../images/Emo42.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif
עשיתם לי עבודה קשה... אספתי את כל התמונות שזרקתם בפורום בשבועיים האחרונים ואני ישב עליהם בימים האלה כדי להגדיל את הגלריות ולהוסיף קטגוריות חדשות... אני יחזור עם עידכון רחב כבר בסוף השבוע..
............
...........
..........
........
ביום ראשון 23.3.03 בשעה 19:58 בערוץ 4 בכבלים ישודר הסרט משחקים שבלב, סרט ממש נהדר עם אנג'לינה, אומנם היא לא בתפקיד ראשי אבל נחמד.. והנה העלילה : דרמה עטורת כוכבים המציגה מספר סיפורים מקבילים, בהם 11 דמויות מחפשות אחר משמעות ואהבה בלוס-אנג'לס של ימינו. הסיפורים השונים מתפתחים ומצטלבים לקראת הריקוד הסופי, המשותף לדמויות השונות. כל הסיפורים השונים בסרט מנסים להגדיר את מושג האהבה, שהיא המסגרת למערכות היחסים בין הדמויות. בצוות השחקנים המרשים: ראיין פיליפה ("גוספורד פארק"), מדלן סטו ("תמונות קצרות"), ג'יליאן אנדרסון ("תיקים באפלה"), דניס קווייד שחקנים: אנג'לינה ג'ולי,ראיין פיליפה 117 דקות ארה"ב 1998 Playing by Heart צפייה נעימה....
עשיתם לי עבודה קשה... אספתי את כל התמונות שזרקתם בפורום בשבועיים האחרונים ואני ישב עליהם בימים האלה כדי להגדיל את הגלריות ולהוסיף קטגוריות חדשות... אני יחזור עם עידכון רחב כבר בסוף השבוע..