שבוע חדש!

FallOutGirl

New member
../images/Emo42.gifשבוע חדש!../images/Emo42.gif

מה הצפיות מהשבוע? מה התוכניות שלכן? מחכות כבר לסופ"ש? האם החבר יוצא או לא יוצא ומה אתן עושות מיוחד השבוע כדי להעביר את הזמן? שבוע טוב בננות

scene queen

New member
שבוע טוב שיהיה

מה הצפיות מהשבוע? חופש,אז הרבה שופינג והרבה יציאות עם חברים מה התוכניות שלכן? מסיבה,ארוחת בוקר בים עם חברה,כמה יציאות עם חברים ות"א עם אמא מחכות כבר לסופ"ש? מצד אחד כן,כי סוף סוף אוכל לדבר עם החבר
ומצד שני לא רוצה שייגמר החופש האם החבר יוצא או לא יוצא ומה אתן עושות מיוחד השבוע כדי להעביר את הזמן? סביר להניח שלא יוצא,אבל יש מצב שיפתיע ושולחת לו מכתב שאני עוד צריכה לסיים לכתוב

שבוע טוב :)

מה הציפיות מהשבוע? לבלות עד כמה שיותר, בכל זאת חופש :)! מה התוכניות שלכן? לצאת עם חברים, לעשות שופינג, לנסוע לתל אביב, לעשות ספורט וגם עבודות. מחכות כבר לסופ"ש? ברור!! מתה לראות את החייל שלי כבר !!! האם החבר יוצא או לא יוצא ומה אתן עושות מיוחד השבוע כדי להעביר את הזמן? הוא יוצא ביום שישי. מהיום עד יום חמישי חבר שלי בתרג"ד והוא לא יכול לקחת פלאפון מה שאומר ש5 ימים בלי לדבר איתו עכשיו אוףף.. אז בכלל קשה לי. אני אנסה להעביר את הזמן בכך שאעשה דברים שאני אוהבת ושיעסיקו אותי כמו הרבה ספורט, ולצאת עם חברים.. ככה יהיה פחות קשה.

god girl too

New member
עוד שבוע עבר

מה הציפיות מהשבוע? שאני יפסיד לישון כזה הרבה, ושאני ילך ליחידה להכוונת חיילים משוחררים. שילך לי מהר השחרור השבוע. שהחבר יצא כבר ונבלה כמה שיותר יחד, בקיצור שיהיה לנו אחלה של שבוע... מה התוכניות שלכן? בעיקר להיפגש עם חברות ולהשתחרר, וכל השאר נזרום עם מה שיהיה... מחכות כבר לסופ"ש? אם הוא יצא- אז אני מחכה מאוד! אם לא אז שיעבור לאט להנות קצת מהחופש... האם החבר יוצא או לא יוצא ומה אתן עושות כדי להעביר את הזמן? אצלו זה לא ממש ברור אבל הוא אמר שינסה לצאת השבוע. בזמן האחרון אני מעבירה את הזמן בשינה שזה אחלה דבר להעביר את הזמן וגם לחלום מלא עליו (-; חברות באות אליי מלא ומקשקשות מלא על כל הנושאים שמפריעים לנו וזה משחרר בטירוף! בקיצור שיהיה שבוע טוב באנרגיות חיוביות /tapuzforum/images/Emo24.gif

GrowingMadness

New member
הלוואי שנשמע השבוע רק חדשות טובות

ושנזכה סופסוף לגשם.
ציפיות? אהעמ אין לי ממש, רק שיעבור מהר.. אני מתה שהוא יהיה מאחוריי. יש לי 2 שמירות וזה משבייייייייז.
בטח שאני מחכה לסופ"ש, אפילו שהחבר סוגר...

למעלה