיים. שני-הלכתי להוציא אישור רפואי ואז הלכתי לאביחי והיה שיעמום טילים. היום אני לאדע מה אני עושה מחר אני לאדע מה אני עושה חמישי אנלא יודע מה אני עושה שישי מן הסתם ים

למעלה