שבת שלום

Moranus

New member
../images/Emo42.gifשבת שלום../images/Emo42.gif

ואאי עוד שבוע עבר בטיל..... טוב אז מה עם שישור הציונים השבועיםם? ושירשור העצבים השבועיים? ומה לגבי פורים מה בתכנון שלכם? מה התחפושת מה הבילוי? הציון הששבועי שלי: 100 אם תדפדפו אחורה אז תראו שסיפרתי על המבחן עם השוקו והמורה המרחף אז קיבלתי בו....100 גם חברה שלי שהעתיקה ממני קיבלה 100 העצים השבועים שלי: המון....אבל בשיעור מסוים המורה העליבה אותי לפני כל הכיתה חטפתי תעצבים שלי קמתי יצאתי מהכיתה טרקתי תדלת...אם לא הייתי הולכת מהכיתה הייתם רואים היום בחדשות: ,"תלמידה הכתה מורה המורה במצב אנוש"

DeathAngel

New member
../images/Emo6.gif

הייתי רוצה לראות את החדשה הזאת! מי לא רצה פעם בחיים שלו להרביץ למורה!!! אין לי ציונים השבוע, כי יש לנו מורות עצלניות! 3 מבחנים ועוד לא החזירו! עצבים: אין לי ממש, רק מהמורה באנגלית!!! היה בוחן, והיא הורידה לי על שאלה, אבל למה היא הורידה אני לא אבין!! באמצע המבוחן שאלתי אותה שאלה: האם לכתוב או לא לכתוב BEING והיא אמרה לי שכן. ובבוחן היא הורידה לי כי הוספתי being!!!!! לא יאמן המורה הזאת! והיא העלתה או שינת את הציון!
שבת שלום גם לך!

AnGeL DoLlY

New member
האפי וויקנד טו יו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אוקיי... ציונים שבועיים עדיין אין לי... כי המורות האלה, עד שהן מחזירות מבחניםםםם
גרררר...
אוקיי... עיצבון השבוע: אין
שיואו איזה שיא... סתאאם... אמממ... ואני מתחפשת ל: Blue girl
יפה
אנשים תגובות
זה לא היה מתוכנן שאני יתחפש לזה, פשוט בהתחלה רציתי להתחפש לג'יין מטרזן, אבל מאיפה לעזאזל אני ישיג שמלה צהובה
ומכיוון שהיה לי זמן מוגבל, החלטתי סתם לקנות אביזרים... אז הלכתי עם אמי החמודה לקניון ול"כתום" (חנות פיצ'פקעס יקרנית בטירוףףף), וקניתי: צעיף כחול, טבעת פונפון כחולה, צללית כחולה, צמיד פרוותי ליד (כחול), גומיה פרוותית (כחולה), סיכות... אקיצר- הכל כחול כי אני ממש מתה על הצבע הזה
וזה מה שיצא...

AnGeL DoLlY

New member
ועוד משהו... ../images/Emo41.gif

גם עשיתי את הדבר שהכי יפה בעולם שיכול להיות... עשיתי פן
*צווחות וקריאות שמחה* וזה יצא מ-ה-מ-ם

למעלה