שרשור טוב- לי

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifשרשור טוב- לי

אז, שכל אחד יכותב כמה דברים שעושים לו טוב ושמח; מוזיקה, סרטים, כתיבה, שירה, שירה בציבור, הופעות, אלכוהול, סמים, סקס, לשים לאק ורוד, להיות אימו מגניבה, לשמוע מטאל מחתרתי (
), לעשות ספורט (עם צחי~!!!), טמפונים עם פרחים, בובות מפונפונים, לקנות חזיות חדשות. הכל.
. יאללה, נמאס לי מהמודכאים של כלהעולם
.

משמח אותי:

צחי מר ורטיגו לראות את הבנים הדפוקים בכתה שלי הולכים מכות ומאשכים דברים לראות בחדשות את ביה"מ העליון ולדעת שהם אישכו את הכסא של השופט XD לקבל חזרה מבחן בביולוגיה להוסיף זבל לחדר שלי מסיבות תה נטע1 ללכת בבי"ס ולדמיין שאני בסרט אמריקקי ללכת ברחוב ולדמיין שאני בעולם פנטסטי (הערסים הם אורקים וכו') כשיעאל במצברוח היפר אם יבואו הרבה ותיקים לאיילון סנדוויץ' טעים בבי"ס כשלנה בוקעת ממסדרון ביה"ס כמו יהלום מתוך ערימת זבל ועושה לי מסאז' ומאכילה אותי ומחבקת אותי וגורמת לי להרגיש בלתי לסטרייטית להפתיע ציורים של ימיט Jay's Rap גשם!!1 מרחבים מוריקים וזה שדות חיטה פרחים כשמישהו מזמזם יפה ויש מספיק שקט בשביל לשמוע את זה כנמצאים באיזה מקום מגעיל ומטונף ופתאום מישהו מוציא גיטרה/חליל/ודברים בסגנון ומנגן. חתולים גרפיטי משעשע לקבל דברים בחינם (גם אם הם לא שימושיים לכלום) חוברות של Cal הקמפיין של אסקייפ להכין דברים לאנשים שוקולד צמר מדורה כשמסיעים אותי להסתכל על ימיט מכינה לי בשר ונגעלת מזה בו זמנית ^^ זוהי הקרבה! דברים חדשים לראות אנשים לבושים בטעם ומבנים מעוצבים בטעם לתפוס מוזה ולצייר (עם הרבה צבעים) פרחים, בעיקר: חרצית, סביון/סבא, חמציץ, כלנית, קמומיל, Plumeria, Fleabane, Butterfly Weed, נרקיס, חמניה, Nasturtium, שושן צחור...אמרתי כבר חרצית? והפרח הגבוה היבש שהעלי שלו נראה כמו חרק כדי לפתות חרקים... ועוד כמה שאני לא זוכרת איך קוראים להם. וכל מיני צמחים עשבוניים בכלליות, בעיקר אלה עם העלים העגולים שהגבעול שלהם מתחבר אליהם במרכז.. כ"כ חמוד!^^. אמ. אני מרגישה גיי.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

עכשיו אכין לך יותר ציורים, ואביא לך פרחים לפעמים. אולי זה הומואי נורא, אבל כמישהי שעוד רגע נושאה לך- אסור לוותר על רומנטיקה!.

sarah

New member
חחחחחחחחחחחחח

לא תאמיני אבל אני בקושי נכנסת לפורום ונכנסתי להודעה שלך רק כדי לבדוק אם יש את השם שלי אז עברתי מהר לראותא ם אני מזהה את השם שלי לא שאני מרגישה ממש גרוע שאני לא שם או שיש סיבה מסויימת טובה במיוחד שאהיה שם אבל זה פשוט מצחיק אותי כרגע שעשיתי את זה כאילו
חחח אני......אוקי....דפוקה

sarah

New member
היי היי!

ממש לא התכוונתי שאת צריכה להוסיף אותי כאילו, באמת, אה, זה לא כאילו אה נו את יודעת זה לא כאילו צריך לכתוב חברים ודברים כאלה ברשימות
ואה, אה אהמ אה

De-Panther

New member
גם אני חיפשתי את...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השם שלי שם
לא נראה לי שיש מישהו שקרא את ההודעה ולא חיפש את השם שלו שם חוצמצחי כי הוא כתוב ראשון ובעצם בגלל שכתוב השם שלו אנשים בודקים אם השם שלהם נמצא שם

thebaby

New member
yeye u knwo u heart me.|help|

im back, in a few days. and better than ever. take care of my stuff u hear?? =]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif משמח אותי ^_^.

הומ. אנשים טובים לצפות בזוהמה אנושית בתחנה המרכזית פיצה עם זייתים ובצק עבה אוכל בייתי תה צמחים מתנות מושקעות חיבוקים. מוזיקה רועשת במיחד שאפשר להתפרע איתה מוזיקה עם מילים טובות. מוזיקה עם לחן טוב פינק פלוייד.( שזה הכל ביחד) שרה. טיולים ברגל ( בטבע, בעיר, אני גם עכבר עיר וגם עכבר כפר.=)) חורף גשם לכתוב. לישון ביום ולחיות בלילה. להוציאאת העלון מחתרתי בשנת שירות. לגלות קשרים ישנים בין אנשים חדשים שאתה פוגש לבינך.( כי זה תמיד יקרה.
) לילות בת"א עם אנשים הזויים. פאב עם אווירה ומוזיקה טובה. ים, בעיקר בחורף. מדבר. אוויר נקי. תחבורה ציבורית בשעות לא קונבנציונאליות סיני. קמומיל. בגדים בצבעים כהים. לתפור. לצייר. לפסל. לעסוק בכל מה שקשור בעבודות יד . גיטרות( וגם לנגן בהן) הופעות רוק/בלוז ורוק ישראלי טובות. לישון שבוע שלם עם יותר מ2 אנשים נוספים בחדר.(כי זה המציאות הקיימת
) להתנדב במגזר הבדואי. (ובכלל להתנדב) אנשים שמחייכים אליך חזרה. הכריות הרכות המגניבות האלה שיש בהפנינג וכיף לגעת בהן שעות. אנימה. סרטי אימה מלאי דם. המגפי מגנום שלי בשילוב גרביי פסים ארוכוות וחצאיות. למצוא מערות חשוכות של כלמני ביזנטים ונבטים ולשרוץ בהם זמן מה. לנווט,( בעיר, בטבע בהל בלה..) ללכת לישון ב3 לפנות בוקר אבל להיות מרוצה שעשיתי ביום מה שפעם לא הייתי עושה בשבוע. שקט. רעש. את החדרים שלי. את הבתים שלי, בלגאן. ועוד כלמני דברים משונים .

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאורה,

יש המון בך שאני לא אוהבת, אבל הרבה יותר שאני אוהבת. ולראות את הרשימה של הדברים שמשמחים אותך גרם לי לחייך ככה, כי אפילו דברים קצת מבאסים, כמו לישון כליום עוד עוד אנשים בחדר ולוותר על הפרטיות משמח אותך,\ כי זה מה שקיים ואין אחר. אז זה נחמד לי לראות את זה ככה
.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifימיט,

אני לא אגיב על החלק הראשון.. זה באמת לא שווה את זה.
הומ אני לאו דווקא נהנת כי זה מה שקיים ואין אחרת אני נהנת מזה בעיקר כי יכלתי באותה קלות לישון לבד אבל העדפתי להיות בחרת אנשדים שאני אוהבת בלילה ולא רק לדבר איתם על דברים שצריך לעשות.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifנו, קשה לי להחמיא.

אני תמיד בטוחה שאם אחמיא למישהו יותרמדי האגו שלו יגדל והוא יהפוך להיות מניאק *_* (מעניין למה, הא? -_-)

דברים שעושים לי טוב

לקום בבוקר ולראות שיש שמש בחוץ
לראות שלג יורד
לשתות כוס שוקו חם מפגשים לראות משהו שהרבה זמן לא ראתי לשמוע מוזקיה שאני אוהבת לצאת לטיול בגשם לשבת בחוץ ולשמוע את ציפורים לעשות לאחר טוב לאכול שקולד

The GereV

New member
לשבת בבית של פישר על הספה בגג

ולאכול דברים צימחיים והאזנה לביטלס

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

לעשות ספורט ולראות את צחי מנסה לעשות גלגלון, ומותח את השריר כל פעם מחדש:X

למעלה