שנה חדשה

mali sarel

New member
../images/Emo42.gifשנה חדשה

שנה טובה ומתוקה לכולם! אשמח לדעת מה צופנת לי השנה החדשה בחיי האישיים ובפרנסה.שמי:4325 415 21762 ותאריך הלידה:12101969

שנת סיומים

אתה נכנס לשנת סיומים אתה נמצא בהתלבטויות לגבי זוגיות ועבודה בשנה הקרובה אתה במעבר לתקופה חדשה שתחל בשנת-04 הדגש עצמאות. אילן.

mali sarel

New member
../images/Emo68.gifלאילן,אני בת ולא בן.תודה על

התשובה אבל אם תוכל קצת לפרט יותר בבקשה.אני יודעת שיש בי היתלבטויות השאלה היא מה תיהיה היתפתחות הדברים לגבי,כלומר האם יהיה קל יותר או להיפך ומתי? תודה לך!

יש צורך בפרטים

במסגרת הפורום אני יכול להתייחס באופן כללי,בשביל לדעת דברים לעומק יש צורך בבדיקת דברים למשל האם את נשואה+2?לפי זה אדע איך להתייחס הלאה. אילן.

mali sarel

New member
../images/Emo45.gifנכון מאוד,אני נשואה+2 איך

ידעת?האמת היא שאני גם רוצה לדעת אם יש סיכוי לעבור דירה בקרוב? ומבחינת פרנסה אני חושבת על תחום חדש שקשור לרפואה אלטרנטיבית,האם זה יתאים לי? והכי חשוב מה צפוי לי במשפחה עם בעלי והילדים?? אני יודעת ששאלתי הרבה אז פשוט תענה על מה שתוכל:) תודה וערב טוב!

תקופת מעבר

יש לך יכולת ליצור קשרים. את מטבעך אופטימית שעוזרת לאחרים, בקטע הזה מתאים לך לעבוד עם אנשים בתחום הטיפולי,במיוחד בקטע הנפשי שהאדם נמצא יש לך יכולת באופטימיות שבך לעודד ולתמוך ולחלץ אנשים שנקלעו למצבים קשים ומסובכים.העצמאות שטמון בפנימיותך שרוצה לצאת החוצה זה חלק מההתלבטויות שאת נמצאת שזה מכוון אותך לתקופה החדשה שתחל בשנת-04 עד אז את נערכת בהתאם אם את רוצה ללמוד עכשיו זמן מתאים, אילן.

למעלה