שימו

pinoki

New member
../images/Emo42.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif

עשיתם לי עבודה קשה... אספתי את כל התמונות שזרקתם בפורום בשבועיים האחרונים ואני ישב עליהם בימים האלה כדי להגדיל את הגלריות ולהוסיף קטגוריות חדשות... אני יחזור עם עידכון רחב כבר בסוף השבוע..
............
...........
..........
........
ביום ראשון 23.3.03 בשעה 19:58 בערוץ 4 בכבלים ישודר הסרט משחקים שבלב, סרט ממש נהדר עם אנג'לינה, אומנם היא לא בתפקיד ראשי אבל נחמד.. והנה העלילה : דרמה עטורת כוכבים המציגה מספר סיפורים מקבילים, בהם 11 דמויות מחפשות אחר משמעות ואהבה בלוס-אנג'לס של ימינו. הסיפורים השונים מתפתחים ומצטלבים לקראת הריקוד הסופי, המשותף לדמויות השונות. כל הסיפורים השונים בסרט מנסים להגדיר את מושג האהבה, שהיא המסגרת למערכות היחסים בין הדמויות. בצוות השחקנים המרשים: ראיין פיליפה ("גוספורד פארק"), מדלן סטו ("תמונות קצרות"), ג'יליאן אנדרסון ("תיקים באפלה"), דניס קווייד שחקנים: אנג'לינה ג'ולי,ראיין פיליפה 117 דקות ארה"ב 1998 Playing by Heart צפייה נעימה....

pinoki

New member
אל תדאג...

אמרתי את זה בצחוק... באמת יש לי הרבה עבודה אבל זה טוב וסבבה... תוסיפו... רק שזה יהיה בשירשור מסודר.......

¥EleVatioN¥

New member
משחקים מה../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

סרט יפה יש לי אותו מוקלט אולי ישימו ג'יה?! אותו דווקא לא ראיתי *נסקלת* אני יודעת אני יודעת *מתביישת*

pinoki

New member
מה אורלי.... לא ראית ג'יה...

באמת בושה.... יש לי את זה מוקלט... זה הסרט שחשף אותי לאנג'י... את חייבת לראות...

¥EleVatioN¥

New member
יביום האיידס שהיה...../images/Emo129.gif

שמו את משחקים מה
ואיייייי ושתדע שראיתי את הקטע שהיא קופצת ערומה על הגדר הזו!!!! והייתי בת... 6 או 7 משו כזה אני זוכרתתת שאמא שלי אמרה לי לא להסתכל חחחחחחחחח ורק עכשיו נפל לי האסימון שזו אנג'י

pinoki

New member
../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif

נוספו 2 גלריות נוספות... על הסרטים מרדף ממוחשב ונערה בהפרעה... בקרוב... עוד גלריות
ומחר הסרט משחקים מהלב... למי שמעוניין לראות... אנג'לינה בתפקיד מדהים... אומנם לא תפקיד ראשי אבל... משחק מדהים (כמו תמיד)

pinoki

New member
../images/Emo41.gifתוספת../images/Emo41.gif

שימו לב גם גלרית הרקעים התרחבה... תהנו....

¥EleVatioN¥

New member
אנג'לינה כ"כ מדהימה...../images/Emo129.gif

בסרט ההוא אהבתי את הקצר הזה
והיא וראיין מזה מתאימייים [לדעתי
] אבל שיער שחור ארוך-צמה הכי מתאים להההההההה הכי שוווווהההה

למעלה