שלום שלום....

חלולה1

New member
../images/Emo42.gif שלום שלום....

אני חדשה.. פה! =) חעע. ות'אמת שאתם המקלט שלי לעזורל י עם השעמוםםם הזה והעייפות , והכי מעצבן זה שאסור לי ללכת לישון!!! תשאלו עכשיו - למה?!?! -למה?!!- *יפה* כי אני בעבודה מסריחה ומשעמם לי וכל היום אני עונהל טלפונים של אנשים זקנים מעצבנים ועצבנייםםם!! אשמתי שאתה קמת עצבני על הבוקררר??? מהא תה מתעצבן עליי יא חטיארר !!!!!!!!! אוח נשבעת לכם החברה הזו עוד תקרוס בגללי!!! חחח בקיצור אני קוראת לכולם- לעזור לי להעביר את הזמןן בלי להרדםםם..!!!! כי למרות שחרא עם האנשים הם משלמים לי טובב +++++++++++ אזזזז לפחות לא להרדם לא להרדםםם *קרן-לא להרדםם!!!!* ושיפסיקו לתת לי לשלוח פאקסים !!!!!! יווו.. איזו עבודה משעממתת!! יאללה יאללה קרן בקרוב את נוסעת לאילת וליוון תתנחמי.. טוב נו ! חחח אנשים אני מתחרפנת !! אהה ואני מרעננה.

חלולה1

New member
אההה ו...

ממ אם שכחתי.. *מצטערת זכרון לא משהו.* אני מרעננה אני בת 15 וחצי עולה לכיתה י.. תיכון !

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה קרן...

מקווה שתהני כאן בפורומ.. התמכרות נעימה לך. *שולחת אותך לכרטיס האישי שלי*
יואו אנשימ, שמתמ
שרוב העולמ מצטרף לכאן כי הוא חושב שנרפא לו את השיעמומ..? גאדד.. צריכימ להחליף לפורומ שמ- מה דעתכמ על "ריפוי ותעסוקה"
[
]
קרן יקירתי, את לפחות עונה לטלפונימ, בטח יושבת לך במזגן, רגל על רגל עם כוס
.. *מקנאה בך* ואני לעומתך, עושה עבודות שחורות..
גמ אותי מעודדת המחשבה על אילת.. [
] נ.ב-
*לאחר הצצה קצרה בכרטיסך האישי* גמני מנגנת על פסנתר..~!~

חלולה1

New member
אווו המושיעעע... חחחח

שלום שלום.. אוקי יושבת במזגןן , ואולי יש לי כוס קפה.. אבלל.. האנשים , נו בחיאט!!! קמים לי על הבוקר מעוצבנים , מה אני אשמה?!?!?!... כל היום רק שיחותתת!!! בשיחה אחת עולים לי עוד 3 אנשים שממתינים ואחרי זה מתעצבנים עליי !!!! כל היום אני שולחת פאקסים מציקים.. והכל כאן הנהלת חשבונות ושיט וכל מיני דברי חשמל וכ\חרא חרא חרא.. אבח מה- משכורת טובה לאללה.. מעל לממוצא!
בקרוב אני טסה ליון עם חברות שלי, ואז אני יורדת לאילת עם חברה שלי חבר שלי וחבר שלה.. ואז אנחנו ממשיכים לסיני..
כבר מחכה לזה !! אהה ויפה יפה שאת מנגנת על פסנתר.. אחלה כלי , אני מתה לעיו ! אני מנגנת גם על גיטרה...

icודליה

New member
או-קיי

מארגו וקרן וכווווווולם! בואו ניפגש בצ'אט... ד"כ... קרן ברוכה הבאה

חלולה1

New member
היי באה לצ'אט אבל..

יותר מידי טלפונים יותר מידי לחץ יותר מידי יותר מדיי יותר מדיייייי דידידידידידידידייי!! חחחח.. אני שולחת לפורום הודעות וחוץ מזה שהצ'אט לא עולה לי.. חפיפ. בקיצור, בנות כמה אתן ?

icודליה

New member
אממ

את יכולה לראות בכרטיסים האישיים.... בכל מקרה, מארגו פיספסת פרק של נילס.... סגרתי ת'צ'אט

חיפiשית

New member
../images/Emo4.gifאני יכולה לבוא לעזור לך בעבודה

תתנחמי בזה שלך לפחות יש עבודה.. (יש כאלה שאין להם...
)

חלולה1

New member
מממ..

זו עבודה עם פרוטקציותת... וזה סבבה אבל מעצבן !!! צריך המון סבלנות לזה .. זה ממש כמובסרטים שיש אלף ואחת צלצולים בו זמנית ואת מחזיקה אלףףף טלפונים בשתי אוזנים!! בקיצור- זה לא כיף!! ואני עובדת עד- 7 בערב! מ-7 בבוקר.. ! די מעייף!

למעלה