שרשור התכנית

galya13

New member
אתמול פיספסתי את התוכנית. איפה אפשר

לראות? כי באתר פעם היה אפשר בעונות הקודמות. וכרגע נכנסתי לאתר שלהם ולא היה שם בכלל ריקודים מהעונה הזאת. לפחות תגידו מה הפסדתי והאם היה משהו מעניין?

2 Mיכל

New member
מי ירד?

העברתי בפרסומות וכשהחזרתי פספסתי את הסוף באיזה דקה... איך זה היה עצוב לראות את מאשה מחבקת את בוריס, כשהיא יודעת שאחד מהם כבר לא יהיה בתכנית...

galya13

New member
תודה רבה על קישור. עדיין אין שם

ריקודים של אתמול, אבל לפחות האתר של העונה הזאת. תודה

../images/Emo206.gifכנסו כולם אבל כולם!!../images/Emo178.gif

חבר'ה אני הרמתי ידיים ממכם!!! באמת!!!!מה נסגר אתכם?????? עד לאיפה התדרדתם??? דנילה ובוריס עפים?! בוני ומאשה מועמדים להדחה?! תתעוררו!! ומהר! אתם יודעים למה דניאלה ובוריס עפו היום בגלל שרבים מכם הצביעו לאלון אבוטובול הערס המזדקן והמתפרק הזה!!!!! בקצב הזה לא תגיעו רחוק....וחבל יכול היה להיות לנו גמר הרבה יותר מדליק.... אם אתם בכל זאת רוצים לתקן משהו ולו במעט תתחילו להצביע כולם sms-5060 עם המספר 14 לבוני ומאשה בוני ומאשה!!!

shyrs

New member
מה הבעיה שלך?

אני הצבעתי לאלון וויקי אני חושבת שהוא רוקד ממש נחמד וטוב וכיף לי להסתכל עליו אני מחיכת ונחמד לי, מי אתה שתאמר לי להצביע לבוני ומאשה?! בוני רוקד כמו מקל/גזע עץ/עמוד תבחר לבד ותאמין לי שהגמר יהיה מדהים כשלפחות מיקי קם ואלון אבוטבול יהיו שם אני אהיה מרוצה.

2 Mיכל

New member
בגמר יש מקום ל2 זוגות בלבד ומקום

אחד כבר מובטח למיכאל ופולינה..

elall

Member
מנהל
לא בקצב הזה!../images/Emo46.gif

זה ממש עצוב לראות את הטבלת ההצבעות באתר הרשמי, כי כל פעם כמעט ולא מצביעים לפולינה ומיכאל. בתוכנית האחרונה הם היו במקום 5 לפי הצבעות הצופים ובתוכנית הקודמת במקום 6! מה נסגר איתכם אנשים?! אני לא חושבת שיש מישהו שיגיד שמיכאל לא רוקד טוב, ולדעתי הוא ופולינה הכי טובים! ולא רק שמגיע להם להגיע לגמר, אלה גם מגיע לנצח.

shyrs

New member
לדעתי

מיקי ויניב הכי טובים אח"כ אלון וויקי אח"כ מיכאל ופולינה זאת דעתי וכניראה גם של עוד הרבה מאוד אנשים תנו להנות איך שרוצים מי שסובל שלא יראה

shirel2006

New member
מעניין אם מיקי הייתה צעירה

יותר ב-20 שנה עדיין היו אומרים שהיא רוקדת טוב............. חבל שהשיפוט הוא "יחסית לגיל". ממש לא הוגן כלפי שאר המתחרים......

shyrs

New member
מה זה קשור לגיל???????????????

לדעתי מיקי קם רוקדת הרבה יותר טוב מדניאלה פיק, וכניראה שגם השופטים חושבים ככה, צורת הריקוד שלה הרבה יותר חיננית, ושוב, אני פשוט נהנית לצפות בה וביניב. לגבי דניאלה פיק שהיא מקסימה בזכות עצמה, יש משהו נורא עקום באיך שהיא רוקדת, לא איכפת לי בת כמה היא, וכמה היא יפה......... יכול להיות שלמיקי קם יש קצת נסיון בריקודים והופעות כי היא השתתפה בלא מעט מחזות זמר, בכל מקרה היא רוקדת ממש טוב ואם אתם בוחרים להתעקש אז רוקדת ממש טוב יחסית לגיל שלה, למרות שמבחינתי אין לזה משקל בכלל. אותו דבר לגבי אלון, מה אכפת לי איזה שטויות הוא עושה הוא רוקד לא רע בכלל ובנוסף הוא נחמד. אה ובוני רוקד ממש לא טוב

Natalushka

New member
זה לא קשור לגיל

זה קשור בדיוק ליכולת הריקוד. מיקי קם פשוט לא זזה. היא מגושמת, ובקושי מסוגלת לעשות סיבוב. זה שהריקוד שלה חינני - זה מעולה, אבל מה לעשות שבריקודים סלוניים זה לא בדיוק מספיק?!! חוץ מזה, אם כבר מדברים על עקומים, היא פשוט לא יודעת להחזיק את הגוף בצורה נכונה, ה- UPPER BODY שלה מאוד רופף ויש הרגשה שהיא הולכת להתפרק עוד שנייה. הפוזות שהיא עושה הן ממש עקומות ובכלל צורת הריקוד שלה ואיך שהיא מעיפה את הידיים והרגליים לכל כיוון אפשרי - זה פשוט דוחה! שמתם לב לביקורות של השופטים ? : "חינני", "חמוד", "ממש יופי", "חם לי", ומה עם הצד הטכני? היא מבדרת, היא חמודה, אבל עוד פעם - זה לא מספיק, זוהי תחרות שבה צריכים לבחון יכולת ריקוד נטו! ולא נחמדות, או יכולת להצחיק.

tamariku

New member
../images/Emo189.gif

זה גם לא נכון לשפוט אותה יחסית למישהו לא בגילה כי ברור שיש לו יכולות אחרות. יש הרבה "כוכבים" שלא רוקדים יפה למרות שהם צעירים אני חושבת שהיא נותנת משהו אחר מעבר לריקוד והשופטים שמים לב לזה גם ניצה לא רקדה הכי טוב אבל היה בה משהו שפשוט היפנט אותי. אם יש לך את העונה הראשונה את יכולה לראות את זה ברומבה או בצ'ה צ'ה צ'ה שהיא רקדה.

talytal

New member
../images/Emo45.gif הם הפייבוריטים שלי בעונה הזו,

וממש חבל לראות שהם לא מקבלים מהקהל את האהדה שמגיעה להם. לדעתי באמת מגיע להם להגיע לגמר וגם לנצח. חוץ מזה שהדינמיקה ביניהם היא אחד הדברים הכי כיפיים לצפייה בכל התכנית הזו...

tilto02

New member
לגבי הגיל...

יכול להיות שבמובן מסוים מיקי מקבלת שיפוט יחסית לגיל שלה, אבל גם אם כן וגם אם לא, זה בסדר (לפחות לדעתי)... מיקי קיבלה פרטנר מצויין בריקודים האירופאיים (סטנדרט) - יניב קקון, שבמקרה אני מכיר אישית, והתרשמתי שהוא די מרוצה מה"שידוך", על-אף ששנותיה הטובות של מיקי עברו-חלפו להן כביכול (אין זו דעתי).

shirel2006

New member
אני בטוחה שכבר שמת לב

שלפעמים מי שמצביעים לו הוא לווא דווקא זה שרוקד הכי טוב. אנשים מנסים להציל את אלון בגלל הבלגנים שהוא עושה,ואת רודריגו למרות שכבר שבוע שני הריקוד שלו כשל, ולפעמים זה בא על חשבון היותר טובים (דוגמת בוריס ודניאלה). נו טוב, לפחות נקווה שעם מיכאל ופולינה יעשה צדק והם יזכו !

למעלה