שרשור שאלות..

shany2001

New member
מה ג'סיקה אלבה עושה בימים אלא???

היא משחקת בסרטים בסדרות אם כן באיזה???? וגם הבנתי שהיא הייתה מאורסת למייקל מה קרה להם??? גמאני נולדת ביום הולדת כמו ג'סיקה אלבה 28.04 שולטים!!!! (רק חבל שזה גם יום ההולדת של סדאם חוסיין...)

idan2408

New member
זקוק לפרטים

מישהו יודע אם ג'סיקה אלבה נשואה או מאורסת????אם כן למי??? והאם הי לא יש לה חבר???? ועוד כל מיני פרטים בת כמה היא איפה היא נולדה? והאם היה לה רומן עם לוגן במציאות?אם כןשמעתי שהם התארסו ונפרדו למה??? ומה היא עושה היום?????

idan2408

New member
מישהו יודע?

מישהו יודע אולי למה ג'סיקה אלבה נפרדה ממייקל וות'רלי ?????????? וכמה זמן הם היו מאורסים??????? והם התאהבו במשך הסידרה???

idan2408

New member
באיזה סרטים??

באיזה סרטים משחקת ג'סיקה אלבה ?? חוץ משחקי אותה מותק!!!!!!

למי שיש...

תמונות של מייקל וות'רלי פליייייייז פלייייייייז פלייייייז פליייייז
לשים פה תמונות חוץ מאלה שיש בגלריה , או שתיתנו לינק לאתר עם הרבה תמונות שלו ( ולא של הגלריות ) !!! בבקשששששששששששה!!!

מצלמת סרטים

ג'סיקה אלבה נמצאת עכשיו בקנדה, מצלמת את הסרט "ארבעת המופלאים". היא אכן הייתה מאורסת למייקל וות'רלי, אך הם נפרדו. מזמן.

QueenMaria

New member
תראי.

אני הצלחתי להוריד אותו בשם הזה.
אין לי מושג מה השם המקורי. וזה השיר המלא, עם המילים והכול.

karms20

New member
הנה פרטים:

ג'סיקה היא בת 23, נולדה בקליפורניה. היא אכן הייתה מאורסת למייקל וות'רלי ששיחק את לוגן (הוא גדול ממנה ב-13 שנה) הם ניפרדו זמן מסויים לאחר שהסידרה בוטלה. השמועות חיברו אותה עם כל מיני אנשים, בניהם מקיי פייפר ששיחק איתה ב-HONEY ומארק וולברג, לאחרונה אמרו שהיא יוצאת עם איזה שחקן בייסבול אחד. היום היא לקראת צילומים של עוד סרט בשם 'ארבעת המופלאים'.

karms20

New member
תסתכלי בקישורים ../images/Emo13.gif

יש שם קישורים למספר אתרים של מייקל. ובאתרים האלה יש הרבה תמונות (ובחלקם גם קטעי וידאו מהתוכנית שהוא נמצא בה עכשיו). פשוט תכנסי אליהם ושייטי להנאתך בין תמונות הוות'רלי
.

ברודי

New member
משו מעניין...

בקשר לסרט sin city בכיכובה של ג'סיקה שיוצא בקרוב. לקוח מהאתר- www.darkangelfan.com (הקישור לכתבה המלאה) Alba, said that, like with Dawson, her wardrobe was a bit daunting. "I had to sit there and look at my leather costume, with the chaps," she said. "It was originally drawn without underwear and I decided I should probably wear underwear because my dad wouldn't like that very much." Rodriguez on Alba's performance: "There's a sexiness she brought to the character that really was necessary. And you really did have to fall in love with her. משעשע... במיוחד החלק עם אבא שלה.

nktlajur1

New member
לברודי

את יכולה בבקשה בבקשה לתרגם את הכתבה או חלק ממנה כמו שהעלת לפורום כי אני לא כל כך מבינה מה כתוב שם כאילו אני יודעת אנגלית והכל אבל לא יודעת משום מה המילים האלה קשות בשבילי אם תוכלי לעשות את זה אז..המון תודה.

למעלה