שבת שולם

mikmikonet

New member
אני מתה עלייך ../images/Emo99.gif

קרן, אין כמוך הייתי בלהקה ביום חמישי שעבר, הייתי כל-כך מבסוטה איך שנהניתי בסוף ההצגה חיכיתי שתצאי, את שירי מיימון, מוקי ואדיר מילר ראיתי- אך מה רבה הייתה האכזבה כי את לא הופעת בעשרים ל-12 הייתי כבר חייבת ללכת- אוטובוס אחרון לירושלים ב-12... ונורא התבאסתי שלא ראיתי אותך. אבל בע"ה, אבוא שוב ללהקה וכמובן להופעות
תרגישי טוב מתוקתי מיכל (מיקמיק)

תומר 10

New member
קרןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo216.gif

תרגישי טוב ואנחנו בחיייים לא נפיסק לאהוב לשמוע את המוסיקה המ-ד-ה-י-מ-ה שלך
אוהבת מלאן תומר

עינת3012

New member
קרן!!!

החלמה מהירה........ איך לא תחלימי מהר שאת יודעת שיש ככ הרבה אנשים שאוהבים אותך?!

גוד שבס לך../images/Emo99.gif ..

ההה .. קרן ..XD(<< בשבילך חח) אמרו לי שצריך לדעת לפעמים להרפות
אז הנה זה בא, זה נכפה עלייך אפילו .. חח זה אומר שזה הכרחי .. בכל מקרה,רפואה שלמה
תפציצי עם אחחחחושילינג של אלבום
יאללה מתים לשמוווווע ..
ואנחנו אוהבים,דונט וורי, עזבי ת'עמי האלה חח וברור שאין כמו מוזיקהXD אל תפסיקי לכתווווב .. תעשי חיייייייים קיצר .. ושמרי על עצמך$%^$%#$ חולים עלייך
המון קובנות ונשיקות
.. שירה

הי זו דריה

קודם כל תהיי בריאה! (כן אני אנושית) אחרת לא נוכל לעבוד על הדואט שלנו, חבל שהזכרת אותו תחת "פגישה סודית על האלבום הבא" אבל מילא... כבר לא יכולתי לשמור בבטן ממילא. ובקשר לעמי - פעם יצאתי איתו, אז ביטלו את המועמדות שלי, אז הרווחת!! אבל לא נורא יש לי עכשיו את אביתר, מאוהבת, רצה, נשיקות של בועות סבון, דריה

papashdon

New member
כאאאאאאאאאפרע עלייך../images/Emo99.gif

תרגישי טוב
, זה הכי חשוב
. מחכים פה בקוצר רוח [אבל עדיין בסבלנות
] לאלבום הבא
. יאללה, בואי לירושלים!@#$%^& גמאנחנו רוצים הופעות

../images/Emo24.gif קרןן כנסי :)

היי! קודם כל, אני חדשה כאן בפורום.. מקווה להשתלב מהר! איזו חמודה שאת כותבת פה מדי פעם, עושה טוב על הלב להכנס לפורום ולראות הודעה ממך! קודם כל, תרגישי טוב, והחלמה מהירה! רק בריאות, הכי חשוב! מחכים בקוצר רוח לאלבום החדש, ומצביעים לך כ-ל הזמן בעמ"י.. נו ו.. ברור שאוהבים אותך, אפשר שלא? דרך אגב, יש לך אימייל שאפשר לצור איתך קשר דרכו?

מור נוה

New member
אח, מה אפשר כבר להגיד.מהממת.

קרן, כיף לשמוע ממך. במיוחד בימים די קשים בשבילי. אז קודם כל, בהצלחה בתשבצים. סחתיין על הסבלנות אני אחרי שהצלחתי כמה ואז יש תמיד משהו לא ידוע אז אני ישר מתייאש ועוזבת. בקיצור תני לתשבצים בראש ותנצחי אותם
בהצלחה היום בערב בוריאטי. כל הכבוד על ההשתתפות. מחכה כבר לזה. תני לגוף שלך את המנוחה שהוא צריך בשביל לחזור הרבה יותר חזקה. תרגישי טוב
ואל תשכחי לתת לו מדבקה כמו אצל הרופאים "הייתה עשר" או "התנהגת כמו גיבור" בקשר לעמ"י ברור שאנחנו אוהבים ובגלל זה אנחנו רוצים להעניק לך את הפרס שמגיע לך ובגדול. אני חושבת שזה המעט שאנחנו יכולים לעשות בשביל להודות לך על כל רגע של אושר שאת מעניקה לנו. אז כמובן שלא מפסיקים להצביע. אז תרגישי טוב והמון בהצלחה עם הדיסק השני. אוהבת המון ..

TheIs258

New member
../images/Emo99.gifקרן תל"נ^%&@$&../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תרגישי טוב

תומר 10

New member
קרן../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo216.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך! אני מאחלת לך שתרגישי טוב, ואני בחיים לא אפסיק לאהוב אותך ולשמוע את השירים שלך אוהבת המון תומר

LEEkm

New member
קרןןןן../images/Emo99.gif

איך התגעגעתי להודעות המתוקות האלו
תמיד מביאות איתן דמעות אושר. כל הכבוד על הגישה, כרגיל
מדהים אותי כל פעם מחדש איך שאת מסתדרת עם הכל. המווון בהצלחה
וכל-כך מגיע לך לזכות, לא משנה מה יהיו התוצאות...
ואין כמו המוזיקה

shir828

New member
קרן../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

אני מקווה שתתרגישי טוב בקרוב!!!
לפחות יש לך בנתיים זמן לנוח
התשבצים האלה באמת קשים!
וגם יש לך זמן לכתוב, לכתוב, לכתוב ו.. לכתוב! אנחנו אוהבים פה שאת כותבת, כותבת, כותבת ו... כותבת! זכיה, לא זכיה... תמיד נאהב
את צודקת, אין כמו הפורום שלנו וגם אין עלייך! תחזרי לעוד ביקור!

סופשבוע רגוע ושביתה מהנה לך../images/Emo13.gif

קרן יקרה. תהיי בריאה, והרבה בהצלחה בעמ"י והכול מעשייך בכלל.

למעלה