שמ"ח

../images/Emo42.gifשמ"ח../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שרשור משוב חודשי המטרה של שרשור שמ"ח היא לאפשר לנו, המנהלות, לקבל ביקורת לגבי התנהלות ותפקוד הפורום בחודש האחרון. במידה ותשתפו פעולה ותביעו את דעתכם (בצורה הגיונית) לגבי נושאים שונים נוכל לשפר את הפורום ותפקודו. אתם מוזמנים להציע הצעות ולבקש בקשות, נשמח לעזור לכם
שימו
- אמנות השרשור
הקפידו לשרשר נכון. אלו מבינכם שלא יודעים לשרשר, מוזמנים ללמוד ממש כאן - אמנות השרשור. ההודעה נמצאת גם בטאגליינס במיקרה הצורך.
בקשות
אם יש לכם קישורים טובים ומעניינים נשמח אם תשתפו אותנו ונדאג להוסיף אותם לרשימת הקישורים הנוחכית, אגב - מומלץ להכנס ולהתעדכן בקישורים החדשים. אם נמצאים ברשותכם קבצים מתאימים נשמח אם תעלו אותם לגלריות הפורום, מומלץ להתעדכן בקטגוריות החדשות ולשמור על הסדר. הפורום הוא לא לוח מכירה/קנייה, בשביל זה קיימים הלוחות. פעם בשבוע ייפתח שרשור מכירה/קנייה, השתמשו בו ולא בשרשורים אחרים - גם לא בשאלות קטנות ונצל"שים, זה פשוט לא המקום של ההודעות האלו, זה יוצר בלאגן, ממש מיותר שכל הודעה מופיעה שלוש פעמים בשרשורים שונים באותו עמוד, בפעם הבאה שנגיע למצב הזה - שיש יותר מדיי הודעות כאלו(בעיקר ההודעות הכפולות) נאלץ למחוק.
זכויות יוצרים
אנא שימרו על זכויות יוצרים! בהתאם לחוקים של מדינת ישראל ותפוז, אסור להעתיק כתבות ומאמרים ולהוסיף אותם בהודעה בפורום גם אם נתתם קרדיט לכותב המקורי - זוהי עבירה על זכויות יוצרים והודעות כאלו ימחקו. כמו כן אין לצלם כתבות ומאמרים ולהוסיף אותם כקובץ, קבצים אלו ימחקו. אם ביכולתכם לתת קישור לכתבה המתבקשת עשו זאת, זוהי אינה עבירה על זכויות יוצרים. השתדלו לשים לב, אם אתם לא בטוחים לגבי הודעה מסוימת פנו אלינו ונעזור לכם.
רשימת מעדכנים
את העדכונים השבועיים הקרובים יכתבו: Taitush - תאיר
שירלי317 - שירלי
SNTQ - רעות
oO nam nam Oo - נעמה
כל עולמי הסוסים - שיר
אם גם אתם רוצים לעדכן, צרו איתנו קשר במסרים. עדכון שבועי יפתח בכל יום ראשון ויסכם את השבוע שעבר. אם התנדבתם לכתוב עדכון, בבקשה זכרו זאת ועשו זאת בזמן, אנו נדאג להזכיר לכם. במידה ואין ביכולתכם לכתבו עדכון במועד שהייתם אמורים, צרו איתנו קשר או דאגו למחליף.
תודות מיוחדות ל:
רעות
נעה
שיר(כל עולמי הסוסים)
שני(ס)
דניאלה
תודה לכן על העזרה הרבה
שבת שלום ושבוע טוב

oO nam nam Oo

New member
ח"ח../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אתן מנהלות מעולות!
כל הכבוד

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

ואם כבר, אם יש לכם רעיונות לסקרים נשמח מאוד לשמוע

קודם כל, ח"ח לך וליעל../images/Emo24.gif!../images/Emo107.gif

בזכותכן הפורום נראה טוב יותר מאי-פעם, תמשיכו כך!
ותודה על כל הקישורים החדשים!
ובקשה מכל גולשי הפורום: בזמן האחרון אני נתקלת במקרים רבים שמגיבים להודעה ומשם זה כבר מתפתח לאיזשהי שיחה אישית. לפעמים זה יכול להיות נחמד ומשעשע, אבל אנא מכם, דברים אישיים שלא קשורים לפורום ו/או לנושא השרשור-שלחו בתיבת המסרים הפרטיים. זה ממש מעצבן לפעמים. ואפילו שהמנהלות ציינו זאת, בבקשה מכם, הקפידו על אומנות השרשור! בקשות: -פינת "רוכב החודש" הייתה אמורה להיפתח ב-25. לא נפתח עדיין, לצומת לבכם. -לנסות אולי לארגן אירוח פורום. -לפתוח פינת "שאלות נפוצות". -לארגן מבצע כתיבת מאמרים (מקוריים ואמינים!) לפורום ו/או לטאגליינס. אם יהיו לי עוד רעיונות (ובטח יהיו), אני אוסיף.

יאמר לזכותינו, שהכל בטיפול

עם פינת רוכב החודש הייתה לנו בעייה קלה, היא תפתח באיחור באופן חד פעמי
ותודה לכולם, ממש כייף לקרוא

2eye

New member
ח"ח

על הרעיון ועל התפעול. אולי אני חדש, אבל בכל זאת, אני חושב שמגיע לכן.

stary1

New member
ח"ח גדול

אתן עושות עבודה מעולה,הפורום בהחלא נראה טוב מתמיד:) וגם ממש אהבתי את השם החדש לשרשור

ווינגז

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

מסכימה עם מורן, האיחור ב"רוכב החודש" הוא חד-פעמי והשרשור יפתח בקרוב. מלבד זאת, צפו להפתעות.

SNTQ

New member
../images/Emo24.gif

אתן עושות עבודה נהדרת עם הפורום, כל הכבוד וח"ח ענקי

Lulinelo

New member
סורי שאני מנצלש"ת אבללל

קומונה חדשההה שלי ושל רייצ'ל: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21044&smsMsg=

למעלה