שרשור שאלות..

התרגום:

אלבה סיפרה (שכמו רוסריו דוסון) היא חשבה שהתלבושת שלה הייתה קצת מרתיעה. "הייתי שצריכה לשבת שם ולהסתכל על התלבושת שלי - מעור עם חורים," היא סיפרה. "במקור התלבושת צויירה ללא תחתונים, אבל החלטתי שכדאי שאני אלבש תחתונים, כי אבא שלי לא יאהב את זה [אם לא]." הבאמי רודריגז על ההופעה של אלבה: "היא הביאה לדמות סקסיות שהייתה ממש נחוצה. וממש הייתה חייב להתאהב בה."

שתי שאלות חשובות...

1.הפסדתי את הפרקים האחרונים. מישהו מוכן להסביר לי איך לוגן הולך שוב? 2.האם מתוכננות עוד עונות או שהשניה היא אחרונה בהחלט?

sigaliG

New member
כמה תשובות

אחד הפרקים היחסית אחרונים היה 'אני ואני מצלמה'(בתרגום לא מדויק) בקצרה מקס פגשה בו בחור שכדי לשפר את היכולות הפיזיות של הרגליים שלו הוא לקח רגליים רובוטיות שמתלבשות על הרגלים הרגילות של הבנאדם ומוסיפות להן כוח (פחות או יותר) בסוף הפרק הבחור הזה עוזב ומשאיר ללוגן את הרגליים המכניות. והעונה השנייה היא האחרונה בהחלט

הבהרה

רגע... אז עכשיו שאני רואה אותו הולך זה בעצם עם רגליים מכניות? זאת אומרת שהוא עדיין נכה?

כן. ../images/Emo58.gif

רק לקראת סוף העונה השניה, לוגן בצורה מקרית מתגבר על הנכות שלו...

karms20

New member
לא כל-כך מקרית ../images/Emo58.gif

זה מהעירוי של ג'ושוע ב-HG.

sigaliG

New member
שאלה חשובה ששכחתי

מה הסיפור מאחורי הנכות של לוגן? אני לא ראיתי את הפיילוט אז עם מישהו רוצה לעדכן אותי אני ישמח

תשובה:

מאחורי "הנכות של לוגן" בעצם לוגן החביא אישה והבת של האישה בתוך הבית שלו.. הוא יצא לאיזה משימה או משהו כזה והאישה והבת שלה היו איתו (אים אני לא טועה הוא ניסה להבריח אותם מהארץ או משהו) וניסו לחטוף את האישה והבת והתחיל כמו מין "מריבה כזו בינהם"וירו בלוגן וככה הוא נהיה נכה.. נ.ב: אים אתה זוכר באחד הפרקים מקס הייתה צריכה לשחרר את הילדה של האישה ההיא כי חטפו אותה אז היא ניכנסה לבית של איזה עשיר אחד והוא אמר לה שתלך עים איזה אחד ואז הם הלכו וניכנסו לתוך ביקתה כזו ו הוא ניסה לירות בה וכמובן לא הצליח ואחרכך הוא "עזר" לה וללוגן באיזה משפט זוכר? אז בקיצוןר האיש הזה ירה בלוגן באותו זמן..שגרם לו לנכות..

sigaliG

New member
תודה../images/Emo140.gif

קודם כל אני בת( הכינוי שלי בא מהשם סיגל אני זוכרת שהיה איזה משפט עם אחד שקוראים לו ברונו הוא זה שירה בלוגן? אז למה מקס מאשימה את עצמה בנכות של לוגן?

כי היא מרגישה שהיא יכלה למנוע את

זה אם היא הייתה עושה מה שלוגן ביקש ממנה.

נעים מאוד סיגל :)

ואכן זה ברונו ... באותו זמן היה גם שידור של "לעינכם בלבד" וראו את הירי שהיה שם וראו שמקס נורא נבהלה .. גם היא הצילה אותו ממות רצו לירות בו בבית בחולים ו הי הציאה אותו משם..

למעלה