תכנ"ש!!!

P i x i e s

New member
אני, אני!!!! ../images/Emo3.gif

היום- יום א': היום הייתה הקייטנה, היום הראשון... יש לי 13 חניכים מתוקייייייים :) רובם בנות והן רבו היום בדמעות מי תשב לידי ואיזה כיף זה שאוהבים אותך
מי ייתן וזה ימשיך כך. אחרי זה הייתי קצת עם תום ואחרי זה לים. היה חמוד:) מחר: קייטנה, כנס מתנדבים ב20:00 שלישי: קייטנה, לעזור במתחם או משהו רביעי: קייטנה, שיעור פרטי במתמטיקה.. עוד מעט הבגרות, מסיבת בריכה אצל לי(?) חמישי: קייטנה, גם לעזור במתחם אם אני לא טועה... שישי: בע"ה, הולכת לתמיר!!! (אדון בלון) P: ולסיום.... קבלו את דוגמנית הבית, נטע!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif היום הופעההה ../images/Emo13.gif

שני פרימיירה בבגבעת ברנר
אעאע יש לי 8 ריקודים השנה
נוסעת ב10 וההופעה מתחילה ב8 וחצי
שלישי טיפול לישון
רביעי תור לרופאת נשים :-{
חמישי עבודה (?)
שישי עבודה בציפורי 9 עד 6 אולי נצא
שבת עבודה בציפורי 9 עד 6

tink 16

New member
../images/Emo203.gifOMG איזו השתרשרות דפוקה ../images/Emo3.gif

יובלי ..מצטערת
זה מההתרגשות

noyy

New member
../images/Emo28.gifמתחננים למזכירות בבי"ס היסודי

כדי להתקבל לקייטנה שם ולהיות המדריכה הכי מגניבה בעולם. מחכים לתשובה מהחנות ספרים, אולי גם שם תהיה לי עבודה. הולכים למקדונלד'ס לחפש גם שם עבודה
לאחד מהמקומות האלו אני מתקבלת

:)

ראשון: בעיקר הייתי בבית ולמדתי למחר. שני: בבוקר בגרות אחרונה (מועד ב' במתמטיקה לא נחשב
) בטכנולוגיה!! אמור להיות קל
אחרי זה הולכת להוציא אישור רפואי מקופ"ח, אולי נפגשת עם מישהו לדיבור. שלישי: אני חושבת שכלום...לנוח בעיקר. אם אני אצליח לקום מוקדם אז אולי אני אלך בבוקר לרכב על אופניים או משהו. אוי, מצאתי משהו לעשות- אני אלך לחפש לי עבודה
רביעי: שומדבר מיוחד. בית. מנוחה. גמכן אולי אופניים בבוקר. חמישי: נוסעים לטבריה!!! עד יום ראשון

Aline In Chains

New member
להלללללילה..

מחר בגרות במדעי הטכנולוגיה, משם אני נוסעת לת"א,הולכים לים,נשארת עוד יום..ואז נראה:] יום שישי שבת כנראה אילת:):)

עונה:)

השבוע שעבר - שיר השבוע: טוב לבד- אפרת גוש - אלבום השבוע: אין.. - האדם שעשה לכם את השבוע: דורי:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נממ.. לא עולה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיחקתי אישקוקה בגזוזטרה
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לישון יום שלם
- מאכל השבוע: גלידה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שישי בערב
- משהו שהרס את השבוע: החום
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם - תמונה מגניבה:

FartherAway

New member
אחח.

ראשון: מ2 עד 4 וחצי לפנות בוקר הייתי בטלפון.
כל שאר היום - כלום. שני: אין תוכניות. שלישי: תל-אביב עם אוסאוס.
רביעי: שוב, אין תוכניות. חמישי: שיעור גיטרה.
שישי: סופ"ש! שבת: סופ"ש! חופש משעמם.

Pirate Captain

New member
אני:)

|שני ב10 בתל אביב וקורס קיץ עד 8 בערב שלישי טיפול פנים> קורס בתלמה רביעי ללכת לאוזן השלישית קורס קיץ חמישי ללכת לקנויות(אם אמא תרשה) קורס קיץ שישי קורס קיץ , תיכנון לראות שרק השלישי.. ים אולי..

../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

מחר בגרותוש, ואני צריכה למסור את המשקפיים שלי להחלפת עדשות. גזילת כסף! אח"כ אני עובדת, וזהו. שבוע הבא לעומת זאת נאי צובעת שוב. יאי.

../images/Emo3.gif

ראשון - טקסים ביד ושם שני - מגהדת'!!!!!!!!!!!!!!! שלישי - שישי - עבודה, להתחיל את העבודת קיץ ב006 ולהתחיל ספר באנגלית

תמיר1991

New member
../images/Emo2.gif

יום שני - הולך לרופא לבדיקות בשביל פנקס עבודה
יום שלישי - אצל חבר
יום רביעי - כמה סידורים לקראת הבחינה
יום חמישי - בר-מצווה לבן-דוד שלי בקיבוץ
יום שישי - ים עם יזיזיי האהובים את הפנקס עבודה [כן, אני עובד! XD] אני אמור להוציא השבוע, בטח שלישי או רביעי. מה איתכם?
תמיר.

noname202

New member
הממ

מחר - מבריזה מהסיור של האורלנדואיםD: בוקר - השלמת שעות שינה צהריים - ערב: יומעבודה + ישב"צ ח' בלילה: סיטי הול בשלישי - רביעי - חמישי סיורים עם האורלנדואים...לא נראלי שאני אוכל להגיע ליומפעילות בשישי נפרדים מהם]: בזכרון, ואז ב1 וחצי חזרה הביתה... בעקרון בשישי אני אמורה לצאת לקורס המסכם אבל ישמצב שנבוא רק בשבת בערב |מחזיקה אצבעות| אני ממש צריכה את השעות שינה ואת הלבד הזהD: ואז...שבת עד חמישי - מסכם

R o n 2 5 6

New member
שבוע כיפי

היום-חזרה גנרלית לקראת קונצרט,חדר כושר וסרט אצל חבר שני-קונצרט,מקווה שיהיה טוב. שלישי-רביעי- הסתלבטות.אולי ים/בריכה חמישי-שבת- יומולדת וחופשה עם המשפחה בים המלח. שבוע נעים :)

שבוע מלא ב...צופים!! חחח../images/Emo110.gif

ראשון: עשינו ישיבה מהבוקר [8!!] עד 12.. צ'ופרים ובלאגנים היה מצחיק.. שני: ב10 שיחת בטיחות בשבט, אח"כ לקנות דברים שצריך למחנה, לסיים הכל להתקשר לחניכים בלהבלה לישון.. שלישי-רביעי הבא- מחנה קיץ 2007

MoonyAvFreak

New member
שבוע עמוס.

ראשון-היום
הסתפרתי
קיבלתי חדשות לא משו
הייתי עם חברים
גיליתי שיש לי דם מקולקל. שני
שומרת על אחותי
הולכת לרופא ומקבלת המון כדורים
נוסעת להוד השרון ונהנת כל הלילה. שלישי
תל אביב, עושה ראסטה
אולי ים
חוזרת הביתה מתישהו ובטוח יהייה עוד.
אה, אולי פארק הירקון. +חברים, חייבת וכנל לגבי כל הימים כאן. רביעי נשכח לי לרגע, בעע, לחשוב. לא זוכרת, אבל היה משהו חמישי
ים בבוקר
עבודה מ1 עד 4וחצי\5
חברים, אין שאלה. שישי
עבודה: -מ1 עד 4וחצי .....+...... -מ7 עד 1בלילה. כיף של יום, אה? שבת
משהו,לאדעת עדיין
עבודה מ7 עד 1בלילה.

למעלה