שבת אלגרה!

../images/Emo42.gifשבת אלגרה!

דיאה אלגרה,קמינוס דה לצ'ה אי מייל אל דיו קמוס וואד'רה דה מאל, קמוס אנבייה סנאדאד,פרנסה בואנה פאס אי אמור, גאנה דה קנטר אי ביילאר, אמוזוטרוס אי אטודוס אנ ישראל.

שבת שלום לכולם עכשיו בקיץ צריך....

לאכול בורקס עם ביצה קשה לארוחת בוקר ללכת לבריכה ולאכול קרפוס עם גבינה בולגרית . אני כבר מתארגן. שרוניקו קטנגאס שבת אלגרה

tsiporganeden

New member
שרוניקו רייה באילה קאנטה אי מטאליק

נו דס, קה אגאס וידאס קרידו.

angelici

New member
שבת שלון קרידוס,,אגורה מאלבנטי../images/Emo9.gif

אייאר מכואי הדורמיר דמפרנו סטאבה מוי מוי קאנסה אי גיזאר אי לבורר מבינו אונה פרה פריקסיון אי לאגרדה פריקסיון מוי פורו מסליו אל פינז'ביש פרה המסר לה
אוחחח אגורה סטו אקי דוספואס דאון בניו קון ל
בצ'יק אי אל קריוקי דאייליקה בנדיצ'ה איילה אי מושון דמבייאן

רותי ב.

New member
שבת שלום.

קב'אלו אז פריקסיון? אי קב'אלו אז פינז'ביש?? היידה, אגורה אה מלדר טודו לו מואב'ו קי סי טופה אין אסטה לוגאר

רותי אני רואה שלא ענו לך ../images/Emo8.gif

פריקסיון עד כמה שידוע לי זה מסז', או בעיברית צחה עיסוי. פינז'ביש לא ידוע לי נשמע לי טורקי

tsiporganeden

New member
אנג'ליק אנדה מוזוס סה דזייה מה

סאליו לה אלמה המילה פינדיביץ' לא מוכרת לי. ו- אמאסאר אל פוארפו זה היה לעשות מסאז'

רחילו

New member
../images/Emo6.gif שרוניקו קה פאסס בואן דיאה אי

קואנדו ואס אה טורנאר דל חבוז קואלו ואס אה קומר? פיג'ונס?(או אב'יקאס)

tsiporganeden

New member
שבת אלגרה קרידוס אי אל קה אסטה

קאמיננדו קאמינוס דה לצ'ה אי מייל, אל קה אסטה אן לה מאר קה סה טנגה קארגו פור לאס מדוזאס אי לאס פורטונאס אלטאס, אי אל קה אסטה אן קאזה קומה מי קה אסטו אלימפיאנדו דה דמאיאנה אצ'וס בואנוס, היידה קרידוס דיאה בואנו אי קלארו.

רותי ב.

New member
שבת שלום אי דיאה אירמוזו אה

טודוס. טרושי אונה קוזה קי אמי מי אמוציונאה מונצ'ו.

Sarika

New member
רותי , נסיתי לתרגם - "יש מקום"../images/Emo82.gif

אי לוגאר איי לוגאר לוג'י די אטראס דלה מאר איי לה טיירה אס בלנקה אי לה קאזה קאיינטי אאי אל סול ארילומברי אל צ'ארשי לה קאייה אי אל פורטו לה קאזה אאי די אטראס די לה מאר מי אקודרו נוצ'ה די שבה לה קאנדלה הסינדינדו אי מי פאדרי מירנדו... מירנדומי.. סין אב'לה אס לוגאר לונג'י לוגאר מאראביוזו סי סיינטי איי די קאדה ב'ינטאנה אוראסיון אל קורטיז'ו מאדרי אי איז'ה אל אורנו לה "חלה" פאן די שבה לה מאר לה קאזה אאי לוס אוז'וס די מי פאדרי נו מי ב'ה אולב'ידאר קומו סטאן מירדנו אל אוקסידנטי אס לוגאר קי קידו לונג'ה סין קאנטיגאס די שבה אוראסיוניס אי ריזה קישאיס סטריצ'וס אנפרינטי די מאר גרנדי אי קאזאס ב'זיאוס יוראנדו סין בוס אל קוראסון דאינדה סטה אאי די אטראס די לה מאר סיינטו בוס די אוראסיון די קאזה ב'אזיאה איי לוגאר קי קידו לונג'י אן קדה לוגאר קי מי ב'ה פ'ואיר מב'ה אולב'ידאר איי לוגאר קי נו מב'ה אולב'ידאר סיימפרי לו ב'ה אנקארגאר קון מי אן מי קוראסון איי לוגאר קי לו אמו....

אסטרלו

New member
../images/Emo45.gifבראוו , רותי ושריקה

אחלה שיר ואחלה תרגום
אצלנו אומרים: לשוס=לוג'י

רותי ב.

New member
אוחחחחחח את גדולה ../images/Emo45.gif נהדר.

יו דיזיאה אין לוגאר דה "אי מי פאדרי מירנדו... מירנדומי.. סין אב'לה " ..... אי מי פאדרי מירנדו... מירנדומי.. קאיאדו .... שזה 'שותק'.

אסטרלו

New member
שבה דה אלגריה../images/Emo24.gif

אה טודוס. אה קן קה אסטה אל לה מאר
אה קן קה אסטה אלימפייאנדו
אה קן קה אסטה קאנטאנדו
אי אה קן קה נו אסטה אזיינו נאדה (קומו מי)

למעלה