משמח אותי:
צחי מר ורטיגו לראות את הבנים הדפוקים בכתה שלי הולכים מכות ומאשכים דברים לראות בחדשות את ביה"מ העליון ולדעת שהם אישכו את הכסא של השופט XD לקבל חזרה מבחן בביולוגיה להוסיף זבל לחדר שלי מסיבות תה נטע1 ללכת בבי"ס ולדמיין שאני בסרט אמריקקי ללכת ברחוב ולדמיין שאני בעולם פנטסטי (הערסים הם אורקים וכו') כשיעאל במצברוח היפר אם יבואו הרבה ותיקים לאיילון סנדוויץ' טעים בבי"ס כשלנה בוקעת ממסדרון ביה"ס כמו יהלום מתוך ערימת זבל ועושה לי מסאז' ומאכילה אותי ומחבקת אותי וגורמת לי להרגיש בלתי לסטרייטית להפתיע ציורים של ימיט Jay's Rap גשם!!1 מרחבים מוריקים וזה שדות חיטה פרחים כשמישהו מזמזם יפה ויש מספיק שקט בשביל לשמוע את זה כנמצאים באיזה מקום מגעיל ומטונף ופתאום מישהו מוציא גיטרה/חליל/ודברים בסגנון ומנגן. חתולים גרפיטי משעשע לקבל דברים בחינם (גם אם הם לא שימושיים לכלום) חוברות של Cal הקמפיין של אסקייפ להכין דברים לאנשים שוקולד צמר מדורה כשמסיעים אותי להסתכל על ימיט מכינה לי בשר ונגעלת מזה בו זמנית ^^ זוהי הקרבה! דברים חדשים לראות אנשים לבושים בטעם ומבנים מעוצבים בטעם לתפוס מוזה ולצייר (עם הרבה צבעים) פרחים, בעיקר: חרצית, סביון/סבא, חמציץ, כלנית, קמומיל, Plumeria, Fleabane, Butterfly Weed, נרקיס, חמניה, Nasturtium, שושן צחור...אמרתי כבר חרצית? והפרח הגבוה היבש שהעלי שלו נראה כמו חרק כדי לפתות חרקים... ועוד כמה שאני לא זוכרת איך קוראים להם. וכל מיני צמחים עשבוניים בכלליות, בעיקר אלה עם העלים העגולים שהגבעול שלהם מתחבר אליהם במרכז.. כ"כ חמוד!^^. אמ. אני מרגישה גיי.